Suur voodielu horoskoop (VEEVALAJA, KALAD)

Suur voodielu horoskoop võtab vaatluse alla iga tähtkuju suhtumise seksi. Mida inimene ootab seksist ja oma partnerilt. Millised on erinevate tähtkujude erogeensed piirkonnad ja seksi sobivus teiste tähtkujudega.

VEEVALAJA

Üldist

Veevalaja seksielu ei ole rutiinne, kuid samas ka mitte kerge. Temaga seksisuhtesse astudes on üsna raske aru saada, kes keda võrgutab, kes on algatajaks osapooleks ning väga raske on mõista ka seda, millal üks või teine asi lõppeb.

Veevalaja on väga tundlik oma partneri vajaduste ja reageeringute suhtes, kuid partneril Veevalaja mõistmisega suure tõenäosusega nii kerge olema ei saa. Veevalaja võib jätta endast mulje, kui sooviks seksi osas väga suuri jõupingutusi, kuigi tegelikkuses see nii olla ei pruugi.

Seks Veevalajaga võib kujuneda üsnagi metsikuks ning täiesti ootamatuks. Nad ei soovi mitte lihtsalt oma partneri keha omada, vaid püüavad täielikult mõista ka seda, mis nende partneri mõttemaailmas on toimumas. Seks on nende jaoks puhas lõbu ning nad eelistaksid seda, kui sellesse ei oleks segatud emotsionaalsust. Õhumärgi esindajana on Veevalaja seksi vallas kujutlusvõimeline ning eksperimenteerija.

Veevalajal on väga keeruline emotsionaalne maailm ning tema maailm toetub suurel määral kujutlusele. Ka seksi vallas paneb ta suurt rõhku kujutlemisele ning unistab ehk palju sellest, kuidas oleks olla sekssuhtes mõne kuulsusega. Partner ei tohiks seda aga talle pahaks panna, kuna selline unistamine võimaldab Veevalajal oma partneriga paremat seksi nautida. Oluline on aga see, et Veevalaja unistamisega liialdustesse ei läheks, kuna võib vastasel korral hakata oma partnerilt ootama kõike seda, mis siiani tema mõtetes liikus.

Veevalaja vajab seksis teatud määral vabadust, sest ainult see garanteeriks tema jaoks selle, et ta suudaks ennast kõige paremini seksis välja elada.




Erogeensed piirkonnad:

Veevalaja kõige tundlikumaks kehapiirkonnaks on jalad. Kõikvõimalikud seksiasendid ja hellitused, mis puudutavad Veevalaja jalgasid, võimaldavad tal seksi kõige enam nautida. Veevalaja naudib väga erinevate õlide kasutamist, seda eriti siis, kui tema jalgasid masseeritakse.

Seksiasenditest eelistab Veevalaja ehk kõige enam püstiasendeid, kuna see võimaldaks tal seksi käigus ehk kõige enam saada ka jalgadele vajalikke stiimuleid. Eriti sobib seks püstiasendis siis, kui mõlemad partnerid on Veevalajad.




Veevalaja-naine:

Veevalaja ei ole valmis eriti tormakalt seksiga alustama. Tema jaoks on palju olulisem meeldiv ja armastusväärne suhe. Samas ei saa sugugi öelda, et Veevalajat seks ei huvitaks. Huvitab küll ja väga. Ta lihtsalt püüab hoiduda üheöösuhetest. Veevalaja jaoks on äärmiselt oluline see, et ta saaks oma partnerit rahuldada. Ta on kujutlusvõimeline ja uudishimulik, mistõttu leiab ta ka üsna unikaalsed lahendused selleks, et oma kaaslast kõige paremini rahuldada. Veevalaja on julgelt valmis kasutama erinevaid sekslelusid ning ta teatud määral ootabki, et partner sellekohaste ideedega tema ette tuleks. Ka kingituseks võib Veevalajale sekslelu kinkida. Veevalaja on suurepärane erootilise massaaþi tegemisel, mistõttu tasuks tema partneril neid oskusi enam rakendada lasta. Veevalaja partner peaks olema valmis alati selleks, et Veevalaja võib seksi vallas välja pakkuda midagi täiesti ebatavalist. Nende ettepanekutega tasuks partneril alati kaasa minna, kuna see aitaks seksi muuta palju huvitavamaks ja erutavamaks. Veevalaja naudib väga erinevaid rollimänge.

Veevalaja võib seksi vallas olla üsna kangekaelne ning seeläbi võib ta tihtilugu oma partneri soovid ja vajadused tahaplaanile jätta. Seda peaks Veevalaja kindlasti enam enda puhul jälgima, et partneri soovid saaksid samasuguse tähelepanu osaks, kui Veevalaja enda soovid.




Veevalaja-mees:

Veevalaja pöörab väga suurt tähelepanu oma partneri keha tundmaõppimisele. Ta on oma lähenemises delikaatne ning pöörab seksis väga suurt tähelepanu eelmängu õnnestumisele. Veevalaja on võimeline oma partneri viima orgasmini ka enne seda, kui päris seksuaalvahekord alguse saab. Veevalaja ootab oma partnerilt suuremat enesekindlust, sest see võimaldaks Veevalajal paremini ennast voodis teostada. Ta on alati valmis eksperimenteerima ja näitab välja spontaansust. Veevalaja naudib seda, kui tema partner seksikalt riietub ning ta on julgelt valmis selles vallas ka oma soove avaldama. Et Veevalaja saaks ennast voodis olles paremini teostada, ootaks ta oma partnerilt selgemaid juhiseid, mida viimane temalt ootab ja vajab.




Sobivus:

Seksuaalsuhte loomiseks sobiksid Veevalajale kõige paremini Kaksikutega, Kaaludega, Amburiga, Jääraga ja Veevalajaga. Seksuaalsuhetes võib Veevalajal probleeme tekkida Sõnniga ja Skorpioniga.






Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja kokkusobivus


Aastahoroskoop naisele


Aastahoroskoop naisele


Skulptuur: armastajad


Kaelakee: turmaliin (kett 80 cm)


Kõrvarõngad: kaksikud


Kott: Almond Blossom (Vincent van Gogh)


Kausid (12 cm) (6 tk)


Nukk Wiebke


Kaelakee: kaalude tähtkuju


Vaas - Villeroy & Boch


Seinapilt lõuendil või kapal: lumikellukesed



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused