Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.
Loe edasiSilt: kartulitärklis
Õunavaht
Õuna- ja kaneelimaitselist vahtu on kerge valmistada. Maitseb nii väikestele kui ka suurtele. Tore üllatus ka peolaual.
Loe edasiSidruni-mandariini kook
Mõnusalt hapukas sidruni ja mandariinidega kook. Valmistamisega saab hakkama igaüks. Maitseb nii suurtele kui väikestele.
Loe edasiÕunakook
See õunakook tagab suurepärase maitseelamuse igaühele, kes seda kooki kordki maitsnud on. Ehkki koostisaineid on palju ja juhend on pikk, ei ole koogi valmistamine eriti keeruline.
Loe edasiÕhuline hapukoorekook
Suurepärase maitsega ja õhuline hapukoorekook. Kes on korra maitsnud, tahab seda kooki ka edaspidi. Kooki võib maitsestada ka näiteks mõne hapukama moosiga.
Loe edasi