Kristall: karneool

Karneooli värvitoonid ulatuvad punasest oranþini. See kristall on üks populaarseimaid kristalle, mida inimesed enda läheduses kannavad. Kristall on väga suurte energiatega ning annab seda energiat ka selle kandjale. Aitab vabaneda energiablokeeringutest.

Karneool aitab ellu tuua õnne ja võimalusi. See vabastab inimese energiad ning võimaldab tal tegeleda asjadega, millega ta ehk tavapäraselt ei tegeleks. Annab inimesele julgust teha algust uute ettevõtmistega.

Eriti kasulik kristall juhtudeks, kui inimene on sattunud oma eluteel raskuste keskele. Karneool annab sellisteks puhkudeks energiat ning võimaldab takistused kergemini ületada.




Aitab teha elus paremaid valikuid. Suunab inimese energiat just sellistesse asjadesse, mis inimesele ka reaalselt kasu tooksid.

Muudab tagasiminekud või paigalseisu edasiliikumiseks. See on töökuse ja aktiivsuse kristall, mistõttu võiksid seda enda läheduses hoida ettevõtlikud inimesed.

Karneooli on hea ka kodus hoida. See aitab suurendada koduses keskkonnas aktiivsust ning võimaldab esilekerkinud probleeme paremini ületada. Lapsed muudab karneool palju loomingulisemaks ja elujõulisemaks.

Karneool on ka viljakusesümbol. Need, kes soovivad oma ellu järeltulijaid, kuid see ühel või teisel põhjusel pole õnnestunud, peaksid enda läheduses hoidma mõnda karneoolikristalli. Raseduse ajal aitab ära hoida lapse võimalikke terviserikkeid.




Karneooli seostatakse ka rahaga. Kui kanda kristalli oma rahakotis, aitab see tagada suuremate materiaalse edukuse. Ka võib selle asetada oma töölauale, mis tagab edukuse tööl ning seeläbi ka parema materiaalse seisu.

Tervise seisukohalt on karneool hea vereringele. Aitab lahendada vereringega seotud probleeme. Parandab seedimist, mistõttu aitab seeläbi vabaneda liigsetest kilodest. Nagu eelpool mainitud on tegemist viljakusekristalliga. Aitab suurendada viljakust mõlemal osapoolel. Parandab üldist enesetunnet, mis on seotud sellega, et annab inimesele juurde energiat.

Tähtkujudest sobib karneool kõige paremini Neitsitele ja Jääradele, kuid see ei tähenda, et seda ei võiks kanda ka teised tähemärgid.

Vaata ka meie e-poes leiduvaid karneooliga tooteid: Kliki siia »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus perekonnaliikmega


Elukoha horoskoop


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Taro kaardid: Heal Yourself Reading Cards (koos raamatuga)


Skulptuur


Käevõrud partneritele: aafrika türkiis ja oonüks


Kaelakee: ammoniit


Kott - Kalidi


Kõrvarõngad: malahhiit


Harley-Davidson CVO Breakout (2014)


Kaelakee: kuukivi


Seinapilt lõuendil või kapal: Vana Toomas



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused