Kuidas valida lõhnaõli

Lõhnaõli ostmine ei ole kerge ülesanne. Poodides on valik suur ning lõhnataju võib poe lõhnaleti juures kiiresti halveneda. Anname mõned vihjed, kuidas lõhnaõli osta ja milliseid valikuid eelistada.




Püüa endale selgeks teha, mida soovid

Enne kui poodi lõhnaõli ostma lähed, pane enda jaoks mõttes valmis need variandid, mida soovid proovida. Sellega säästad oma nina. Lähtuda tuleks siinkohal sellest, et kus lõhnaõli kasutada soovid. Argiste toimingute juures oleks mõttekas valida sidrunilõhnaline lõhnaõli. Peole minnes, aga eelistada lillelõhnalisi.

Keeleoskus tuleb kasuks

Enamikel lõhnaõlide pudelitel on kirjas nende tugevus. Parfüüm on lõhnaõlidest kõige pikaajalisema toimega. Lisaks on pikaajalise lõhnaga “eau de toilette” ja “eau de parfym”. “Eau de colognen” puhul on tegemist kölniveega, mille lõhn ei kesta tervet päeva. Viimane variant on pigem sobilik ühekordseks ergutuseks.




Osta lõhnaõli õhtul

Inimese haistmismeel ei tööta hommikutundidel mitte kõige paremini, mistõttu tasuks lõhnaõli endale ostma minna õhtu, mil haistmine on inimesel kõige tundlikum.

Nahatüüp on oluline

Nahatüübile tuleks lõhnaõli ostmisel väga suurt tähelepanu pöörata. Lõhnaõli lõhnab eri nahatüüpidel erinevalt. Tugevamad lõhnad sobivad paremini siis, kui Sinu nahk on rasvane. Selliste lõhnade alla kuuluvad erinevad lillelõhnad ja idamaised lõhnad. Õrnemad lõhnad kaotavad oma mõju rasvasel nahal üsna kiiresti.

Kuiva naha korral tasuks tugevamatest lõhnaõlidest hoiduda, kuna need tugevnevad selle nahatüübi puhul veelgi. Seetõttu tasuks kuiva nahatüübi puhul eelistada mahedamaid lõhnu.




Ära proovi liialt paljusid lõhnasid

Lõhnaõli ostma minnes tuleks hoiduda liialt paljude lõhnade proovimisest. Maksimaalselt võiks ühel päeval proovida kolme erinevat lõhna, sest ainult nii suudab inimese haistmismeel nendel piisavalt hästi vahet teha.

Kõige parem on lõhna proovida seda oma randmetele pritsides, kuid see pole päris igas poes lubatud. Sellisel juhul kasuta paberist testribasid. Alles hiljem kodus tee lõplik valik, kui oled lõhnasid neutraalsemas keskkonnas proovida saanud.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Aastahoroskoop naisele


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Käevõru: magnesiit


Vaas


Taro kaardid: The Sugar Skull (koos raamatuga)


Käevõru: oonüks


Seinakaunistus: ninasarvikud


Kausid (15 cm) (4 tk)


Laualamp: hobune


Taro kaardid: The Divine Beloved Oracle (ainult kaardid)


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused