Kuuhoroskoop Vähile

   « Eelmine kuu  |   Jooksev kuu

VÄHK (22. juuni – 23. juuli)


MAI 2024

Head päevad: 3, 7, 11 & 27
Halvad päevad: 5, 12, 18 & 23
Suhted head: Neitsiga
Suhted halvad: Skorpioniga
Armuasjad head: Sõnniga



»» Kuuhoroskoop kõikidele tähemärkidele


Järgmine tekst on üldine horoskoop (kõikidele tähtkujudele sama). Oma tähtkuju kuuhoroskoopi saad lugeda järgmiselt lehelt, mille viite leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Sellel kuul ole valmis kiireks tegutsemiseks, sest soovitud eesmärkideni jõudmine nõuab suuremaid jõupingutusi. Pane enda jaoks paika ka mõningad varuplaanid, mida vajadusel kasutada saaksid.

Informatsiooniga ümberkäimine eeldab suuremat tähelepanelikkust. Informatsiooni on Sinu käsutuses üsna palju, kuid selle hulgas on ka väga palju väärinfot. See võib Sind viia valeotsuste tegemiseni, mistõttu kontrolli kõiki ja kõike.

Ole teiste inimestega suhtlemisel kannatlikum. Ära eelda seda, et teised suudaksid Sinu mõttekäike koheselt mõista. Anna neile aega, et Sinu mõtteid ja ideid töödelda ja seeläbi otsusteni jõuda.

Rohkem võiksid tähelepanu pöörata oma energiavarudele. Sinu energiavarud võivad tunduda küll suurtena, kuid samas kuluvad väga kiiresti. Seetõttu võid ühel hetkel ennast avastada olukorrast, kust oled täielikult kurnatud.

See kuu on suurepärane aeg selleks, et oma koduses majapidamises mõningad kauaoodatud plaanid teoks teha. Sellekohased jõupingutused tasuvad ennast kindlasti ära. Pead jälgima seda, et Sa arvestaksid rohkem oma pereliikmete arvamuste ja mõtetega, see aitab ära hoida hilisemaid probleeme.

Sellel kuul tuleks rohkem tähelepanu pöörata dokumentidele. Hoia selles vallas kõik asjad laitmatus korras.

Võimalik, et see kuu toob rahaasjades kaasa mõningaid pingeid. Samas suudad olukorra siiski üsna hästi kontrolli all hoida, kui väldid liigset tormakust.

Igapäevased asjaajamised eeldavad Sinult suuremat sihikindlust ja kannatlikkust. Ära eelda seda, et suudad kiiresti soovitud eesmärkideni jõuda. Alla samuti anda ei tohiks, sest vastasel korral kannatab oluliselt Sinu enesekindlus.

Usalda oma ettevõtmiste juures rohkem sisetunnet, see aitab paremini soovitud tulemusteni jõuda. Võimalik, et pead mõningatel puhkudel oma eesmärkide poole liikumiseks astuma ka üsna radikaalseid samme.

Suurepärane aeg selleks, ette võtta mõni kauaoodatud reis. Siiski tasub reisile minnes vajalikud ettevalmistused juba aegsasti ära teha.

Horoskoop jätkub järgmisel leheküljel… Milliseks kujuneb käimasolev kuu Sinu tähtkujule, vaata pärast reklaami…





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop


Lapse horoskoop


Numeroloogilised analüüsid


Tassid (4 tk) - kassid


Seinapilt lõuendil või kapal: Halliste jõgi


Kaelakee: draakon


Tassid: Red Poppies and Daisies - Vincent van Gogh (2 tk)


Skulptuur: kassid


Tassid (4 tk)


Palgiveoauto MACK Granite


Käevõru - draakoni verekivi, punane jaspis ja zebra jaspis


Kristall: aafrika verekivi



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused