Lillkapsa-seene vormiroog

Tugeva seenemaitsega vormiroog lillkapsaga. Kerge valmistada ja täidab kõhu kiiresti.




KOOSTISAINED

1 keskmine lillkapsas
250 ml vett
100 g võid
500 g šampinjone või muid seeni
1 mugulsibul
200-250 g hapukoort
250 g mozzarella juustu
soola, pipart
tilli vm. maitserohelist




VALMISTUSJUHEND

1. Eralda lillkapsas õisikuteks. Pane pannile vesi, lillkapsa õisikud ja 50 g võid. Prae kaane all kuni lillkapsas on poolpehme. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Kurna lillkapsas ja aseta võiga määritud ahjuvormi.

3. Tükelda seened väikesteks tükkideks, haki sibul.

4. Pane pannile 50 g võid, seened ja sibul. Prae kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soola ja pipraga.

5. Lisa seene-sibulasegule hapukoor ja sega läbi. Kalla segu ahjuvormi lillkapsaste peale.

6. Riivi mozzarella juust ja raputa kõige peale.

7. Aseta 200-kraadisesse ahju 15 minutiks.

8. Raputa peale hakitud maitserohelist.



Seotud postitused