10 olulist punkti, mida arvestada Roti aastal


Foto: pixabay.com

1. Rott on agressiivne

Tema väliskesta all peitub igavene rahutus ja närvilisus. Teiste ehmatamine meeldib talle. Tänu oma väikesele kasvule mahub ta kõikjale ja oma teravate hammastega suudab läbi närida kõikvõimalikud tõkked. Närvilise ja rahutu mõjuga on ka see aasta. Rott alustab Idamaade looma-aastaringi ja 2020-dal algas uus pikk tsükkel, mis kestab 60 aastat. Seetõttu võib oodata kõikvõimalikke uusi arenguid nii isiklikus elus kui ka suuremas plaanis ja isegi ülemaailmselt. Targem on nendele mõjudele järele anda ja nendega kohaneda, püüda kuidagi hakkama saada ja mitte ülearu ärritada Rotti. Eelmine pikk tsükkel algas 1960, enne seda 1900.

2. Rott on kasuahne

Ta kogub tagavarasid, sest kardab nende lõppemist. Ka inimesed püüavad koguda kõikvõimalikke varusid rohkem kui tavaliselt, osta kokku hulgi allahinnatud kaupa, kuhjata kappidesse rohkem ka igasugust tarbetut kraami.



3. Rott on ka rahulolematu kriitik ja ohtlik hävitaja

Ta võib lõhkuda ja “närida” kasvõi oma lõbuks. On võimeline teiste “higi” arvelt varandusi teenima. Ta võib olla nii geniaalne parasiit kui halastamatu liigkasuvõtja. Igal juhul peab olema ettevaatlik Roti aastal. Iga ettevõtmise puhul tuleks kaaluda, millal on mõistlik lõpuni minna ja millal on läbikukkumine silmnähtav. Ametnikud on rohkem “tähenärijad” ja asjaajamine on keerukam kui mõne teise märgi all. Siiski on üks erand, Rott hoiab oma lähedasi ja pere on talle väga oluline. Sel aastal hoitakse peredes rohkem kokku ja toetatakse pereliikmeid.

4. Rott on õnnelik, kui salved on täis

Roti aasta parim aeg on suvi, eriti suve lõpp ja sügise algus, kui salved on täis. Tegelikult aasta lõpuni või kuni salved täis püsivad ja varusid jätkub. Kui saak juhtub ikalduma, siis nii hästi ei lähe. Võib olla siis vaevarikas aeg kõigi jaoks. Ihnsus ja kokkuhoid on sel aastal lubatud, varude kogumine samuti, aga seejuures ikka mõistlikuks jäädes.



5. Rott on tähelepanelik ja ettevaatlik

Roti oskused tulevad eriti hästi välja just kriisiolukorras. Ta märkab seda, mida teised ei näe. See aasta nõuab tähelepanu koondamist. Need, kes pisiasju ei märka, on sel aastal hädas. Ei ole õige aeg oma jõuvarusid tühjale-tähjale kulutada. Tuleks elada põhimõttel, et aeg on väärtuslik, mistõttu ei maksa ka seda raisata.

6. Rott on perekeskne

See aasta nõuab kohusetundlikkust ja hoolikust pereasjades. Kodu sisustamine, pereliikmete toetamine, lastega tegelemine tuleb kasuks ja pereasjad edenevad. Pere igapäevakulutused on siiski mõistlik kontrolli all hoida. Muidu üsna ihne ja reserveeritud Rott on väga armastav, helde ja hooliv oma lähedaste suhtes.



7. Metallrott on väga ambitsioonikas

Ettevõtlikkus ja leidlikkus oma annete rakendamisel tuleb sel aastal vaid kasuks. Sel aastal võib õppida mõndagi uut. Tuttavlikust eemaldumine tekitab küll hirmu ja ebamugavust, aga sel aastal tasub end ära. Uued oskused, mõttemallide ja stampide ületamine, kastist väljapoole mõtlemine annavad karjäärile uue suuna.

8. Roti aasta on pingeline ja täis ebakindlust

Kuna on perioodi algus, siis on see ka uue aja koidikuks. Iga algus tekitab ebakindlust ja hirmu. Tuleb olla valmis uute võimaluste kasutamiseks, hoida silmad-kõrvad lahti, ületada hirmud ja ebakindlus. Just tegutsemisvalmidus kindlustab edukama aasta.



9. Rott on kriitilise ja intellektuaalse meelelaadiga

Füüsiline töö Rotile ei sobi, mistõttu läheb paremini vaimse töö tegijatel. Suhteliselt muretud võivad olla lapsed ja noored inimesed. Siiski on iseseisva elu alustamine Roti aastal keeruline, oma positsiooni ja koha otsimine tekitab palju probleeme. Keeruline ja probleemiderohke on aasta ka produktiivses eas inimestele, võimalusi on erinevaid ja muutused on vältimatud, nii palju peab asju ümber hindama, mis tekitab ebakindlust. Vanem põlvkond on õnnelikum, kui on rahulik ja “tiksub” vaikselt oma kodus, heietades mälestusi turvalises keskkonnas. Õnnelikud on need, kel on tugev tervis ja piisavalt varusid elu jooksul kogutud.

10. Metall-Rott hindab kõike, mis on kvaliteetne

Eheda ja väärtusliku eest on valmis maksma väärilist hinda. See aasta toob välja “terad” “sõkaldest”, tõelised väärtused tarbetust “prahist”. Eelistama peaks kvaliteeti kvantiteedile.



Kuidas teiste looma-aastate inimesi mõjutab?

Roti aasta sobib Rotile endale ja ka Pühvlile, Draakonile ning Ahvile. Enam-vähem saavad hakkama ka Koer, Tiiger, Madu, Kukk ja Siga. Loomu poolest tundlikud Kass ja Kits tunnevad end halvasti, liiga palju on segadust, kriitikat ja otsekohesust, mis tekitab stressi. Hobune on muutlik ja sõltumatu, tema muutub rahutuks selle aasta piirangute tõttu.

Seotud postitused