Ülemuse horoskoop (Kaalud)

Kaalud on õigluse, harmoonia ja tasakaalu märk. Need omadused leiad ka Kaalude märgi all sündinud ülemuselt. Talle on oluline, et töökohal valitseks rahu, harmoonia ja kindlasti ka puhtus ja kord. Räpasus ja hoolimatus on talle vastumeelsed.

Kaaludest boss kohtleb oma alluvaid üldiselt nagu võrdseid, suheldes ja töötades nendega sarnastel alustel. Ta on neutraalne ning töötajatel on temaga lihtne suhelda. Kaaludele omaselt on ka selle märgi all sündinud inimesel halbu päevi. Sellistel puhkudel tasuks ta lihtsalt rahule jätta, las ta saab sellest halvast lihtsalt omaette üle. Sellistel hetkedel ei tasu minna pärima, kas saaks teda aidata või toetada, sest see võib ta veelgi tusasemaks muuta.




Kaaludest boss eelistab meeskonnatööd, iseseisev töö pole tema rida. Talle meeldib suhtlemine ja uute kontaktide loomine. Ta kuulab meeleldi oma alluvate arvamusi, sest see kergendaks oluliselt tema otsustusprotsessi, mis tihtilugu pole kõige kergem ülesanne.

Ta on heade käitumismaneeridega. Valetamine või info varjamine võib teda vihastada. Seepärast tasuks temaga alati kõik asjad ausalt ära rääkida, ka juhul kui töö tegemisel on midagi väga valesti läinud. Ehkki ta võib sellele teravalt reageerida, hindab ta tegelikult väga töötaja ausust.




Kaaludest boss pöörab väga suurt tähelepanu kontori, tsehhi või lao korrashoiule. Talle ei meeldi lohakus, katkised asjad jms. Kõik pead olema korras ja puhas. Ta võib olla selles osas ka teatud friik, hankides kõige moodsama mööbli või tehnika, et seeläbi nii enda kui ka alluvate tuju paremaks teha.

Ta on alati põhjalik kõikvõimalike arutelude juures. Alluvad peavad arvestama sellega, et talle tuleb kõiki detaile põhjalikult seletada, vältides samas kiirustamist. Kaalud vajavad aega mõtlemiseks ja otsustamiseks, mistõttu ei tasu temalt kiireid otsuseid oodata. Mida rohkem tal aga informatsiooni on, seda kiiremini need otsused tulevad.




Kaaludest bossile on olulised õiglus ja ausus. Mida lojaalsem ja ausam on tema töötaja, seda rohkem ta seda töötajat kaitseb ja hoiab. Töökohustuste õigeaegne lõpetamine on samuti oluline. Kui töötaja talle mingi lõpptärmini paika paneb, siis sellest tuleb ka kinni pidada.

Petmine ja valetamine ajab Kaaludest bossi tigedaks. Ta ei pruugi küll häält tõsta ja vihastada, kuid ta ei unusta petmist kunagi. Alluval, kes on teda korragi petnud või talle valetanud, ei saa kunagi tema juhitavas organisatsioonis töötamine kerge olema. Halvimal juhul võib ta sellise töötaja päevapealt vallandada.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Eelmise elu analüüs


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Kaelakee: skorpioni tähtkuju


Seinapilt lõuendil: päikeseloojang Tartumaal


Seinapilt lõuendil või kapal: udune Emajõgi


Kaelakee: kuukivi


Barbie nukk (GXT03)


Elevandi kujuke: kuukivi


Tööriistakomplekt: 3-osaline


Taro kaardid: Spirit Animal (koos raamatuga)


Konna kujuke: tiigrisilm



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused