Erinevate tähemärkide erilised omadused

JÄÄR

Jäär ei kannata igavust ja igasugune väiklus teeb ta närviliseks ning siis on ta taktitu. Et temaga läbi saada, peab temaga sama tempot hoidma. Jäär ei talu mitte ühtegi inimest, kes talle midagi dikteerida püüab või kamandada üritab. Ta vajab imetlejaid ja kuulajaid. Jääral on ennastmaksmapanev ja esiletükkiv loomus, ta tormab ohte trotsides pea ees katsumustele vastu. Võimsa egoga Jäär ei jäta midagi välja ütlemata ning tormab jõulisena läbi elu. Tema eesmärk on võita, pole tähtis keda või mida. Jäär usub alati, et temal on õigus ja eelistab asju ilma kõrvalise abita lahendada. Ta pole meeskonnainimene, tihti läheb tal ka elus viltu, sest riskib pidevalt ohte trotsides. Ebaõnnest saab kiiresti üle ja liigub edasi, vigadest õppust ei võta.




SÕNN

Sõnn ei talu lõputuid sõnavõtte ja väsitavaid matku ning mingite eriliste üllatustega ta juurde minna ei tasu. Ta vajab kõigeks aega. Ta ei taha kokku puutuda asjadega, mis tema ilumeelt riivavad või inimestega, kes temalt raha laenavad ja tema aega asjatult raiskavad. Ka halvatujulisi ja virinaid inimesi ta ei talu. Kõigel, mida Sõnn ütleb, on oma mõte ja ta on aus, petmist ta ei andesta. Ei tohi ka unustada Sõnni jaoks tähtsaid sündmusi. Sõnn on raskepärane, temaga suhtlemine nõuab kannatlikkust. Hedonistliku ja enesekesksena on ta ometi jõuliselt otsusekindel. Sõnn püüab igal võimalusel ülearuseid riske vältida, hindab pühendumust ja lojaalsust. Ta on suurepärane meeskonnaliige, vastupidav ja kannatlik ka üksluise tegevuse lõpuleviimisel. Suure pinge all võib ta olla uskumatult vastupidav. Selle kõige juures armastab ta ka kauneid kunste, elumõnusid, on väga sensuaalne ja ka suur gurmaan.




KAKSIKUD

Kaksikud muudavad oma arvamusi väga kiiresti ja kergelt ega võta eksides kunagi süüd omaks. Eraelu puhul kellelegi aru anda ei soovi, pole mõtet uuridagi. Kaksikute närvid ei kannata raskepärasust ja väiklust välja. Ise on nad vaimuka ja humoorika maneeriga väga võluvad. Kaksikud ei ole täpsed ega pea sõna, aga seda ei tohiks neile nina peale hõõruda. Nad ei kannata absoluutselt mingeid raame. Kaksikud on omanäolised duaalsed isiksused: ühel hetkel on nad seltskondlikud ja lõbusad ning juba järgmisel hetkel sapised ja pahurad. Paadunud vembumeestena tembutavad ning räägivad palju, neile meeldivad riuklikud naljad. Ajavad mitut asjad korraga: tööd, suhet, hobi, mida iganes. Kaksikud ei tunnista kunagi, et on milleski eksinud ja nad suudavad alati musta valgeks rääkida. Pidevalt otsivad uusi stiimuleid, ideed tulevad kiiresti, aga neil ei jätku kannatust oma geniaalsete ideede teostamiseks.




VÄHK

Vähki ei tohiks kritiseerida, isegi mitte naljaga pooleks. Vähk hindab taktitunnet ja peenetundelisust. Talle ei tasu ka julma tõtt otse näkku öelda, vähemalt ebameeldivatest asjadest peaks rääkima läbi lillede. Ta kogub meelsasti kõikvõimalikke asju, mitte mingil tingimusel ei tohi tema kogutud asju tarbetu prahina ära visata. Mitte kunagi ei tohi öelda paha sõna Vähi ema kohta ja tegelikult ei tohi ka tema pereliikmete kohta midagi ebameeldivat öelda. Pere ja traditsioonid on väga olulised Vähi jaoks. Vähk ei trügi kunagi esirinda ja jääb seetõttu sageli märkamatuks. Tema siseelu on hästi varjatud ja raskesti mõistetav. Tujud sõltuvad Kuu faasidest. Kõik Vähid on emalikud ja hoolitsevad oma lähedaste eest. Vähk on olemuselt väga vastuolulise natuuriga. Kodu on Vähile eluliselt tähtis paik. Segadused kodus mõjutavad tema kõiki elutahke ja ärakolimine on väga raske. Sentimentaalse ja nostalgilisena hindab ta kõike, mis on seotud minevikuga. Asjad, mida ta kogub, pakuvad talle turvalisust, ta saab nende külge klammerduda, kui parasjagu end ebakindlalt tunneb.




LÕVI

Lõvi on üleolevalt armulik, aga suuremeelne. Teda ei tohi vaid ära kasutada, sest kui ta seda taipab, on asi hull. Teda ei tohi ka mingil viisil alavääristada või halvustada, ta ei andesta seda. Tema kõvale häälele ja praalimisele ei tasu tähelepanu pöörata, see on vaid fassaad. Ta vajab aplausi ka argielus. Lõvil on kuninglik loomus, aga ta on ka väga edev. Ta on suuremeelne, nakkava elujanuga, tahab olla tähelepanu keskpunktis ja särada päikesena. Lõvi on pisut despootlik, aga sellest hoolimata võluv ja heatahtlik. Tohutult uhke Lõvi soovib, et teda koheldaks erilisena. Kui Lõvi jääb tähelepanuta ja tunnustuseta või on vaene, vajub ta kössi või hakkab möirgama. Lõvi partner peaks meeles pidama, et ta ei püüaks olla targem ja tähtsam Lõvist.




NEITSI

Neitsi põlgab kõige rohkem täpsuse puudumist ja korratust. Tema kriitika tuleb vastu võtta rahulikult, sest enamasti on see õige ja liigseid emotsioone ta ei talu. Soovitav on teatud distants, sest ta ei talu ka liigset lähedust. Neitsil on alati kõik kontrolli all. Neitsile on oluline, et kõik on just nii nagu peab ja inimesed käituvad viisakalt. Sellisel perfektsionismil on oma hind. Neitsi muretseb väga, kui midagi on paigast ära ja võib nii “läbi põleda”. Neitsi on igas mõttes eeskujulik ja puutumatu, ometi on temas olemas ka himur ja sigitav pool. Ta on viljakas igas mõttes. Kriitilise märgina hakkab ta ennast hiljem süüdistama, kui kehalisi naudinguid tundes tõkked maha on lasknud. Erakordne on Neitsi täpsus ja mõistus töötab tal eriti hästi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele


Armastuse karma horoskoop


Kas sobime kokku?


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga


Käevõru: ema ja tütar


2in1: käevõru/kaelakee: amasoniit


Kauss - Villeroy & Boch


Söögiriistade komplekt (20 tk)


Kausid (12 cm) (4 tk)


Buddha kuju: aafrika verekivi


Käevõru: labradoriit


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused