Tähemärkide argiprobleemid

JÄÄR

Jäärale põhjustab probleeme psüühika ülekoormus ja vale unereþiim. Oma Ego peab Jäär igapäevases elus ohjeldama. Ausa- ja heldemeelsena on Jäär väga abivalmis, aga liialdab ja riskib liiga palju. Argiprobleemid tekitavad talle palju närvikulu ja pereelu väsitab. Lisaks kipub Jäär üle töötama ega oska õigel ajal lõdvestuda. Jäär paneb end maksma ja trügib esile iga tegevuse juures. Ta läheb pea ees vastu igasugustele katsumustele. Tema isekas eneseupitamine aga enamasti vihastab teisi. Ta ise on kiire taibuga, aga tüdineb liiga kiiresti. Jäär on kannatamatu, tal on kõigeks alati liiga vähe aega, eriti pisikeste argiprobleemide jaoks. Ta organiseerib pidevalt midagi suuremat ja tähtsamat, võib oma igapäevased toimetused kergesti pooleli jätta ja armastab tööde lihtsustamiseks tehnikat kasutada. Jäärad lahendavad kiiresti kõikvõimalikke probleeme, leiavad praktilisi toimivaid lahendusi hetkega. Jäärale meeldib sigin-sagin ja ringitormamine, aga ta on vastuvõtlik igasugustele olmetraumadele, kuna on väga ettevaatamatu. Jääras on suur annus õnnemängijat ja ta riskib igal võimalusel. Ebameeldivatest kohustustest viilib kõrvale mõne spontaanse valega, mis hiljem niikuinii välja tuleb ja paksu pahandust tekitab.




SÕNN

Sõnni tasakaalu argised toimetused pigem taastavad. Turvaline ja rahulik kodu annab Sõnnile palju jõudu ja seetõttu toimetab ta kodus meelsasti. Pisiasjades on ta kangekaelne, aga kõigest hoolimata väga töökas. Ei torma mõttetult ega riski ülepeakaela. Sõnn tunneb rõõmu igast lihtsast ja tüütust tegevusest, millel on silmaganähtav tulemus. Ta teeb ära ka need tööd, mida keegi ei märka, aga mis on väga vajalikud. Rahaasjad hoiab korras ja on praktiline kõiges. Pisut aeglane ja väga hedonistlik, aga viib alati lõpule oma tööd. Ta ju teab alateadlikult, kuidas tegemata töödest hiljem suured probleemid võivad tekkida. Sõnn ei salli tagantkiirustamist ja kamandamist. Ta ei karda käsi määrida ega põlga ühtki tööd, aga ta tahab toimetada omas tempos ja oma mõistust kasutades. Vajab korrastatud ümbrust ja on tegevuses küllaltki plaanipärane. Sõnnist naisi vaevab vahel kokkuostuteraapia, millega nad maandavad igapäevastressi. Sõnnile meeldib olla omanik ja see lööb välja ka igapäevaelus. Sõnni püsimine rutiinis võib olla suur probleem tema kaaslastele. Sõnn armastab loodust, taimi, loomi, linde ja kõike ehedat ning looduslikku. Tema jaoks on oluline, et tunnetus oleks õige ja seda ka igas argitoimetuses. Kui mõni asi selle harmoonia rikub, siis võib tekkida probleeme. Kui teda väga pikalt ärritada, siis võib ta ka raevukaks muutuda. Sõnnile meeldivad sissetallatud rajad ja vahel ootab ta, et keegi teeks pai ja kinnitaks talle, kui tubli ta on. Siis suudab ta veel tublim olla ka igapäevases elus.




KAKSIKUD

Kaksikud lasevad end juhustel eksitada ja nende silmad vilavad kogu aeg rahutult ringi uut ja huvitavat otsides. Kaksikuid vaevavad pidevad kahtlused ja muutuvad meeleolud, mistõttu nende tegevus on ettearvamatu ja pisut närviline. Aga huumorimeel on neil hea. Lõppematud argikohustused ja askeldused tüütavad neid, sest Kaksikud on väga pealiskaudsed, püsimatud ja liikuvad. Nutika tähemärgina on nad sõnaosavad ja veeretavad oma kohustusi teistele. Neil on palju ideid, aga lasevad meelsasti musta töö teistel ära teha. Püüavad oma elu mugavaks teha kaasates teisi enda kohustusi täitma. Kaksikutega on lõbus ka rutiinses igapäevaelus, aga nad tüdinevad kergesti kohustustest ja rutiinsetest igapäevastest töödest, mistõttu püüavadki neist nutikalt vabaneda. Samal põhjusel valetavad ja vassivad nad sageli, murravad lubadusi, nende peale ei saa alati loota. Kaksikutele on omane ka tegelemine mitme asjaga korraga ja seejuures edukalt. Need võivad olla täiesti kokkusobimatud asjad. Point on selles, et Kaksikud soovivad võimalikult ruttu tüütutest kohustest vabaneda ja mitut asja korraga tehes on see võimalik. Raha libiseb liiga kiiresti nende sõrmede vahelt läbi, aga sellest pole midagi, sest nad on alati võimelised raha juurde teenima, kasvõi skeemitades ja trikitades.




VÄHK

Vähk on tujukas ka argitoimetustes, ega lase end juhustel juhtida. Kipub kuulama, kaaluma, ette kujutama, analüüsima rohkem kui asi väärt. Üldine arvamus ja väline ümbrus mõjutavad tugevalt tema elu ja toimetusi. Vähk on loomult koguja ja seegi tekitab mõnikord palju probleeme. Osav on Vähk pisiasjades ja väikestes töödes, hoiab oma asju ja tööriistu väga hoolega. Vähk on klannikeskne tähtkuju ja tal on väga terav mõistus ning hea intuitsioon. Ta hoiab kinni kõigest, mis on turvaline ja mida peab endale kuuluvaks. Igapäevaelus on ta tujukas ja sageli teised ei mõista teda. Vähk muretseb palju ja tema emotsioonid on väga võimsad. Probleem tekib siis, kui nende põhjal langetatakse olulisi otsuseid. Vähi meeleolud on küll muutlikud, aga püsiva ja kannatlikuna võib ta pikalt pisiasjade kallal nokitseda ilma virisemata. Ta ei tee iial mõttetuid kulutusi, rahaasjades ta natuur pehme ei ole. Vähk jätab igapäevaelus pigem ihnuri mulje, aga tegelikkuses ei ole tal oma lähedaste heaks millestki kahju. Ta lihtsalt on ettevaatlik kõiges, ega soovi mõttetuid kulutusi. Rahaga liigne riskimine on Vähi jaoks kauge teema, ta pigem püüab oma tulevikku igal viisil kindlustada. Tema põhiprobleem igapäevaelus on liigne muretsemine, lisaks näitab ta end välja alati vaesemana, kui tegelikult on.




LÕVI

Lõvi jätaks argiprobleemid meelsasti teistele, sest on liiga suursugune igapäevaste toimetuste jaoks. Lõvi pelgab pisiasjadega tegelda sageli seetõttu, et kardab naerualuseks jääda. Ta ei taha, et miski tema isiksuse mõjukust pisendaks. Põikpäine, uhke ja kuulsusjanune Lõvi on ka igapäevaelus suurejooneline ja dramaatiline. Võimukalt avaldab ta oma arvamust ja seda on raske muuta. Tema suhtumine on suuresõnaline, loominguline ja üleolev. Pigem kamandab, kui ise pisiasjadega nokitseb ja kui midagi teeb, siis tahab selle eest ka rohkelt kiitust ja tähelepanu saada. Lõvi tahab valitseda ka igapäevaelus. Domineerimissoov on väga suur, paindlikkust napib. Lõvi pidev usk sellesse, et tal on alati õigus, tekitab palju probleeme. Kuigi Lõvid on suured pillajad, ei ole nad rahaasjades rumalad. Investeerimises on nad vägagi ettevaatlikud. Neile küll meeldivad glamuursed asjad ka igapäevaelus, aga neil on alati kaks rahakotti, ühes on kulutamiseks mõeldud raha ja teises tegelik tulu. Alateadlikult nad ju teavad, et vaene Lõvi on õnnetu Lõvi.




NEITSI

Neitsi vajab korrastatud ümbrust ja kasutab raha säästlikult. Ennast maha salgamata võib tegelda pisiasjade ja argiste töödega, terve reaalsustaju ja kriitiline analüüsivõime muudavad Neitsi argielus edukaks. Neitsi teenindab teisi meelsasti, on väga tõhus ja efektiivne igapäevases elus ja igas töös täpne. Kohusetruu perfektsionistina on väga pedantne ja töövõimeline, seejuures ka kasin ja väga kokkuhoidlik. Probleemiks on see, et ta klammerdub pisiasjadesse ja kritiseerib palju. Praktiline, loogiline ja leidlik Neitsi ka muretseb väga palju, peaaegu samapalju kui Vähk iga pisiasja pärast. Neitsi on ülikriitiline, ajab näpuga järge kõiges, seetõttu muretseb ta ka selle pärast, kas kõik ikka on viimase peal hästi tehtud. Neitsid takerduvad pisiasjadesse, mis tekitavad neile palju probleeme. Rahaga on Neitsi väga ettevaatlik, ei salli praalimist ega raiska niisama tühjale-tähjale. Loomupärane suhtlemisoskus on Neitsil hea ja üldjoontes on ta väga viisakas ka igapäevaelus. Tervis, tervislik toit, plaanipärane elu jms. on väga olulisel kohal.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Päikesepüüdjad (4 tk)


Padi 40 x 40 cm - Vincent van Gogh


Seinapilt lõuendil või kapal: Linnutee


Kaelakee: amburi tähtkuju


Kauss (30 cm) - Villeroy & Boch


Kristall: opaliit


Puidust rongirada (16 osa)


Lamp



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused