Tervendav energia saab alguse mõtlemisest

Tervendamine tugineb intuitsioonile ja mõtlemisele. Kui inimene hakkab ise endale teadvustama oma haiguste ja kehva tervise tagamaid, on see juba suur samm edasi. Näiteks migreen arvatakse olevat perfektsionistide haigus, kes on igas tegevuses väga korralikud ja tublid, aga nii enda kui teiste suhtes ülinõudlikud. Nii tekib kehas alateadlik pinge ja migreen annabki sellest märku, et inimene ei “piitsutaks” ennast liiga palju.

Haigus on alati märk sellest, et inimene on ennast unarusse või hooletusse jätnud. On vaja võtta iga päev enda jaoks pisut aega ja kuulata oma sisemise tarkuse nõuandeid. Eelkõige tuleb aga vabaneda hinnangute andmisest nii teistele kui ka iseendale. Pigem mõelda sellele, mis paneb üht või teist inimest ja ka iseennast just sellisel viisil käituma või reageerima. Maailmas kehtib üleüldine külgetõmbeseadus, mille järgi sarnane energia tõmbab sarnast. Viha tõmbab ligi viha, kurbus kurbust, rõõmsameelsus rõõmsameelsust. Alati on mõistlik süüvida sellesse, millised tunded ja emotsioonid ühe või teise haiguse ja emotsiooni taga tegelikult peituvad. Kui midagi on halvasti läinud ja vigu on tehtud, tuleb nii teistele kui ka iseendale andeks anda.




Halbadest ja kurbadest mõtetest ning solvumistest ei ole mõtet kaua kinni hoida. Kui teist inimest on põhjusetult solvatud, siis tuleb temaltki kas tegelikkuses või kasvõi mõttes andeks paluda ja unustada. Kõik inimesed teevad vigu, pole mingit sügavamat mõtet kellegi peale pikalt viha- või solvumistundeid kanda. Kui on tekkinud mingi pidevalt korduv situatsioon või käitumismuster, millest vabaneda ei suudeta, siis tuleks tõsiselt uurida, mis on selle tegelikud tagamaad. Kõik vastused on alati iseendas peidus ja sisemine tarkus teab neid. Kes suudaks aga iga päev oma mõtteid teadvustada? Kes suudab, avastab peagi, et väga suur osa neist mõtetest on negatiivsed ja seda isegi sel juhul, kui inimene ise on suhteliselt positiivse mõttelaadiga. Mõtlemine peaks olema nagu söömine. Nagu ei peaks sööma valimatult kõike, nii ei peaks ka mõtlema valimatult kõiki mõtteid. Kui tekib sobimatu negatiivne mõte, siis tuleks teadlikult ette mõelda stoppmärk ja vältida selle edasi arendamist.

Enamik inimestest mõtleb ja muretseb liiga palju selle pärast, mida teised neist mõtlevad ja nende tegemistest arvavad. Sageli ei julgeta vajalikke otsuseid just seetõttu vastu võtta, et kardetakse hukkamõistu või naeru alla sattumist. Sageli usaldatakse pimesi kõrvaliste inimeste nõuandeid. Kui inimene ennast väärtustab, ei häiri teda teiste arvamus, sest igaüks käib ju ise oma eluteed ja peab oma elu ülesannetega ise hakkama saama.




Mitte kunagi ei teki olukorda, kus meie otsused absoluutselt kõigile meeldivad. Ikka leidub keegi, kes need kahtluse alla seab või hukka mõistab. Pole vaja halbadele ja kadedatele inimestele rääkida oma saavutustest, edusammudest või õnnestumistest ja hoopiski mitte oma pereasjadest. Sageli välistab pahatahtlikkuse see, kui küsida selliselt inimeselt asjakohast nõu või abi, ta võib muutuda relvituks, sest see mõjutab positiivselt sellise inimese enesehinnangut. Alati ei ole pahatahtlikke inimesi võimalik vältida, sest selline inimene võib kuuluda meie lähedaste ringi või on vaja temaga koos töötada. Kui selliste inimestega pidevalt kokku puututakse, tasuks hinnata iseenda sisemisi mõtteid ja olemust. Miski peab neid ju ligi tõmbama, mis inimeses endas olemas on. Ka omadused, mis teistes nii väga häirivad, võivad inimeses endas varjatud kujul olemas olla.




Kui heast tahtest hoolimata kimbutavad negatiivsed mõtted ja emotsioonid pidevalt ning ka tervisehädad on kerged tulema, siis on abi kõigest, mis rutiinist välja toob: jalutuskäik värskes õhus, füüsiline tegevus, jooga, meditatsioon, mõni loominguline tegevus (laulmine, joonistamine, kirjutamine, meisterdamine vm.). Halbadel aegadel tuleb pöörata pilk lootusrikkalt tuleviku poole, mitte haletseda ennast minevikus toimunud halva pärast. Iseenda mõtteid saab positiivseks programmeerida, aga sellega peab tegelema järjepidevalt. Kui inimene on väliselt küll rahulik ja tasakaalus, aga seesmiselt rahutu ja murelik, siis toimib halb mõju ikka edasi. Rahu ja tasakaal peab olema eelkõige seesmine ja sügavuti toimima. Inimesed, kes ennast väliselt väga hästi valitseda suudavad, elavad sageli sissepoole ja on rohkemgi ohustatud, sest negatiivsus “närib” seesmiselt ikka edasi. Impulsiivseid ja äkkvihaga inimesi ohustavad aga õnnetused ja südamerabandused rohkem. Iseenda emotsioonide ja mõttemaailmaga on vaja tegelda iga päev, kas või natukene leida iga päev aega iseenda jaoks. Parima viisi iseendasse süüvimiseks leiab igaüks ise hea tahte korral. On tõestatud, et oma olemuselt rõõmsameelsed ja optimistlikud inimesed püsivad tervemad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Taro kaartide ennustus


LED küünlad (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: Rõuge Suurjärv


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas


Seinakell


Termos: Thermos Stainless King 0,47 l


Käevõru: ema ja tütar


Päikesepüüdja


Seinapilt lõuendil: vee tilkumine


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused