Tugeva seenemaitsega vormiroog lillkapsaga. Kerge valmistada ja täidab kõhu kiiresti.
KOOSTISAINED
1 keskmine lillkapsas
250 ml vett
100 g võid
500 g šampinjone või muid seeni
1 mugulsibul
200-250 g hapukoort
250 g mozzarella juustu
soola, pipart
tilli vm. maitserohelist
VALMISTUSJUHEND
1. Eralda lillkapsas õisikuteks. Pane pannile vesi, lillkapsa õisikud ja 50 g võid. Prae kaane all kuni lillkapsas on poolpehme. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Kurna lillkapsas ja aseta võiga määritud ahjuvormi.
3. Tükelda seened väikesteks tükkideks, haki sibul.
4. Pane pannile 50 g võid, seened ja sibul. Prae kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Lisa seene-sibulasegule hapukoor ja sega läbi. Kalla segu ahjuvormi lillkapsaste peale.
6. Riivi mozzarella juust ja raputa kõige peale.
7. Aseta 200-kraadisesse ahju 15 minutiks.
8. Raputa peale hakitud maitserohelist.