2024. aasta horoskoop JÄÄRALE

See aasta kujuneb Sulle päris aktiivseks. Sinu energiavarud on suured ja puudu ei tule ka entusiasmist ja algatusvõimest. Praegu on suurepärane aeg selleks, et oma elus midagi suuremat korda saata, kiirelt edasi liikuda.

Arvatavasti toob see aasta kaasa ka mitmesuguseid ametialaseid arenguid ja kiire edasiliikumise. Sul on suurepärased eduvõimalused, eriti kui rakendad oma loomulikke juhtimisoskusi ja võtad kaalutletud riske. See on suurepärane aasta selleks, et alustada kõikvõimalike uute projektidega ja haarata kinni kõikidest uutest võimalustest. Hea aeg ka ettevõtte alustamiseks ja karjäärivaldkonna üldiseks edendamiseks.

See aasta toob inimsuhetes kaasa päris kiired ja positiivseid arenguid. Ennast tasuks rohkem pingutada selle nimel, et lahendada kõik probleemid, mis on varem esile kerkinud. Sul on teiste inimestega suhtlemisel palju kergem kompromisslahendusi leida, mida oled kaua oodanud. Samas pead jälgima seda, et säilitaksid kõige selle juures ka oma iseseisvuse.




Uute tutvuste loomisel jälgi seda, et Sa ei ümbritseks ennast negatiivsete inimestega.

Sellel aastal pöörad rohkem tähelepanu sellele, et enda jaoks midagi uut avastada ja ennast erinevates eluvaldkondades harida. Sind hakkavad köitma kõikvõimalikud uued huvialad ja haarad kinni uutest väljakutsetest, mis on Sulle võib-olla päris uudsed. Sul on piisaval määral võitlusvaimu, et jõuda välja suurepäraste tulemusteni.

Pead jälgima sellel aastal seda, et kõik asjad oleks kenasti tasakaalus. Hoia pidevalt silm peal oma tervisel. Jälgi, et stressitase oleks madal, vastasel korral on oht läbipõlemiseks. Rohkem tuleks teha trenni ja liikuda näiteks looduses.

Võid olla kindel selles, et sellel aastal tasuvad kõik Sinu jõupingutused ennast ära. Kui oled sihikindel ja valmis tööd tegema, siis jõuad ka eesmärkideni.




Rohkem tasuks oma ellu leida selliseid tegevusi, millest Sa tõeliselt rõõmu tunned. Ainult töörügamine kindlasti kasuks ei tule, sest ühel hetkel leiad, et oled läbipõlenud. Siis on olukorra lahendamine juba palju keerulisem.

Oma ettevõtmisi tasuks pikemalt ette planeerida. See aasta ei ole tormakuse aasta. Varu aega, et teha valmis vajalikud plaanid ja seeläbi jõuad kiiremini seatud eesmärkideni.

Teiste inimestega suhtlemisel pööra rohkem tähelepanu sellele, et Sul oleks teistest inimestest ka veidi kasu. Sul ei ole teistele inimeste abistamise ja teenete osutamise vastu mitte midagi, kuid ka Sina peaksid vähemal või rohkemal määral neist kasu lõikama. Pead ainult jälgima seda, et Sa sealjuures ei hakkaks endale tekitama negatiivset karmat.




Tutvusta teistele julgemalt oma ideid ja mõtteid. Sul on praegu võimalik leida enda ideedele ja mõtetele rohkem toetust, kui Sa oleksid osanud arvata. Eriti tuleb see kasuks tööalaste asjade korraldamisel, kus saad poolehoiu osaliseks nii kolleegidelt kui ülemustelt.

Võiksid sellel aastal hakata tegelema uute hobidega. See tagaks Sulle suurema sisemise kindlustunde ning aitaks vältida kurnatust.

Et oma elu veidi mitmekesisemaks muuta, võiksid julgemalt kinni haarata võimalustest reisida. See aasta peaks reisimisel Sulle tagama sellised kogemused, mida kaua otsinud oled. Siiski tasub reisimisel olla ettevaatlikum sellega, et Sa ei muutuks tormakaks. Jälgi, et kõik vajalikud ettevalmistused oleksid tehtud ja et kõik dokumendid oleksid korras. Reisil olles jälgi, et Sa midagi olulist ära ei kaotaks. On oht varguste ohvriks sattuda.




Töö ja äri

Oled sellel aastal tööalastes ja äriasjades väga ambitsioonikas ning suudad oma tegevusi hästi juhtida ja suunata. Sa ei karda rasket tööd ja ka teatud määral riskide võtmist. Riskide võtmisel tasub muidugi jääda mõistlikkuse piiridesse.

Raske töö ja ettevõtlikkus tasuvad ennast kindlasti ära. Sul on võimalik tööalases elus märkimisväärselt edasi liikuda. Tulekski rohkem keskenduda sellele, et ellu viia need plaanid, mida oled juba kaua plaaninud. Ära karda uusi väljakutseid. Ehkki need võivad alguses tunduda keerulistena, tagavad need Sulle edaspidiseks edukuse äriasjades ja tööalases elus.

Sinu juhtimisoskused tõusevad sellel aastal tavalisest rohkem esile. Sul on võimalik võtta rohkem vastutust, juhtida meeskondi ja projekte, mis aitavad Sul saada uusi väärtuslikke kogemusi ja oskusi. Seetõttu haara sellistest võimalustest kindlasti kinni.

Tööalases elus tuleb olla valmis mõningateks konfliktideks. Seetõttu tasuks olla ettevaatlikum oma sõnakasutusega. Ära suru peale oma mõtteid ja ideid teistele. Anna teistele piisaval määral tegevusvabadust.

Tööalaste suhete arendamine ja tugevdamine võiks olla sellel aastal üheks peamiseks prioriteediks. Mida paremini tööalased suhted kulgevad, seda paremini on Sul võimalik ennast tööalases elus teostada.




Klientidega suhtlemisel peaksid olema sellel aastal ettevaatlik sellega, et Sa oma arvamusi liialt jõuliselt peale ei suruks. Selles vallas võivad asjad kergesti käest minna, mistõttu võid endale ebameeldivusi tekitada.

See aasta on suurepärane aeg ka ettevõtlusega alustamiseks. Kui Sa oled seda juba varem teinud, siis see aasta kujuneb Sulle edukaks, kui oled valmis võtma mõõdukaid riske. Päris niisama rutiinsusega ka eriti kaugele ei jõua. Siiski tasub riskide võtmine hoolikalt läbi mõelda ja välistada nii palju probleeme kui võimalik.

See aasta on suurepärane aeg klientide leidmiseks. Selles vallas võivad Sul tekkida päris huvitavad ideed, mida saad ka koheselt rakendama asuda.

Kui oled endale tööd otsimas või soovid töökohta vahetada, siis selle aasta esimene pool peaks olema sellel selles vallas oluliselt parem aeg, kui aasta teine pool. Haara kinni kõikidest uutest võimalustest ja ära karda seda, kui tuleb selles vallas tagasilööke. Töökoha vahetamisel arvesta sellega, et ära räägi oma plaanidest enne, kui Sul on uus töökoht kindlalt olemas. Vastasel korral võid leida ennast väga keerulisest olukorrast.




Tervis

Sellel aastal tuleb Sul oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Väga olulisel kohal on regulaarne liikumine ja tervislikud toitumisharjumused.

Jälgi seda, kuidas Sinu pereliikmetel tervisega lood on. Mured pereliikmete tervisega seoses võivad tekitada ka Sulle mitmesuguseid tervisehädasid.

Ära jäta sellel aastal tervisemuresid tähelepanuta. Kui ikka märkad, et Su tervisega on midagi korrast ära, siis asu ennast ise ravima või pöördu arsti poole.




Püüa oma elu muuta veidi rutiinsemaks. Ärka, söö, tee trenni, puhka jne. enam-vähem samal ajal. See aitab Su kehal kõikvõimalike probleemidega paremini toime tulla. Väga oluline on oma stressi pidevalt maanduda. See ei saa olema kerge ülesanne, kuid piisava tahtmise korral oled suuteline mingi lahenduse leidma.

Ravimite tarvitamisel tasuks sellel aastal olla mõnevõrra ettevaatlikum. Kipud sellelt vallas olema natukene tormakas ja liialdav, mistõttu võid ka ravimite tarvitamise tulemusena tekitada endale mitmesuguseid uusi tervisemuresid. Võimaluse korra kasuta looduslikke ravimeid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Seinakaunistus: lilled ja liblikas


Taro kaardid: True Heart Intuitive Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: roheline ahhaat


Kahvlite komplekt (6 tk) - Victorinox


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Vaas (25 cm) - Iittala


LED küünlad (2 tk)


Kausid (6 tk) (10 cm)


Kaelakee: koolibri



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused