Ametihoroskoop

Missugune oled alluva või ülemusena? Missugused ametid sobivad ja missugused mitte? Vihjeid võib anda ametihoroskoop (NB! Piirilähedased kuupäevad annavad mõlema märgi
mõjutusi).




JÄÄR

Alluvana on Jäär iseteadev kaastöötaja, kes vihkab väiklasi ettekirjutusi ega ole kunagi liialdatult aupaklik ülemuste vastu. Ta ütleb alati välja oma arvamuse, intrigeerima ei hakka. Jäär võib olla ebatavaliselt suutlik ja vastutustundlik, aga vajab väga tunnustust.

Ülemusena on Jäär alati otsekohene ja sageli ebaviisakas. Ütleb välja, mida mõtleb, diplomaatiast ei hooli. Autoritaarsena käsutab meelsasti, talle pole mõtet vastu vaielda. Temaga vesteldes tuleb olla täpne ja selgesõnaline. Kes Jäära aega raiskab, muutub ruttu ebasümpaatseks. Nõuab väärika palga eest ka väärilist tööd. Alluvate eraelu teda ei huvita, aga tõelise mure korral suudab olla mõistev.




Jäärale sobivad ametid: juhtiv ametnik ärimaailmas, kõrgema astme sõjaväelane, reisijuht, reporter, loodusuurija, maamõõtja, insener, hambaarst, profisportlane, mänedþer, reklaamiäri juht, leiutaja, poliitik jt. Ametit valides peaks Jäär mõtlema, kas ta saab rakendada oma organiseerimistalenti, kiiret otsustamisvõimet, riskijulgust, iseseisvalt tegutsemise oskust, suhtlemisoskust. Jäärale meeldib ka vabas looduses liikuda.

Vältima peaks selliseid ameteid nagu haigepõetaja, hoolekandetöötaja, psühholoog, õpetaja, kasvataja jt. Kannatlikkust ja empaatiat nõudvas ametis tekitab Jäär vaid kaasinimestele probleeme. Vältima peaks ka tavalisi bürookohti ja rutiinset igavat kellastkellani tööd, mida Jäär vaid väljapääsmatus olukorras suudaks taluda. Nõrgad kohad on suur idealism, kompromissivalmiduse puudulikkus ja tunnustusevajadus.




SÕNN

Alluvana ei tööta Sõnn oma ametis sugugi mitte ainult raha pärast, aga töötasu on väga oluline faktor. Küllaldase tasu korral on tööjõudlus väga suur, on võimeline end lausa tööandjale ohverdama. Produktiivse töötajana saab hästi läbi nii ülemuste kui kaastöötajatega, intriige ei punu. Hüvedega ära osta ei lase, diktaatorlikke ülemusi vihkab.

Ülemusena on Sõnn kannatlik ja mõistev, isegi armastusväärne. Alluvad kipuvad seda kui nõrkust võtma. Kui Sõnnist ülemus märkab, et alluvad teda ära kasutada püüavad, lööb ta karmi käega korra majja. Sõnnist ülemus ei poolda uuendusettepanekuid ja tahab, et viimane sõna jääks alati talle. Sageli teebki kõige tähtsamad tööd ise, sest ei usalda eriti teisi. Nõuab alluvatelt head tööd ja maksab selle eest rahuldavalt. Elumurede korral on alati valmis aitama. Materialistliku maailmavaatega Sõnn võib suures töövaimustuses unustada puhata, mis võib kaasa tuua tervisehädasid.




Sõnnidele sobivad ametid on jurist, arst jt meditsiiniga seotud ametid, õpetaja, arhitekt, maakler, juveliir. Sõnnid teevad karjääri panganduses, rõivatööstuses, moesalongides, kosmeetikaäris, hotellinduses, põllumajanduses, metsanduses, aianduses, kinnisvaraäris. Kunstiande ja ilumeele tõttu on nende hulgas ka edukaid graafikuid, kunstnikke, fotograafe, skulptore, galeriiomanikke, ooperilauljaid, kirjanikke, näitlejaid. Edu võib saata neid ka söögikohapidajana, kokana, pagarina või kondiitrina.

Sõnnidele ei sobi pidev reisimine ja ootamatud olukorrad.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Parima sõbra horoskoop


Elutee üldskeem


Numeroloogia kalender


Chevrolet Camaro RS (politsei)


Kaelakee: lasuriit (65 cm)


Kilpkonna kujuke: ametüst


Päikesepüüdja


Käevõru: must ahhaat (tshakra)


Tassid: Almond Blossom - Vincent Van Gogh (2 tk)


Kaelakee: roheline aventuriin


Tekk (130 x 150 cm)


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga



Lehed ( 1 / 6 ): 1 23 ... 6Järgmised »

Seotud postitused