Tähemärkidele sobivad lilled

JÄÄR

Jäära element on tuli ja värvid tulipunane, fuksiapunane, bordoopunane, karmiinpunane. Võitlejahingega ja võimekate, aga isekate Jäärade peamine omadus on elujõud, peamine elumõte töö. Jäära lilled on kurereha, kannike, geraanium, lillnõges, rukkilill, anemoon, kibuvits, aaloe. Jäärale sobivad eriti punaste õitega lilled.

SÕNN

Sõnni element on maa ja värvid on valge, sinine ning roheline. Praktiline ja kaine mõtlemisega Sõnn on kannatlik ning lojaalne, aga küllaltki enesekeskne ja väga omandihimuline. Sõnni lilled on maikelluke (piibeleht), liilia, kannike, sirel, karikakar, võilill, kukekannus, mirt, lina. Sõnnile sobivad hästi mitmevärvilised ja valgete õitega lilled.




KAKSIKUD

Kaksikute element on õhk, värvid on roheline ja rohekaskollane. Nutikad, liikuvad ja mitmekülgsed Kaksikud on osavad sõnu seadma, aga pole eriti usaldusväärsed. Kaksikute lilled on raudrohi, roos, lavendel, nartsiss, maarjalill, jasmiin ja metsviinapuu. Kaksikutele sobivad hästi kollakate õitega lilled.

VÄHK

Vähi element on vesi, värvid on hall, valge, hõbedane ja roheline. Vähid on tundlikud, emotsionaalsed, hoolivad, tagasihoidlikud, eesmärgikindlad, aga ettearvamatud ja umbusklikud. Vähkide lilled on vees kasvavad taimed (vesiroos), neile sobivad kõrvitsa, kurgi ja meloni õied, samuti jasmiin, kuslapuu ja akantus. Vähile sobivad tagasihoidliku värviga õied.




LÕVI

Lõvi element on tuli, värvid on kuldne, kuldkollane ja oranþ. Jõuline, impulsiivne, suurejooneline ja auahne Lõvi on sooja südamega, aga väga võimukas. Tema lilled on päevalill, saialill, kummel, võilill, lavendel, moon, gladiool, pojeng, krüsanteem ja puuvõõrik. Lõvile sobivad hästi kuldkollaste ja oranþikate õitega lilled.

NEITSI

Neitsi element on maa, värvid on tumesinine, tumepruun, roheline ja helesinine. Intelligentne, loogiline, täpne ja vähenõudlik Neitsi on suur esteet, aga väga kriitiline ja kompleksidega. Tema lilled on võõrasema, moon ja aster. Neitsile sobivad erksavärvilised väikeseõielised lilled, samuti lillakate ja helesiniste õitega lilled.




KAALUD

Kaalude element on õhk, värvid on valge, pastelne ja merekarva. Kaalud otsivad tasakaalu, harmooniat ja tähelepanu, vihkavad tülisid ja keerulisi olukordi, aga tasakaalu otsides kõiguvad ühest äärmusest teise. Kaalude lilled on vesikress, maasika õied, kannikesed, nurmenukud, hortensia, roos, kannike, saialill. Kaaludele sobivaim õite värv on meresinine, valge või kreemikas.

SKORPION

Skorpioni element on vesi, värvid on punane ja must. Skorpion on kirglik, pühendunud, väga mõistatuslik, raudse tahtega individualist, kes kogub endale vaenlasi. Tema lilled on sirel, rododendronid, aednelk, aaloe, krüsanteem, pojeng, nelk, astelpaju, kibuvits. Skorpionile sobivaim õite värv on tume(punane).




AMBUR

Amburi element on tuli, värvid violetne ja sinine. Ambur on filosoofilise meelelaadiga, ambitsioonikas, taltsutamatu ja rõõmus natuur. Tal on tugev ellujäämisinstinkt, aga ta on taktitu ja läheb sageli hea õnne peale välja. Tema lilled on võilill, nartsiss, nelk, rukkilill, pojeng, kastani ja muraka õied. Sobiv õite värv on violetne, sinine või kollane.

KALJUKITS

Kaljukitse element on maa, värvid on tumeroheline ja pruun. Kannatlik, kinnine, püsiv ja tark Kaljukits püüdleb tippude poole ja püüab alati oma elule mingit mõtet anda, aga on liiga nõudlik nii enda kui teiste suhtes. Tema lilled on hüatsint, aednelk, luuderohi, magnoolia, võõrasema, must moon. Sobivad tagasihoidliku värviga õied.




VEEVALAJA

Veevalaja element on õhk, värviks on türkiis. Veevalaja on üllatavalt hästi kohanev inimtüüp, huvitav ja oma ajast ees, aga võib olla liiga ekstravagantne ega talu tagurlikkust. Tema lilled on orhidee, nartsiss, sobivad viljapuude ja leedripuu õied. Sobivad hästi eksootilised taimed ja erilise värviga õied.

KALAD

Kalade element on vesi, värvid on mereroheline ja meresinine. Kalad on salapärased, umbusklikud, humaansed, hea kujutlusvõimega, aga nende instinktid on tugevamad kui loogika. Kalade lilled on vesiroos, tulp, valge moon, meelespea, nartsiss, sobivad kurgi ja meloni õied ning merekarva õitega taimed.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Bugatti Divo


Kaelakee: ema ja tütar


Porsche Macan


Vaagen - Villeroy & Boch


Kaelakee: aafrika türkiis ja obsidiaan


Seinapilt lõuendil või kapal: röövik


Kausid (18 cm) (4 tk)


Tassid: linnud (2 tk)


Külmakott: Lifewit 40 l



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused