Sünniruun – JERA (14. detsember – 28. detsember)

Ruunisümbolid on väga tugevate mõjudega ning sünniruunid mõjutavad inimese elu ja tulevikku. Sünniruuni enda läheduses hoidmine tagab suurema turvatunde ning see aitab oma energiaga lahendada probleeme ja raskusi, mis eluteele on sattunud.

Enda sünniruuni teadmine ja omamine aitab langetada keerulisi otsuseid ning muuta keerulised situatsioonid enda jaoks võimalusteks.

Sünniruune on 24 ja need on jaotatud aastasesse perioodi.




JERA (14. detsember – 28. detsember)

Nimi: JERA

Järjekorranumber: 12

Tähendus: Aasta, saak

Värv: Helesinine

Puu: Tamm

Taim: Rosmariin

Jumal: Frey

Kivid: Smaragd, malahhiit, aventuriin, roheline turmaliin

Omadused: Tsüklilisus, otsustusvõime, plaanide teostamine, kohusetunne

Märksõnad: Tsüklid, õiged valikuid, lõpetamine, viljakus, loodusseadused

Ajalooline tähendus: Päikese tsüklid, elutsüklid

Fauna: Kotkas, metssiga, hobune, koer, karu, orav, rohutirts, part, jänes, lepatriinu, paabulind




Iseloomuomadused

Oled inimene, kes armastab tööd teha ning teed seda alati hästi. Töö tegemine ei taga Sulle küll koheselt rikkust ja heaolu, kuid pikapeale Sinu majanduslik seis paraneb. Oskad oma rahaasju korraldada ning väldid riskide võtmist. Tööde planeerimisele pöörad suurt tähelepanu, mistõttu suudad oma ideed alati ellu viia.

Sul on elus pikaajalised sihid ning nende poole aktiivselt ka liigud.

Oled optimistlikult meelestatud ning Sa ei lase võimalikel tagasilöökidel ennast kunagi rajalt maha lükata. Ehkki Sulle katsumused meeltmööda ei ole, võtad neid kui elu paratamatut osa.

Sinu energiavarud on üldiselt suured, kuid Sa ei tohiks kunagi ennast liigselt ära kurnata. Kui seda siiski teed, võivad Sind tabada mitmesugused ootamatud haigused või tagasilöögid.

Sinu tähelepanu köidavad mitmesugused väheuuritud eluvaldkonnad. Kui Sa ei tegele nendega tööalaselt, siis vähemalt vabal ajal pöörad neile vähemal või rohkemal määral tähelepanu.




Inimsuhetes oled sõbralik ning oskad teisi inimesi kuulata. Sinust peetakse lugu, kuna oskad hinnata teiste inimeste vaateid. Oled väga lojaalne oma sõpradele, aidates ja toetades neid alati siis, kui nad abi peaksid vajama.

Oled leidlik ja tark inimene, mistõttu oled suuteline hakkama saama ükskõik, millises eluvaldkonnas. Ainuke tingimus on see, et see eluvaldkond peab Sulle ka huvi pakkuma. Vastasel korral tüdined ja väsid kiiresti sellega tegelemisest.

Sinu õiglustunnetus on hästi arenenud. Oled valmis õigluse eest alati välja astuma.

Juriidilised küsimused ja töö dokumentidega on Sulle vastumeelsed. Pead seda liialt tüütavaks ning Sul on sellele raske keskenduda. Võimaluse korral lased nende asjadega tegeleda teistel inimestel.

Pereelus oled positiivne ja perekonnale pühendunud. Oma tunnete väljendamine pole Sulle aga kerge ülesanne.




Sinu tulevik

Teadmiste omandamine on Sinu elus äärmiselt olulise tähendusega. Sul tuleks oma plaanid ja ideed alati selliselt ellu viia, et neid ei tuleks hiljem ümber teha.

Ära karda muutusi oma elus, sest need aitaksid Sul oma elus mitmekesisemaks muuta. Ka aitaksid muutused ühel või teisel viisil Sul tekkinud probleeme lahendada ja ennetada.

Ehkki Sulle meeldib probleemide lahendamisel ise lahendusi leida, tuleks kasuks, kui oleksid valmis rohkem teiste inimeste abile toetuma.

Pisidetailidega ja dokumentidega tegelemine on Sulle vastumeelsed. Samas pole alati pääsu nendega tegelemisest. Rahulik meel viib Sind sihile.

Oma tööde-tegemiste juures ära kunagi sea eesmärgiks kasu saamist. Tegele südamega nende asjadega, mis Sulle meeldivad ning kasu jõuab ka Sinuni.




Soovitused

Oma tuleviku mõjutamiseks tuleb Sulle vajalikud sammud astuda juba täna. Ära jäta oma tegevusi viimasele minutile, sest muidu võid tekitada pingeid nii endale kui ka oma lähedastele.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Horoskoop naisele


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Nugade komplekt (6 tk) - Victorinox


Kausid ja taldrikud (komplekt 2-le inimesele) - Villeroy & Boch


Skulptuur: hirv


Kaelakee: lõvi


Vaasid (3 tk)


Tassid: Almond Blossom - Vincent Van Gogh (2 tk)


Taro kaardid: Wise Dog Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Taro kaardid: Whispers of Love Oracle (ainult kaardid)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused