Mida mehe aluspesu tema iseloomu kohta räägib

Nii meeste kui ka naiste aluspesu näitab üsna hästi välja seda, milline see inimene on. Selles artiklis võtame vaatluse alla meeste aluspesu. Millise mulje mehed endast ühe või teise aluspesu kandmisel jätavad ning mida naised sellest välja saavad lugeda.




Lühikesed aluspüksid

Sellist aluspesu kandvad mehed on vanamoelised. Nad ei ole eriti seikluslikud, kuid samas on nad usaldusväärsed ja vastutustundlikud. Nad on pereinimesed. Voodielus eelistavad nad rutiinsust ning uudsus pole nende jaoks. Tavaliselt eelistavad seda aluspesu vanemad mehed.

Bokserid

Boksereid kandvaid mehi on naistel raske mõista. Need mehed on mõttemaailmas üsna unikaalse lähenemisega. Samas on nende meestega kooselu huvitav, kuna need mehed oskavad alatihti üllatada. Need mehed on hoolitsevad ja pööravad suurt tähelepanu perekonnale. Neid mehi võib aeg-ajalt pidada ka heas mõttes friikideks. Magamistoas lasevad need mehed naistel asju juhtida ja suunata, sest nad ise selles vallas eriti aktiivsed ei ole.




Lühikesed aluspüksid (Low-rise)

Seda aluspesu eelistavad nooremad mehed, kuna need näevad välja tavalistest aluspükstest moekamad. Need mehed on nooruslikud, sihikindlad ja seikluslikud. Nad lähevad kaasa selle vooluga, mida elu neile pakub. Armusuhet silmas pidades pole need mehed mitte just kõige kannatlikumad. Nad tüdinevad suhtest kiiresti ja otsivad seejärel endale uue suhte. Samas on see mees seksikas ja õrn oma partneri suunas.

Stringid

See mees tunneb ennast enesekindlalt kõikides situatsioonides. Ta teab, mida oma elult soovib ning liigub alati sihikindlalt kõikide nende sihtide poole, mille ta endale sihiks on seadnud. Talle meeldib eksperimenteerida ja katsetada. See mees ei ole pereelule suunatud, pigem otsib ta voodielus väljakutseid ja mitmekesisust. Pühendumine pole sellele mehele omane.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse aastahoroskoop


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Taro kaardid: The Wild Unknown Animal Spirit (koos raamatuga)


Seinakell


Tassid: koerad (4 tk)


Kaelakee: neitsi


Unenäopüüdja


Seinapilt lõuendil või kapal: kõdunev leht


Kausid (5 tk)


Unenäopüüdja


Seinakaunistus: ninasarvikud



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused