Mida räägib teie kohta lemmiknumber?

Kui Teile meeldib number 1

Olete ilmselt esmaavastaja ja tegutsete kõige meelsamini üksi. Teis on initsiatiivi ja loovat energiat, aga Te ei oska alati seda õigesti kasutada. Olete ilmselt üsna isekas ja valmis alati riskima võidu nimel. Sageli olete üksi ja teistest eraldatud, aga ei sõltu välismõjudest ega teiste abist. Isiklikud jõuvarud on suured, aga olete liiga domineeriv. Olete võimeline saavutusteks ja Teil on esmaavastaja julgust. Võib olla ka nii, et Teil hoopis napib enesekindlust ja Te soovite, et seda rohkem oleks, sest alateadlikult soovite mängida
“esimest viiulit”.

Kui Teile meeldib 2

Olete vastuvõtlik, tagasihoidlik, koostöövõimeline ja taktitundeline. Kõigute sageli kahe vahel, kas olla või mitte olla, kahtlete endas ja soovite olla pigem tagaplaanil. Te olete liigagi tundlik ega ole kunagi sügavuti rahul, olete pigem järgija kui eestvedaja. Emotsionaalselt tundlikuna ei soovi Te võistelda, vahel kipute valede inimestega läbi käima, olete haavatav ja siis reageerite üle. Kahte eelistavad alateadlikult ka need inimesed, kelle elus jääb harmooniast puudu. Teil on varjatud andeid, tabate nüansse ja pooltoone ka elus ja Teie tajumisvõime on keskmisest suurem.




Kui Teile meeldib 3

Teis on isiklikku magnetismi, loovust, teotahet ja suhtlemise soovi. Olete väga seltskondlik ja hea huumorimeelega, mistõttu meeldite enamasti teistele. Olete ka kergemeelne, pillava ja pinnapealse ellusuhtumisega ning Teile meeldib ka keelepeks. Huvitava ja vaimukana olete igas seltskonnas oodatud. Loomingulise ja ärksana on Teis rohkem jõudu ja energiat, kui kergemeelse fassaadi tagant välja paistab, mistõttu Teist saadakse sageli valesti aru. Kasuks tuleb Teile spordiga tegelemine. Ka need, kelle elu tundub liiga tõsine ja üksildane olevat, eelistavad sageli just seda numbrit.

Kui Teile meeldib 4

Te armastate süsteemi ja korda. Loogiline mõtlemine, stabiilsus ja vastupidavus on Teie omadused. Armastate püsivaid asju ja kindlaid piire. Võib-olla olete pisut piiratud ja kitsarinnaline, liiga praktiline ja tõsine, aga olete väga töökas ja usaldusväärne. Teete kõike korralikult ja märkate ka pisiasju, Teil on täpsust või silmapaistvat käteosavust. Puudub aga fantaasia ja Teie maailmavaade võib olla piiratud, muutustega kohanemine läheb raskelt. 4 valivad alateadlikult sageli inimesed, kelle elu on parasjagu kaoses, puudub süsteem ja kord.




Kui Teile meeldib 5

Olete väga inimlik nii positiivsete kui negatiivsete omaduste poolest ja armastate isiklikku vabadust, naudinguid, seiklusi, reisimist. Teie meeled on arenenud, vajate kogemusi ja soovite, et elu oleks huvitav. Oskate teisi motiveerida, olete võluv ja ligitõmbav. Liigselt riskialtina võite teha elus palju vigu. Sensuaalsena ja dünaamilisena tõmbate inimesi ligi ja tõukate neid ka eemale, kui nad ei inspireeri Teid enam. Teid tõmbavad seiklused ja kõikvõimalikud meelelised naudingud, kipute suunda liiga kiiresti muutma, kui elu tundub üksluine. Seda numbrit armastavad ka inimesed, kes on küll teadlikud oma võimalustest, aga ei oska neid kasutada.




Kui Teile meeldib 6

Teie harmooniavajadus on väga suur. Armastustunded domineerivad, vastutustunne on arenenud, soovite perekonda ja toimivaid suhteid, kaunist ümbrust ja ilusaid inimesi enda ümber. Olete loominguline ja kunstihuvidega inimene. Teie loomingulist potentsiaali võib pärssida vaid kodu mõju või teiste arvamusest sõltumine. Te kipute liigselt teiste asjadesse sekkuma ja teisi pealetükkivalt õpetama, vahel oleks vaja lihtsalt oma elu elada. Kipute enda pakutavat armastust üle hindama ja teiste oma alahindama. Seda numbrit eelistavad ka inimesed, kelle koduses elus või armusuhetes on midagi vajaka.




Kui Teile meeldib 7

See on populaarne number eelistustes, aga raskesti tõlgendatav. Filosoofiliste kalduvustega inimestele meeldib 7 kõige rohkem. Ilmselt olete vaimsete kalduvustega, sensitiivne ja õiglane inimene, kellel on palju õppimiskogemusi ja hingelisi õppetunde elus. Teil on sügavam huvi elu mõtte vastu, olete ka rõhutatult individualistlik. Te ei võta abi vastu ega ole eriti avameelne suhtlemisel. Võite muuta oma elu ise raskeks. Seda numbrit eelistavad ka inimesed, kes vajavad elus kogu aeg tõestust. Tavaliselt ei armasta selle numbri eelistajad füüsilisi pingutusi, aga nad on heade õpivõimetega ja põhjalikud.

Kui Teile meeldib 8

Lõpmatuse märki meenutav number 8 on seotud mateeria ja Saatusega. Te olete auahne ja soovite midagi suurt saavutada siin ilmas. Teile meeldib varandust koguda ja karjääriredelil ülespoole rühkida. Olete ka hea teiste võimete hindaja, korralik, kriitiline, töökas, võimekas, uhke ja ärimeelega. Teil võib olla materiaalset ahnust, liialdatud enesehinnangut ja uhkust ning seesmist rahutust. Sageli eelistavad seda numbrit ka inimesed, kes vajavad rohkem organiseeritust oma ellu ja kelle raha- ning karjääriasjad ei suju.




Kui Teile meeldib 9

Te otsite täiuslikkust kõiges ja olete humaansete kalduvustega. Idealistid armastavad seda numbrit, see on lõpetamise ja lõpulejõudmise number. Olete tolerantne ja eelarvamustevaba, aga otsite kõikehõlmavat armastust, Teie heatahtlikkus ja abivalmidus võib teistele näida üleoleva suhtumisena, mistõttu kogute ka vaenlasi ja isegi nende seas, keda aitate. Võitlete aktiivselt ebaõigluse vastu, soovite oma võimeid ja intellekti igati rakendada. Eelistavad seda numbrit ka need, kes soovivad avaramat elunägemust.

Kui Teile meeldib 10

Te soovite olla hoitud, kaitstud ja õnnelik. Võib-olla on täiskasvanuks saamine raske Teie jaoks, sest usute liigselt Saatuse mõju ja head õnne. 10 võib viidata ka täiuslikkuseihalusele.




Kui Teile meeldib 12

Te olete väga huvitav inimene, Teis on potentsiaalset jõudu ja energiat, olete ühteaegu nii iseseisev kui koostöövõimeline, väga isikupära ja avarapilguline. Kui eelistate seda numbrit, on täiuslik harmoonia Teie puhul saavutatav.

Kui Teile meeldib 13

Seda numbrit kardetakse, aga see on mitmes mõttes eriline number. Apostleid oli 12 ja Kristus oli 13. Sel numbril võib olla seos märterlusega, “ristilöömisega” ühiskonnas oma tõekspidamiste tõttu, tasakaalust väljasolemisega. 13 aitab jõuda hea ja kurja sügavama mõistmiseni. Seda numbrit eelistavad need, kes on väga kõrge vaimsusega esoteerikud või siis hoopis tumedate motiivide ja kalduvustega inimesed. Keskpärased inimesed seda kunagi ei vali, kui see on Teie lemmiknumber, olete ühes või teises mõttes eriline.

NB! Kui inimene eelistab mitmekohalist numbrit, tuleks vaadata, millistest numbritest see koosneb, seejärel leida summa ja taandada, kuni jääb alles ühekohaline number. Näiteks Teile meeldib 28, summeerite 2+8=10=1. Lemmiknumber on 1 või 10, mõjutavad 2 ja 8.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Horoskoop naisele


Sünnihoroskoop


Kaelakee: türkiis


Taro kaardid: Everyday Tarot (koos raamatuga)


Puidust rongirada (30 osa)


Kristall: kollane tiigrisilm


Porsche 911 G


Skulptuur: perekond


Taro kaardid: Wisdom of the House of Night Oracle (koos raamatuga)


Kausid (19 cm) (4 tk)


Tekk (150 x 200 cm)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused