2016 aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad LÕVI 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



LÕVI

Sellel aastal on Sulle kõige olulisem see, et isiklikud suhtes toimiksid hästi. Oled valmis selle saavutamiseks tegema ka oma soovide ja vajaduste osas mitmeid järeleandmisi. Aga ainult olemasolevate suhete toimimine pole Sulle eesmärgis omaette. Soovid oma tutvusringkonda ka laiendada ja see peaks Sul praegu suurepäraselt õnnestuma. Eriti hästi õnnestub Sul suhete arendamine ja tugevdamine Amburi, Jäära ja Lõvi märgis sündinud inimestega.

Suure tõenäosusega toob see aasta Sinu jaoks kaasa emotsionaalseid draamasid sõpradega seonduvalt.

Mõningaid probleeme võivad Sulle tekitada Kalad, Vähk või Skorpion, seda eriti juhul, kui Sinu igapäevaste kohustuste hulka kuulub suhtlemine avalikkusega. Poliitika maastikul tegevatele inimestele võivad aga probleeme tekitada Kaljukitse, Neitsi ja Sõnni märgis sündinud inimesed.

Rahaliste asjade korraldamisel tasuks Sul olla sellel aastal tavalisest mõnevõrra ettevaatlikum. Sinu isiklikud rahaasjad peaksid toimima suhteliselt ladusalt, kuid kui hakkad rahalisi tehinguid tegema teiste inimestega, on ohud koheselt mitmekordsed. Just noorte meesterahvastega tuleks Sul sellel aastal rahaasju hoolikamalt korraldada, kuna nendega on konfliktid kerged tekkima.



Mingid rahalised tehingud võivad Sul sellel aastal toimuda ka inimestega, kes elavad välismaal. Sellisel juhul oled Sina see, kes oma rahalised vahendid nö. mängu paneb.

Sellel aastal võib aset leida mingi selline sündmus, mis puudutab dokumente ja sellega seonduvaid rahalisi punkte. Ka võib päevakorrale tõusta päranduse saamine.

Pärandustega seonduvad küsimused toovad sellel aastal kaasa Sulle probleeme, kuna vara jagamine on keerukas.

Kinnisvara otsimine või müümine võib kaasa tuua probleeme ja arusaamatusi. Seepärast on selles vallas väga olulisel kohal põhjalik ettevalmistus ja kiirustamise vältimine.

Kõige paremini kulgeb see aasta rahalistes asjades Lõvi päikesemärgi noortel meesterahvastel, kellele võivad avaneda nii mõnedki unikaalsed uued võimalused.

Tööalane elu kujuneb Sulle sellel aastal heaks ja edukaks. Kui soovid midagi konkreetset ellu viia, siis nüüd on selleks suurepärane aeg. Kasuks tuleks see, kui paneksid enam rõhku just meeskonnatöö tegemisele, sest iseseisvate jõupingutuste abil ei oleks Sul võimalik oodatud tulemusi saavutada.

Sulle on oluline see, et saaksid juurde uusi teadmisi ja oskusi, sest pead seda ainukeseks võimaluseks, kuidas oma tööalast elu kõige paremini edaspidi korraldada.

Kui oled endale töökohta otsimas või soovid töökohta vahetada, siis sellel aastal on väljavaated soovitud tulemuste saavutamiseks üsna head. See aga eeldaks seda, et oma soovidest ka oma tutvusringkonnas enam räägiksid. Head võimalused on praegu endale töökoht leida läbi ühe meessoost sugulase.



Võimalik, et alustad sellel aastal oma enda ärilise ettevõtmisega. See aga eeldab seda, et rohkem oma plaanid läbi mõtleksid ja alles seejärel vajalikud otsused langetaksid.

Armuelus kulgevad asjad praegu suhteliselt hästi. See aasta aitab Sul leida lahendusi mitmetele probleemidele, mis Sul oma partneriga viimasel ajal on tekkinud. Suhtele pühendumine ja suhte tugevamaks muutmine võiks olla praegu Sinu üks olulisi sihte.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal hoia kindlasti oma silmad lahti, sest Sulle võivad avaneda unikaalsed võimalused.

Saad sellel aastal arvatavasti mitmeid kutseid pulmadesse, eriti siis kui Sinu tutvusringkonnas on Lõvi tähtkujude esindajaid.

Soovid sellel aastal veidi enam reisida, kuid see ei pruugi Sul õnnestuda. Takistuseks võivad kujuneda mitmesugused kodused probleemid või tööalased kohustused, mis ei võimalda Sul reisimiseks piisaval määral aega leida.

Sellel aastal on Sinu suurema tähelepanu all suhtes oma emaga või naissoost sugulasega. Selles suhtes toimuvad mõningad olulised muutused ning seda paremuse poole, seda eriti juhul, kui see suhe pole viimasel ajal kõige paremini kulgenud. Samas enne seda, et kui positiivsed tulemused on saavutatud, tuleb Sul kokku puutuda ka mitmete negatiivsete aspektidega, mis Sulle teatavaks saavad. Oluline on see, et oma emaga rahulikult ja avatult suhtleksid.

Seotud postitused