2024. aasta horoskoop JÄÄRALE

Raha ja investeerimine

See aasta peaks olema investeeringute ja rahaliste asjade korraldamisel Sulle päris hea aeg. Siiski tasub vältida tormakust ja oma plaanid tuleks hoolikamalt läbi mõelda.

Oled tuntud oma julguse ja riskivalmiduse poolest. See võimaldab Sul sellel aastal rahaliselt päris hästi teenida ja endale ka edaspidiseks kindlam vundament luua.

Sellel aastal tasub riskide võtmisel rohkem rõhku panna hoolikale uurimistööle ja analüüsile. Seeläbi tagad investeeringute usaldusväärsuse ja tõenäolise tulususe.

Hea aeg investeerida uutesse ettevõtmistesse või tehnoloogiatesse.




Sinu rahaasjad peaksid olema sellel aastal päris heas seisus. Oma rahaasju tuleb mõistlikult ja realistlikult korraldada. Kogu aeg peaks olema silme ees pikaajalised sihid. Seeläbi väldid tormakaid ja spontaanseid otsuseid.

Tänu oma tööalastele ja ärilistele jõupingutustele on Sul sellel aastal võimalik sissetulekut suurendada ja finantsstabiilsus tagada.

Oma kulutuste osas tasuks olla sellel aastal väga ettevaatlik. Kipud tegema impulsiivsed kulutusi, mille üle Sa hiljem ka erilist rahulolu ei tunne.




Oma rahaasjade korraldamise oskusi ja teadmisi võiksid sellel aastal rohkem täiendada. Räägi nende inimestega, kes on selles vallas kompetentsemad kui Sina. Siiski jälgi seda, et need inimesed oleksid ka piisaval määral usaldusväärsed.

Rahaasjades tasuks sellel aastal olla ettevaatlikum raha laenamisega, Eriti kui soovid kellelegi teisele raha laenata. On oht, et jääd sellest rahast sellel aastal lihtsalt ilma.

Laenuga asjade ostmine ei ole sellel aastal võib-olla kõige parem mõte. Samas kui oled juba midagi pikalt planeerinud ja soovid selle plaani nüüd teoks teha, siis tasub see ette võtta.




Armastus ja suhted

Sellel aastal oled enam pühendunud oma suhtele. Püüad teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma partneri mõtteid ja ideid tundma õppida ja neid mõista, julgustada oma partnerit rääkima asjadest, mis on talle olulised. Ka Sa ise oled valmis rohkem oma tunnetest, soovidest ja vajadustest rääkima. See aitab tagada suhtes suurema läheduse ja tugevama sideme.

Oma soovide ja vajaduste osas tasuks siiski säilitada teatud mõõdukus. Ära eelda seda, et partner kõikide asjadega kinnisilmi kohe kaasa tuleb.

Sellel aastal tasub partneriga paika panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See tugevdab olulisel määral suhet ning tagab mõlemale osapoolele ka suurema kindlustunde. Võiksite üheskoos mõelda sellele, mida koduses elus muuta või parandada. Ka see aitab suhet tugevdada ning tagab mõlemale osapoolele suurema kuuluvustunde.

Väga hea aeg selleks, et üheskoos partneriga reisile minna. See võiks toimuda mõnda sellisesse paika, mis oleks eriliselt romantiline. Pigem tasuks eelistada reise ühe konkreetse sihtkohaga.




Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasub silmad lahti hoida. Sulle võib avaneda mõni selline võimalus, mida Sa kaua oodanud oled. Pead ainult olema tähelepanelik, et seda võimalust õigel ajal märgata. Ole julgemalt valmis ka ise tutvusi looma, kui Sa seda varem eriti teinud pole. Eriti kehtib see naiste puhul, kes tavaliselt eeldavad seda, et mehed tutvusi looma asuvad.

Inimsuhete vallas tasuks sellel aastal olla üldisemalt mõnevõrra ettevaatlikum. Oled tavaliselt teravate väljaütlemistega ja Sinu teravus ei ole ka sellel aastal kuhugi kadunud. Seetõttu on oht, et ütled asju, mida hiljem kahetsema pead. Mõtle hoolikalt, mida ütled, kuidas ütled ja kellele ütled. Praegu pole hea aeg endale vaenlasi ja tülisid tekitada.

Kui sul on olnud mõne inimesega varasemaid lahkarvamusi, siis sellel aastal tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et need lahkarvamused lahendada. Ole valmis tegema järeleandmisi, see tagab paremad tulemused.

Uute tutvuste loomisel püüa järgida seda, et ümbritseksid ennast ainult positiivselt meelestatud inimestega. Negatiivsed inimesed kipuvad ka Sind negatiivsuse rägastikku kiskuma.




Peamised väljakutsed

Sellel aastal kipud olema päris impulsiivne ja kiire tegutseja. See võib tähendada seda, et langetatud otsuseid, mis viib Sind tarbetute riskide võtmiseni, mis võivad varem või hiljem tekitada Sulle negatiivseid tagajärgi või tagasilööke nii isiklikus kui ka tööalases elus. Püüa sellist tormakust sellel aastal kindlasti vältida.

Teiste inimestega suhtlemine eeldab Sinult sellel aastal suuremat kannatlikkust ja teiste tunnetega arvestamist. Kipud oma mõtteid teistele peale suruma. See võib tähendada seda, et teised inimesed võivad hakata Sinust vähehaaval eemalduma. Ära lase sellel juhtuda. Püüa oma suhtlemisstiili veidi muuta. Arvestama pead ka sellega, et ka teistel inimestel on õigused, arvamused ja soovid.




Kipud sellel aastal ennast liigselt pingutama. See võib tähendada seda, et haigestud tihti ja ühel hetkel võid leida ennast läbipõlemise äärelt. Ka stress on sellel aastal kerge tekkima. Seetõttu tuleks igapäevaselt leida piisaval määral aega puhkamiseks lõõgastumiseks. Hoia oma tervisel rohkem silm peal. Seeläbi hoiad suuremad probleemid ära.

See aasta eeldab seda, et oleksid mõnevõrra kannatlikum. Varu aega selleks, et kõikide asjade üle järgi mõelda ja oma teadmisi täiendada. Ära võta kiirustades vastu otsuseid, sest need mõjutavad negatiivselt nii Sind ennast kui ka kõiki neid, kes on Sulle lähedased. Uute teadmiste ja oskuste omandamine tulekski sellel aastal Sulle kasuks, tagades suurema kindlustunde ning ka oskuse paremaid otsuseid langetada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Suhtehoroskoobid


Aastahoroskoop mehele


Seinapilt lõuendil või kapal: purjekas merel


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Seinapilt lõuendil või kapal: Halliste jõgi


Kaelakee: meri kuuvalguses


Kausid (4 tk) (25 cm)


Kaelakee: kuldobsidiaan


Kaelakee: aventuriin, lasuriit, austraalia jadeiit


Tassid: Almond Blossom - Vincent van Gogh (2 tk)


Seinakell: paabulind



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused