2024. aasta horoskoop VEEVALAJALE

Raha ja investeerimine

Rahaasjade korraldamine on Sulle meeltmööda. Oskad oma rahaasju hästi korraldada ja rahavoogusid suunata ning võtta ka vajadusel riske, vältides samas endale kahju tekitamast. Varu kõikide plaanide tegemiseks rohkem aega, et seeläbi vältida võimalikke probleeme.

Hea aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi investeerimise vallas täiendada. Ei saa öelda, et need teadmised Sul siiani kehvad oleks olnud, kuid võid avastada enda jaoks midagi sellist, mis Sinu investeerimisotsuseid edaspidi positiivselt mõjutaksid. Investeerimise vallas oled vastutustundlik ja teed jätkusuutlikke otsuseid, mis aitab edaspidi rahalist seisu paremaks muuta.

Rahaasjades on Sulle väga olulisel kohal eelarve koostamine ja finantsplaneerimine. Hoiad kindlalt kinni oma eelarvest ja erilisi muutusi selles vallas teha ei plaani. Sulle on oluline see, et oleks pikaajaliselt tagatud stabiilsus ja turvalisus. Suuremate rahaliste otsuste tegemiseks varu mõnevõrra rohkem aega, seeläbi jõuad parimate valikuteni ning tagad endale edaspidiseks suurema kindlustunde.

Ole valmis leppima investeeringute tegemisel mõningate kaotustega. Jälgi tähelepanelikult kõiki jooksvaid trende, see aitab vigu paremini vältida.




Kinnisvaraga tegelemine on arvatavasti Sinu suurema tähelepanu all. Hea aeg kõikvõimalike kinnisvaratehingute tegemiseks, ostmiseks ja müümiseks. Kui oled plaaninud endale kinnisvara osta, siis tasub olla veidi kannatlikum. Heade tehingute leidmine võtab võib-olla mõnevõrra rohkem aega kui Sa arvestanud olid. Kinnisvara müümisel tasub ostja tausta rohkem kontrollida. On oht, et selles vallas ei pruugi asjad nii ladusalt minna, kui Sa oleksid soovinud. Ise ei tasu kinnisvaratehinguid sooritama hakata, pöördu mõne kinnisvarafirma poole.

Rahaasjade korraldamine on Sulle väga olulise tähendusega. Püüad leida endale võimalusi selleks, et veidi lisaraha teenida. Jälgi tähelepanelikult kõikide uute võimaluste tekkimist ning vajadusel ole valmis kiiresti tegutsema, et nendest kinni haarata. Ära karda ka mõningaid riske võtta, kuid liialdusi tasub vältida.

Oma rahaliste kulutuste osas tasub hoolikam olla. Üldiselt jälgid hoolikalt eelarvet ning spontaanseid oste väldid, kuid mõningatel juhtudel võib Sinus tekkida soov kulutada asjadele, millest Sa tegelikult hoiduma peaksid. Sellised hetked on võib olla seotud stressi suurenemisega, kui hakkad otsima stressi leevendust raha kulutamisega. See ei ole aga hea mõte, kuna Sa ei leia sellisest kulutamisest stressile leevendust.




Võimalik, et koduga seonduvalt tuleb Sul sellel aastal teha mõningaid ootamatuid väljaminekuid. Mõni seade võib vajada parandamist või väljavahetamist. Ka autoga võib sellel aastal olla mõningaid probleeme. Peaksid rõhku panema ka sellele, et Sul oleks piisaval määral raha tagavaraks.

Aita ka oma pereliikmetel rahaasju paremini korraldada. Jälgi seda, et nad oleksid rahaasjades vastutustundlikud ning aita neil langetada olulisi otsuseid, mis tagaksid edaspidi ka neile suurema rahalise stabiilsuse.

Laenu andmiseks see aasta eriti hea aeg ei ole. Liialt paljud asjad võivad vales suunas liikuma hakata. Kui siiski pead laenu andma, siis tasub teha väga põhjalik laenuleping.

Laenu võtmisel tasub teha ära põhjalik ettevalmistustöö. Väga suuri rahasummasid see aasta hea laenata ei ole.




Armastus ja suhted

Sellel aastal on Sulle väga oluline iseseisvus ja vabadus. Väärtustatud seda tavalisest enam. See võib olulisel määral raskendada armusuhte toimimist. Pead oma soovidest rohkem partneriga rääkima ja arvesta sellega, et ta ei pruugi kõikide Sinu plaanidega nõus olla. Pead ka ise olema valmis järeleandmisi tegema, et suhe toimida saaks.

Sellel aastal tasuks rohkem rõhku panna sellele, et koos partneriga ette võtta tegevusi, mille juures mõlemad ennast hästi tunda saaksite. Ühised huvid aitavad suhet oluliselt paremaks ja tugevamaks muuta. Selleks võiks olla kasvõi näiteks mõne meeldiva hobiga.

Sellel aastal peaksid partneriga suhtlemisel olema rohkem pühendunud, avatud ja aus. Oluline on, et nii Sinult kui ka partneril oleks suhtes piisavalt ruumi ka isiklike huvidega ja eesmärkidega tegelemiseks. Väldi seda, et oma partnerile survet avaldaksid, sest see võib suhet olulisel määral kahjustada. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled.

Suhe nõuab sellel aastal rohkem tööd ja kannatust, kui mõnel varasemal aastal.  Kompromissivalmidus on äärmiselt olulisel kohal. Kuula rohkem oma partneri vajadusi ning püüa leida võimalus nende rahuldamiseks.




Kui sead esikohale vastastikuse austuse on Sul võimalik oma suhe hästi toimima saada. Väga olulisel kohal on see, et püüaksid oma partnerit millegi meeldivaga aeg-ajalt üllatada. Rahaliselt ei tasu muidugi liialdustesse minna, aga väiksed sümboolsed žestid tuleksid suhte toimimisele kasuks.

Püüa meeles pidada kõiki suhtega seonduvaid olulisi tähtpäevi. Kui jätad selles vallas mõne olulise tähtpäeva tähelepanuta, võib see suhtesse tuua pingeid ja arusaamatusi.

Kui oled vallaline, siis tasub sellel kuul hoida oma silmad lahti. Sulle võivad avaneda päris unikaalsed võimalused, mida kaua oodanud oled. Siiski peaksid olema ettevaatlik uutest võimalustest kinni haaramisel. Mõtle hoolikalt, kas üks või teine inimene ikka on Sinu jaoks. Kriitilise pilguga tasuks üle vaadata oma ootused ja lootused, sest leiad sealt kindlasti midagi, milles leevendusi teha.




Peamised väljakutsed

Sellel aastal on üheks suurimaks katsumuseks see, et kipud muutustele vastu seisma. Ehkki tavaliselt oled väga progressiivne ja uuendusmeelne, siis sellel aastal ei pruugi asjad päris nii olla. Võib-olla on Sinus peidus kõhklused ja pinged ning püüad seetõttu neid leevendada sellega, et seisad vastu kõikvõimalikele muutustele. Püüa leida kindel tasakaal oma soovide ja reaalse elu vahel.

Hindad väga kõrgelt oma iseseisvust ja vabadust. See võib aga tähendada seda, et inimsuhete vallas ei kulge asjad nii hästi, kui seda soovinud oleksid. Oluline on see, et oleksid võimalikult avatud ning püüaksid teiste inimestega ausalt suhelda. Püüa leida kompromisse ja ole valmis tegema järeleandmisi, kui see vajalikuks osutub. Oma õiguste ja soovide tagaajamine ei pruugi olla alati kõige parem lahendus.




Sulle võib tunduda, et Sa lihtsalt ei sobi tavaühiskonda. See võib tähendada seda, et soovid leida võimalusi isoleerituseks. Püüa enda ümber rohkem leida selliseid inimesi, kellega sellega on Sul sarnased mõtted ja ideed. See aitab suurendada kuuluvustunnet ja leiad endale hulganisti toetajaid.

Sellel aastal on väga oluline see, et Sinu elus oleks kõik kenasti tasakaalus. Kui miski asi hakkab tasakaalust välja minema, tekitab see Sinus pingeid ja arusaamatusi, mis võivad negatiivselt mõjutada Sinu edaspidiseid tegemisi pika aja jooksul. Peaksid hoolikalt mõtlema, millistele asjadele sellel aastal rohkem tähelepanu pöörad ja millised asjad tasub jätta tahaplaanile.

Peaksid sellel aastal rohkem mõtlema sellele, millised on Sinu peamised prioriteedid. Jäta vähetähtsad asjad sinnapaika ning keskendu ainult kõige olulisematele. Seeläbi väldid oma energiavarude raiskamist ning jõuad oluliselt paremate tulemusteni.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Taro kaartide ennustus


Kaelakee: jäära tähtkuju


Taro kaardid: Tarot of Haunted House (ainult kaardid)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Käevõru: turmaliin


Audi R8 GT


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kausid (4 tk) (15 cm)


Skulptuur: armastajad


Taro kaardid: The Spirit of Nature Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused