Ruunide ennustus ajavahemikuks 21.11.2022. – 27.11.2022.a.

JÄÄR

See nädal viib Sind mitmesuguste ootamatuste keskele. Oluline on see, et oleksid valmis kiireid otsuseid langetama. Kõikvõimalikud tehingud eeldavad kiiret tegutsemist. Ära arva seda, et kõik asjad laabuvad väga kergesti. Ole valmis selleks, et mõned tegemised liiguvad vales suunas. Pead mõtlema sellele, kuidas oma igapäevaseid töid ja tegemisi efektiivsemaks muuta. Teiste inimestega suhtlemine eeldab suuremat kompromissivalmidust. Igapäevaste otsuste tegemisel pöörama pilk tulevikku, ära mõte ainult tänasele päevale. Rohkem tasuks aega veeta oma pereliikmetega.




SÕNN

Sellel nädalal on esiplaanil mitmesuguseid minevikusündmused. Võib-olla kohtud kellegagi, keda Sa kaua näinud pole või kerkib esile mõni selline varasem probleem, mis lahendamist vajab. Sul tasub rohkem tähelepanu pöörata detailidele. Mida paremini see Sul õnnestub, seda edukam on ka see nädal. Hea aeg võimalike uute teadmiste omandamiseks, sest varem omandatud teadmised ei pruugi praegu häid lahendusi pakkuda. Peaksid jälgima seda, et Sinu energiavarud oleksid tasakaalus, kipud praegu ennast liigselt ära kurnama. Arvatavasti pead aitama mõnda oma sõpra tema probleemide lahendamisel. Ole objektiivne, ainult nii saad oma sõpra aidata.




KAKSIKUD

Sellel nädalal on oluline see, et teiste inimestega koostöö sujuks. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid ning kindlasti kuula ära, mida teised ühest või teisest asjast arvavad. Kui oled tähelepanelik, on Sul head võimalused selleks, et jõuda oma ettevõtmistega just selliste tulemusteni, mida oled oodanud. Praegu on hea aeg selleks, et otsida lahendusi tekkinud probleemidele. Oma tervisele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. Võimalik, et selles vallas on esile kerkimas mõningad ebameeldivused. Tööalastes asjades ei ole praegu võib-olla kõige parem aeg selleks, et väga suuri kohustusi ette võtaksid. Keskendu pigem üldisematele töödele. Informatsiooniga tuleks olla ettevaatlikum. Valeinfot on praegu liikvel väga palju, mis võib Sind viia valeotsusteni.




VÄHK

Sellel nädalal pead jälgima seda, et Sa ennast liigselt ära ei kurna. Sinu energiavarud ei ole sugugi nii suured, kui oleksid soovinud. Praegu ei ole hea aeg selleks, et alustaksid uute plaanide elluviimisega. Soovitud tulemusteni on suhteliselt keeruline jõuda. Arvatavasti jõuad sellel nädalal lahenduseni mingisuguse olulise probleemi juures. Teiste inimestega suhtlemine eeldab Sinult suuremat kannatlikkust. Ära suru oma mõtteid ja ideid teistele peale. Ettevaatlikum tasuks olla sellega, et Sa ei võtaks mõttetuid riske. Hea aeg kõikvõimalike pikemaajaliste plaanide tegemiseks.




LÕVI

Sellel nädalal on Sul raske tagada endale selliseid tulemusi, mida oled soovinud. Seepärast ära endale väga suuri plaane tegema hakka. Keskendu pigem rutiinsetele asjadele. Ära mõtiskle liialt palju erinevate asjade peale, lihtsalt asu tegutsema. Kohtud arvatavasti mõne vana sõbraga, keda Sa kaua näinud pole. Hea aeg selleks, et uusi teadmisi ja oskusi omandada. Kui oled plaaninud koduses elus midagi ellu viia, siis tee sellega sellel nädalal algust. Tööasjades tuleks olla tähelepanelikum ning mitte võtta mõttetuid riske. Kui tööalases elus kerkivad esile probleemid, siis kasuta ära neid kogemusi, mis on Sind ka varem aidanud.




NEITSI

Võimalik, et sellel nädalal ei kulge Sinu ettevõtmises päris sellises suunas, nagu oled soovinud. Seepärast ära endale väga suuri sihte üldse seagi. Hea aeg rutiinsemate asjadega tegelemiseks. Sul tasuks aeg maha võtta, veidi puhata, looduses liikuda, raamatuid lugeda, kinos käia. Rahaasjad eeldavad sellel nädalal suuremat tähelepanu. Arvatavasti pead selles vallas langetama mõne väga olulise otsuse. Võimalik, et kohtud sellel nädalal mõne väga mõjuka inimesega, kes Sinu edaspidist elu positiivselt mõjutab.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Aeg-joone horoskoop


Seinapilt lõuendil või kapal: Pirita jõgi Tallinnas (infrapuna)


Taldrikud (26 cm) (4 tk)


Käevõrud partneritele: tiigrisilm ja oonüks


LED küünlad (3 tk)


Padjakate 50 x 50 cm (2 tk)


Kaelakee: kaljukits


Tekk (100 x 130 cm)


Konna kujuke: tiigrisilm


LED küünlad (3 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused