Tähemärkide varjuküljed

Igal tähemärgil on oma negatiivne varjupool, mis alati ehk väliselt silma ei paistagi, sest on seotud iga tähemärgi vastasmärgiga ja tuleneb eelmistest eludest. See varjukülg on olemas ja on üks osa iga tähemärgi tegelikust olemusest.

JÄÄR

Jäära nõrgaks küljeks on olla manipulaator ja mitte tõearmastaja. Igavesti rahutu ja püsimatu hing tahab kõike kohe ja kiiresti kätte saada. Ettevõtmised ja inimesed jäetakse seejuures sinnapaika ja hooletusse. Jäär on äärmiselt isekas, kui ta midagi endale pähe võtab, siis võib ta riskeerida ilma süümepiinadeta nii enda kui teiste turvalisusega. Jäära varjukülg hõlmab vastasmärgi Kaalude kõhklemiskalduvusi, mis viib asjade edasilükkamiseni ja mille tõttu on raske öelda “ei”. Nad ehk soovivadki kõige rohkem, et süda oleks rahul, aga tavaliselt ei tule sellest midagi välja. Jäärade karma tulenebki eelmiste elude isekusest ja egotsentrismist, suutmatusest arvestada teiste tunnete ja vajadustega. Ta peab õppima olema juhtpositsioonil ilma teisi maha surumata ja jalge alla tallamata.




SÕNN

Sõnn pole suuteline erinevaid seisukohti hindama, kasutab alati kindlalt juurdunud arvamusi. Ta keeldub riske võtmast või midagi uut katsetamast ja ilmutab inimeste ning asjade suhtes suurt omanikutunnet. Hea elu otsingul ilmutab ta sageli ka nautlemist ja isegi suurustlevat käitumist. Sõnni varjukülg haarab vastasmärgi Skorpioni ebameeldiva poole, mis on mürgine pahatujulisus, kadedus, armukadedus, pidev rahulolematus. Tema sisemuses koguneb hõõguv raev nende tunnete kuhjumisel. Sõnn on juba loomult vihapidaja, kes ei unusta kunagi, mistõttu andestamine on tema meelest võimatu. Sõnni karma tekib vastupandamatust kiindumusest materiaalsesse omandisse ja kalduvusest otsida kindlustunnet välistest asjadest. Ülesandeks on otsida sisemist kindlustunnet, mis on igavene ja hävitamatu.




KAKSIKUD

Kaksikud ei tea, mis on tõde ja muudavad pidevalt oma lugusid, ilma et ise märkaks. Ebameeldivad faktid lükatakse kõrvale, manipuleeritakse, kus võimalik. Kaksikud on kahepalgelised ja armastavad klatðida. Varjukülg on petmine, kavalus, näitlemine, tüssamine, mille ajendiks on tegelikult tüdimus, reageerimine lollustele või tunne, et teda ennast petetakse. Kaksikute karma keerleb valede ja nurjatute plaanide ümber. Negatiivsuseks eelmistest eludest on keelepeks, laim, reetmine, valetamine, praeguses elus peaks alati tõe välja selgitama ja selle juurde jääma.




VÄHK

Vähi puudused tulenevad emotsionaalsest tundlikkusest, haavatavana muutub ta armukadedaks, valdushimuliseks ja haarab kinni igast asjast, mis turvatunnet pakub. Vähi varjukülg tuleneb tema tugevast emotsionaalsest mõjust, mida ta soovib asjade ja inimeste üle saavutada. See tuleneb tema isiklikust seesmisest kindlusetusest. Vähi karma on seotud olukordade ja suhetega, millest ta keeldub lahti laskmast. Need on sõltuvuse ja lämmatava armastuse suhted. Käesolevas elus on see hoolitsuse vorm, mida ta teistele jagab, aga väljakutseks võiks olla hoopis hoolitsus iseenda eest, et ta ei peaks ootama emotsionaalset tuge teistelt.




LÕVI

Lõvi kaldub teiste üle võimutsema ja on igasuguse välise butafooria ning võltskiituse suhtes tundlik. Snobism, uhkus, üleolek, hea elu tagaajamine kahjustavad teda. Varjuküljeks on lausa pealetükkiv juhtimise vajadus ja soov teiste elu korraldada. Lõvi varjukülg otsib alati võimalust teiste nõrkusi ära kasutada. Karma tõttu on tal vaja tunda, et võim ja vastutus on tema käes. Tegelikuks väljakutseks on saavutada isiklikke võimalusi, mitte nautida võimu teiste üle.




NEITSI

Klammerdudes pisiasjadesse käib Neitsi ringi silmaklapid peas ja muutub aastatega väga pedantseks. Kalduvus kriitilisusele, eneseõigustusele tuleneb sellest, et ise ei suuda sellist täiuslikkust saavutada, mis vähendaks kõhklusi enese suhtes ja tõstaks tegelikku enesehinnangut. Varjukülg on ülearu kombeline, väliselt kohkub kõigest tagasi, mis on ebatäiuslik ja pole puhas, aga teda võib väga köita salajane patuelu ja pornograafia. Neitsi varjukülg ei ole sugugi nii neitsilik. Mahasurutud isiksusel on salajane kahtlus, et tema teab paremini kui teised. Karma võib muuta Neitsi orjameelseks, ta suudab ka alandlikult teisi teenida, otsimata tunnustust või tasu. Väljakutseks on kohut mõista ilma pedantse kriitikata.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop


Päikesepüüdja: linnud


Õun: kollane nefriit


Elevandi kujuke: roheline aventuriin


Vihmavari: kassid


Kaelakee: labradoriit


Vaagen: Poppy Field - Claude Monet


Harley-Davidson FLHTK Electra Glide Ultra Limited


Kaelakee ja kõrvarõngad


Õun: roheline aventuriin



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused