Tagasi kooli

Meeldib see Sulle või mitte, kuid peagi on jälle algamas koolis käimise aeg. Võib päris kindlalt väita, et mõnele päikesemärgile koolis käimine meeldib, mõnele aga on see vastumeelne. Järgnevalt ongi Sul võimalik lugeda, kuidas üks või teine päikesemärk kooliskäimisse suhtub ning millised oleksid nõuanded, et kooliellu kiiremini sisse elada.

JÄÄR

Ehkki enamike inimeste jaoks võib kooli vahetamine tunduda väga ebameeldivana, siis Jäärale see meeldib. See annaks talle võimaluse uuesti alustada ning seeläbi ennast paremini teostada. Kui ta aga kooli ei vaheta, siis aitavad taolise uue alguse efekti tagada mõningad uued esemed, mida ta oma kooliteele kaasa saaks võtta. Hea oleks ka riietusstiili vahetus, mis samuti aitab kaasa paljude asjade laabumisele. Isikliku kalendri ostmine ei tee samuti paha, kuna impulsiivse inimesena, kipub ta vastasel korral olulisi asju unustama. Üldiselt Jäärale koolis käimine ja teadmiste omandamine meeldivad, kuid sealjuures on oluline ka see, et õppimine pakuks talle piisaval määral väljakutseid, kuna vastasel korral kipub ta huvi kiiresti vaibuma.




SÕNN

Sõnnile, kui luksuslikku elu nautivale inimesele, on kooli minek keeruline. Oli ju suvi nii hea aeg puhkamiseks, lõõgastumiseks ja laisklemiseks. Seepärast võivad koolialguse esimesed nädalad kujuneda talle vägagi rasketeks. Mis siis aitaks seda raskust leevendada? Parimaks vahendiks on siin oma garderoobi muutmine ning uute huvitavate riiete hankimine. See võimaldaks temas tekitada uhkustunnet ning soovi seda jagada ka oma koolikaaslastega. Siinkohal tuleb aga teha hoolikalt eeltööd. Hangitavad riided peavad olema moekad, kuid mitte sellised, mis ta naerualuseks muudaksid. Siinkohal tuleksid kasuks mõned moekataloogid. Uue korraliku äratuskella ostmine tuleks samuti kasuks, mis aitaks tal hommikust varajast ärkamist kergendada. Mõne rütmika muusikaplaadi ostmine ei tee samuti halba, kuna aitaks Sõnnil ennast värskemana tunda ning seeläbi paremini koolis käimise rutiini paremini sisse elada.




KAKSIKUD

Kaksikute jaoks on suur rõõm kooliteega alguse tegemine. Keegi teine päikesemärkidest ei oota sellise suure innuga kooli algust, kui seda teevad Kaksikud. Samas ei tähenda see sugugi seda, et tema puhul pääseks mõningate selliste asjade ostmisest, mis tema kindlustunnet järgmiseks õppeaastaks suurendada aitaksid. Selles vallas peavad vanemad arvestama üsnagi suurte väljaminekutega, kuna ta ootab midagi suurt. Selleks asjaks võib olla arvuti, diktofon, mobiiltelefon või ka näiteks uued riided. Ka tunneb ta ennast hästi, kui ta saaks oma vanematelt kooliaasta alguse puhul mõne huvitava teatmeteose. Kõige kavalam olekski see, kui talle kinkida kooliaasta alguse puhuks midagi sellist, mis innustaks teda enam õppima ja teadmisi omandama.




VÄHK

Vähi jaoks on mõnusast ja rahulikust kodusest keskkonnast kooli minemine küllaltki vastumeelne tegevus. Sellest tulenevalt tuleks kasuks see, kui vanemad aitaksid juba varakult muuta tema koduse keskkonna teatud määral akadeemilisemaks. Seda võib teha näiteks mõne mööblieseme hankimise näol. Hea oleks ka see, kui Vähi puhul võimaldataks ta loovusel enam esile tõusta. Seda aitaksid teha näiteks värvipliiatsid jms. kunstitarbed. Nende vahendite kasutamisel oleks Vähil võimalik ennast oluliselt paremini koolimõtetega harjutada. Riietuse osas eelistab Vähk mõõdukust ja tavapärasust, mistõttu suuremate uuenduste tegemisest kooliriietuse osas oleks mõttekas hoiduda.




LÕVI

Glamuurse inimesena on Lõvi jaoks oluline see, et ta saaks oma kaasõpilaste silmad särama lüüa juba esimesel koolipäeval. Parimaks viisiks, kuidas selles vallas head tulemused endale tagada, oleks see, kui ta püüaks oma välimuse juures ühtteist muuta. Samas on siin oht selles, et ta kipub liialdustesse kalduma, mistõttu võid ta saada naerualuseks teiste õpilaste keskel. Seepärast oleks tal mõttekas oma soovid ja plaanid perekonna keskel läbi arutada. Lõvi peab olema valmis selleks, et tema mõtteid heaks ei kiideta. Mis puudutab õppevahendeid, siis siin on tema jaoks oluline personaalsus. Ta püüab leida võimalusi selleks, et kõik oma õppevahendid kujundada selliselt, mis erineksid täielikult teiste õpilaste omadest. Siinkohal tuleks tal lähtuda oma sisetunnetest, sest see tagaks talle parima tulemuse.




NEITSI

Neitsi on inimene, kellele meeldib väga koolis käimine ning sellega seonduvad väljakutsed. Teadmiste omandamine on tema jaoks väga meeldiv tegevus, mistõttu ootab ta suure tõenäosusega juba ammu enne kooli algust seda, et saaks koolipinki istuda. Et enda jaoks seda ootuspinget vähendada, oleks mõttekas juba varakult alustada kooliteeks vajalike õppevahendite hankimisega. Oma riietuse ja koolivahendite valikute osas eelistab ta jääda klassikaliseks, et seeläbi endale mitte liialt suurt tähelepanu tõmmata. Argipäevane mugav ja klassikaline riietus sobib talle kõige paremini. Kuna Neitsi on täiuslikkuse poole püüdleja, siis tasuks tal varuda endale hulgaliselt kustutuskumme ja korrektuurlinti. Tema jaoks on oluline, et kõik asjad oleksid hästi organiseeritud, mistõttu tuleks kasuks see, kui ta varuks endale erinevaid kiirköitjaid, et seeläbi kõik asjad kenasti korras oleksid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Numeroloogilised analüüsid


Reisihoroskoop üheks kuuks


Kõrvarõngad: neitsi


Seinapilt lõuendil või kapal: kõdunev leht


Taro kaardid: Tarot of the Divine (koos raamatuga)


Kõrvarõngad


Taro kaardid: Heal Yourself Reading Cards (koos raamatuga)


Seinakaunistus: hirved


Kaelakee: obsidiaan


Tekk (100 x 130 cm)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused