2022 aasta horoskoop (Amburile)


Foto: pixabay.com

See aasta paneb proovile Sinu võimed ja oskused. Sa ei saa niisama istuma jääda. Pead tegutsema selle nimel, et soovitud eesmärkide poole liikuda. Passiivsust ja laiskust karistatakse probleemidega ja majandusliku allakäiguga. Kui arvad, et kõik on kenasti Sinu kontrolli all, siis ära ole selles nii kindel. Nii mõnigi väike valearvestus ja kõik võib kokku kukkuda.

Sul on selle aasta jooksul väga palju saavutada ja ära teha, peaasi, et oled aktiivne ja sihikindel. Sinu pingutused kannavad vilja. Liigne enesekindlus kasuks ei tule, samuti üleolev suhtumine teistesse inimestesse. Kui Sinul peakski hästi minema, siis paljudel ei lähe. Ole valmis rohkem teisi aitama.

Oma hobidega võiksid rohkem tegeleda. Kindlasti saad selles vallas ennast parandada ja oskusi parandada, mistõttu tasuks sellega kindlasti rohkem tegeleda.



Suhtlemisel teiste inimestega jagatakse Sulle sellel aastal palju lubadusi. Sellel aastal on see üheks tunnusjooneks paljude inimeste juures. Samas tehakse seda tihtilugu mõtlemata sellele, et neid lubadusi tuleks ka täitma hakata. Seepärast ära võta liialt tõsiselt kõike seda, mida Sulle kokku lubatakse. Kui tahad, et asjad tehtud saaksid, tee seda ise.

span class=”musttekst17″>TÖÖ

Kevade lõpp ja suve algus on tööalases elus kõige parem periood. Siis tasuks käima lükata need plaanid, mis on Sinu karjäärivallas kõige olulisemad. Kipud endale praegu väga suuri eesmärke seadma, kuid pead leppima võimalusega, et kõik ei lähe alati nii nagu sooviksid. Lepi sellisel juhul sellega, mida oled saavutanud.

Suhted kolleegidega ja ülemustega peaksid toimima päris hästi. Rohkem tasuks rõhku panna meeskonnatöö tegemisele, sest see võimaldaks Sul saavutada paremaid tulemusi ning jõuda eesmärkideni oluliselt kiiremini. Arusaamatusi ja tülisid tuleb ikka ette, kuid need ei tohiks olla sellised, millele Sa lahendusi ei leiaks. Kui oled valmis tegema järeleandmisi, siis lahenevad kõik tülid kiiresti.



Võid olla kindel selles, et tööle pühendumine ei jää märkamata. Kui Sa selles veel sellel aastal kasu ei saa, siis järgmistel aastatel kindlasti. Uute oskuste ja teadmiste omandamine tuleksid kasuks, kuid sellega ei tasu liialdada. Sind ei hinnata kõrgelt, kuid tead kõigest midagi, kuid vähe sellest, mida peaksid teadma.

RAHA

Rahaasjade käekäik on sellel aastal otseselt sõltuv sellest, kuidas tööasjad kulgevad. Kui suudad tööalases elus ennast teostada, kujunevad ka rahaasjad headeks. Mingit erilist rikkust Sa endale investeerimisega sellel aastal ei too.

Oma kulutuste tegemise osas tasuks olla kriitiline. Ära torma kulutama asjadele, mis Sulle silma jäävad. Varu aega, et kõik hoolikalt läbi mõelda.



Aasta alguses kulub Sul rohkesti raha koduste asjade hankimiseks. Võib-olla oled kodus ette võtmas midagi suurt ja tähelepanuväärset. See võib suurendada Sinu rahalisi väljaminekuid, kuid samas võimaldab Sul ennast edaspidi oluliselt paremini tunda.

Pead olema valmis selleks, et mingid olulised rahasummad jõuavad Sinuni hilinemisega. Seetõttu ära kuluta raha enne seda, kui Sul see juba käes on.

Igakuiste rahaliste kulutuste kokkuhoidmiseks on see aasta hea aeg. Võid leida mingi viisi, kuidas kulutusi vähendada. Hiljem imestad, kuidas Sa selle peale varem polnud tulnud.



ARMASTUS

Armastuse vallas kulgeb see aasta Sulle positiivses suunas. Läbisaamine on partneriga hea ning suuremad erimeelsused peaksid olemata jääma. Kõik sõltub muidugi ka sellest, kui hästi suudad partneriga kompromisse leida.

Liigne keskendumine argimuredele, varjutab oluliselt ka suhte toimimist. Ehkki argiasju peab arutama, ei tohiks sellega liialdada. Tasakaaluks tasuks rohkem rõhku panna romantikale.

Üheskoos partneriga tasuks minna mõnele toredale reisile. See annaks meeldivaid mälestusi, mida ka aastate pärast oleks tore meenutada.

Pere laiendamiseks hea aeg. Kui oled oma perre järelkasvu oodanud, siis sellel aastal võivad Sind oodata rõõmusõnumid.



Ettevaatlikum tasuks olla saladustega ümberkäimisel. Kõige parem oleks, kui Sul partneri ees saladusi polekski. Saladused tulevad ühel või teisel viisil päevavalgele.

Leia oma partneri jaoks rohkem aega. Tööalased kohustused võtavad Sinult päris palju aega ja energiat, mistõttu võib kannata suhe. Püüa töö ja suhe tasakaalus hoida.

Kui oled vallaline, siis selle aastal tasuks partneri leidmiseks rohkem pingutusi teha. Suhte rohkem, haara kinni uutest võimalustest ning ole eelarvamusteta.

Palju Amburid hakkavad jälle koos elama partneriga, kelles on varem lahku läinud. Sellekohaseid otsuseid ei tasuks aga teha kiirustades, sest inimesed on ikka samad, muutunud on ainult tunded.

Seotud postitused