Elutee number näitab elutee suunda

Nii astroloogia kui numeroloogia suunavad inimest tema eluteel ja näitavad inimese võimalusi. Vastused on inimeses endas olemas, numeroloogia aitab inimesel oma sisetunnet mõista. Astroloogia ja numeroloogia on mingis mõtte sarnased, justkui ühe puu harud. Numeroloogia on tunduvalt lihtsam ja selgem. Eluteenumbrid on 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ja meisternumbrid 11, 22, 33, 44.

Inimese sünnikuupäev näitab, kellega meil tegelikult on tegemist. Ühe teooria järgi on inimese sünnikuupäev tema järgmise elutee number, mis on tegelikult üsna loogiline. Kui sünnikuupäev loob inimese Saatuse, siis eluteenumber näitab suunda, kuidas tuleks oma elu elada. Selle arvutamiseks liidetakse kõik sünninumbrid (kuupäev, kuu ja aasta) ja taandatakse ühekohaliseks arvuks.




Paarisarvude esindajad soovivad olla koos teistega, paaritute arvude esindajad võivad vabalt elada ka omaette. NB! Kui meisternumber elab lihtnumbrina, toob see rohkem esile selle numbri negatiivsed omadused ning eluteel on rohkem raskusi.

Kui pilk jääb juhuslikult pidama ajanäitajal 11:11 või 22:22, siis on midagi tähtsat teoksil inimese elus. Avanevad mingid kanalid eluteel. Tuleks meenutada viimast mõtet või jälgida teisi vihjeid. Kui pilk jääb autonumbrile, milles on kolm ühesugust numbrit (näiteks 777), siis on inimese kaitseingel lähedal.

Oluline on usaldada oma intuitsiooni, oma sisetundega ei tohiks minna vastuollu. Kõige suurem elu ülesanne inimese jaoks on saada õigesti tööle oma sisemine olemus. Inimesed ei saa oma elu ülesandest aru, sest kipuvad oma võimalusi valesti tõlgendama.




ELUTEE 1 – juht, initsiaator

Suund on õppida saama sõltumatuks, võimaluseks on juhtida ja algatada projekte. Positiivsed omadused on julgus, leidlikkus, algatus- ja otsustusvõime, populaarsus. auahnus, kohusetundlikkus. Negatiivsed omadused on isekus, edevus, kangekaelsus, võimuahnus, argus, agressiivsus, despootlikkus, pillavus, enesekeskus. Karma ülesanne on loobumus. Tavaliselt ei ole sel eluteel olev inimene oma õiguses väga veendunud. Hea on, kui tal on positiivsed ja optimistlikud vaated elule, sest väga raske on anda sellele numbrile elu muutmise näpunäiteid. Ta arvab, et terve maailm tuleks kohendada just tema enda näpunäidete järgi.




ELUTEE 2 – koostööpartner

Suund on õppida koostööd tegema, võimalus töötada hästi meeskonnas. Positiivsed omadused on harmoonilisus, sõbralikkus, tagasihoidlikkus, truudus, diplomaatiaoskus, koostöövõime, kunstihuvi, kaastundlikkus, seltskondlikkus. Negatiivsed omadused on otsustusvõimetus, silmakirjalikkus, enesehaletsus, ükskõiksus, hoolimatus, ülitundlikkus, argus, pessimism, valelikkus. Karma ülesanne on eneseväärikus. Sellel eluteel olev inimene kipub elama sissepoole ning peab õppima, kuidas ennast kehtestada. Teda on kerge “ära rääkida”.




ELUTEE 3 – meelelahutaja

Suund on õppida rõõmu tooma, võimalus on kasutada oma loovust ja kujutlusvõimet. Positiivsed omadused on inspiratsioon, seltskondlikkus, veetlevus, kunstihuvi, keeleanne, sõbralikkus, truudus, andekus, armastusväärus, tähelepanelikkus. Negatiivsed omadused on pidev torisemine, pillamine, edevus, laiskus, armukadedus, kadedus, ahnus, püsimatus, sallimatus, kahtlemine kõiges, usaldamatus ja küünilisus. Karma ülesanne on omakasupüüdmatu teenimine. Tavakäitumiselt on mõnus ja suure loomepotentsiaaliga, aga suurim miinus on selles, et sellel eluteel olev inimene on endast tohutu heal arvamusel. Ülbe hoiak tuleb esile täiesti ootamatult ja väga erinevates olukordades ning võib paljudele ümbritsevatele inimestele haiget teha.




ELUTEE 4 – ehitaja

Suund on rajada elu kindlale alusele, võimalus kasutada oma enesedistsipliini. Positiivsed omadused on ausus, praktilisus, realistlikkus, töökus, lojaalsus, kindlus, töövõime, tasakaalukus, kannatlikkus, püsivus. Negatiivsed omadused on kadedus, kitsarinnalisus, pahatahtlikkus, pikk viha, taktitus, vägivaldsus, sallimatus, väiklus, lipitsemine, dogmaatilisus. Karma ülesanne on olukorraga rahuldumine. Sellel eluteel on väga töökad, visad, tähelepanelikud ja pisiasju oluliseks pidavad inimesed. Õppida tuleb neil lõõgastumist, sest väljapuhanult saab teha palju paremini tööd.




ELUTEE 5 – suhtleja

Suund on õppida saavutama vabadust, võimalus suhelda ja luua oma ellu vaheldust. Positiivsed omadused on leidlikkus, kohanemisvõime, kiire mõtlemine, analüüsivõime, edumeelsus, seksikus, positiivsus muutuste suhtes, vabadusearmastus, seltskondlikkus, mitmekülgsus. Negatiivsed omadused on vastutustundetus, kahtlemine, tormakus, mõtlematus, lärmakus, sensatsiooni- ja naudinguhimu, liialdamine, salakavalus, hasartmängudele kalduvus, valelikkus. Karma ülesanne on kainus ja realistlik ellusuhtumine. Vilgas tegelane, kes ei jää mitte kunagi kinni inimestesse ja olukordadesse. Kui jääb, siis võetakse need temalt ikkagi käest ära. Oluline on vabadus selle numbri puhul, selle puudumine häirib teda alateadlikult ja ta hakkab selle vastu varem või hiljem võitlema.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Lapse horoskoop


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Aastahoroskoop naisele


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Unenäopüüdja


Taro kaardid: Ancestral Path (ainult kaardid)


Seinakaunistus: makramee


Merkaba täht: lasuriit


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Vaas


Kaelakee: sõnni tähtkuju



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused