Aafrika horoskoop (Baobab puu) (04. jaanuar – 03. veebruar)

Baobab puu (04. jaanuar – 03. veebruar)

Element: Õhk

Tunnetus: Lõhn

Parim päev: Neljapäev

Parimad kuud: Jaanuar ja mai

Tundlikud organid: Neerud ja sapipõis




Need inimesed on oma olemuselt väga ausad, intuitiivsed ja laiahaardelise mõtlemisega. Nad ei ole kunagi tormakad ning langevad oma otsuseid ettevaatlikult ja kaalutledes. Nad on ausad nii enda kui ka teiste vastu.

Nad on inimesed, kes teavad, mida oma elult ootavad ning on valmis oma peamiste eesmärkide nimel alati usinalt pingutama. Kui nende teele tekivad takistused, ei löö see neid kunagi rajalt maha, vaid pigem innustab neid veelgi enam pingutama ja oma meetodeid efektiivsemaks muutma. Nad õpivad mitte ainult iseenda vigadest, vaid ka teiste inimeste vigadest. Sellega loovad nad endale tihtilugu mitmesuguseid eeliseid.




Nad ei ole manipuleeritavad, mistõttu pole seda mõtet nende inimestega isegi mõtet proovida, kuna nad suudavad manipuleerimist tunnetada väga varakult.

Tööalases elus näitavad nad välja pühendumist ja head äritaju. Seepärast on vägagi tõenäoline, et need inimesed jõuavad tööalases või ärielus väga kaugele. Nad on tihtilugu teistele inimestele nõuandjateks ja julgustajateks, mistõttu on nad teiste inimeste seas alati väga populaarsed ja hinnatud.




Üldiselt võib öelda, et nad on õnnelikud inimesed, kuid see õnn on nende oma jõupingutuste tulemus, mitte lihtsalt juhuste kokkusattumus.

Nad on jõulised ja domineerivad inimesed, kuid oskavad samas hoiduda sellest, et oma dominantsusega teisi inimesi liigselt maha suruksid.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha aastahoroskoop


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Kaelakee: tiigrisilm ja obsidiaan


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Taro kaardid: Heal Yourself Reading Cards (koos raamatuga)


Kaelakee: punane ahhaat


Päikeseprillid meestele: Julbo Aerospeed


Rahakonn


Kausid (12 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Tea Leaf Fortune Cards (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused