Suur voodielu horoskoop (AMBUR, KALJUKITS)

Suur voodielu horoskoop võtab vaatluse alla iga tähtkuju suhtumise seksi. Mida inimene ootab seksist ja oma partnerilt. Millised on erinevate tähtkujude erogeensed piirkonnad ja seksi sobivus teiste tähtkujudega.

AMBUR

Üldist

Ambur on oma olemuselt elav, rõõmsameelne ning entusiastlik. Samas on tema võrgutamine partneri jaoks ehk üsnagi keeruline, kuna Ambur ei anna eriti selgelt märku, mida ta ootab ja vajab. Seks on temaga alati kiire, jättes partnerile ehk nii mõnigi kord mulje, nagu Amburile seks midagi ei tähendaks.

Amburile meeldib seksi vallas teatud müstitsism, mille poole ta seksuaalvahekorras olles alati püüdleb. Seepärast tuleks tema partneril julgemalt seksisuhtesse tuua selliseid aspekte, mis oleksid müstilised või ebatavalised. Ka tuleks partneril olla valmis Amburi poolsete ideedega kaasa minemiseks. See annaks seksile juurde uut hoogu ja värvi.




Erogeensed piirkonnad:

Amburi kõige tundlikumad kehapiirkonnad on jalad ja puusad. Naissoost Amburil on lisaks väga tundlik pea. Seepärast naudib ta väga pea silitamist ja juuste kammimist. Ambureid erutab väga genitaalide piirkonna stimuleerimine, silitamine ja suudlemine. Nad naudivad väga seda, kui partner erutub tänu nende tegevusele genitaalide piirkonnas.

Amburile meeldib väga massaaþ ning erinevate lõhnade kasutamine, kuid samas tuleb selles vallas hoiduda liialdustest, kuna vastasel korral võib see rikkuda hea seksi.

Meessoost Amburitele meeldib väga suuseks, kuid nad peavad selles vallas enam arvestama ka oma partneri soovidega.




Ambur-naine:

Amburile meeldib väga ennast seksi vallas täiendada ja uusi teadmisi omandada. Ta on valmis oma partnerit enam tundma õppima, kuid ootab selleks algatust oma partnerilt. Ta on seksi vallas vägagi kirglik, püüeldes selles vallas seikluste poole. Seetõttu võib Amburi jaoks pikaajaline seksisuhe kujuneda probleemiks. Tal on seksi alati väga vabameelne ja eelarvamusteta suhtumine, mistõttu on ta julgemalt valmis oma seksi tooma ka ekstreemsemaid aspekte. Ehkki talle ei pruugi alati partneri ideed seksi vallas meeldida, on ta sellest hoolimata valmis nendega kaasa minema. Suure tõenäosusega vaatab Ambur üsna palju ka erootilise sisuga videoid, et seeläbi oma seksiisu suurendada.

Ambur tunneb ennast seksi osas väga kindlalt ning on enda saavutuste osas selles vallas väga uhke. Samas võib tema enesekindlus selles vallas kergesti liialt suureks paisuda, mis võib hakata olulisel määral seksuaalvahekorda häirima. Seepärast tuleks selles vallas Amburil enda üle enda silma peal hoida.




Ambur-mees:

Ambur on suhte loomisel üsna pinnapealne, mistõttu ei võta ta ka suhte loomist eriti tõsiselt. Ka seksiga on lood üsna sarnased. Seks pakub talle huvi ainult nii kaua, kuni partner teda piisaval määral rahuldada suudab. Ambur on seksis väga osav ja nutikas, püüdes leida pidevalt uusi mooduseid, kuidas oma partnerit rahuldada. Partner võib olla kindel selles, et Ambur tagab talle ühe seksuaalvahekorra jooksul mitu orgasmi. Amburile meeldib suure tõenäosusega ka anaalseks, kuid ta on valmis selles vallas arvestama oma partneri sooviga. Ambur ei jäta kunagi oma partneri vajadusi tähelepanuta ning on valmis teda igal võimalikul hetkel hellitama ja rahuldama.

Amburi jaoks on oluline see, et seks toimuks võimalikult harmoonilises ja meeldivas keskkonnas. Seks meeldib Amburile oluliselt enam siis, kui tema partner selles vallas liigselt juhtohjasid enda kätte ei haaraks.




Sobivus:

Amburile sobib kõige paremini seks Jääraga, Lõviga, Veevalajaga, Kaaludega, Vähiga ja Amburiga. Probleemseks võib kujuneda sekssuhe Neitsi päikesemärgiga.






Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Aastahoroskoop (perekond)


LED küünlad (3 tk)


Tassid: The Three Ages of Woman - Gustav Klimt (2 tk)


PLAYMOBIL Knight Rider K.I.T.T.


Kaelakee: obsidiaan


Seinakaunistus: kurg


Tass, taldrik ja lusikas


Seinapilt lõuendil või kapal: liivamäed


Käevõru: turmaliin ja jaspis


Taro kaardid: Tarot Familiars (ainult kaardid)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused