2016 aasta horoskoop (Kaksikutele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAKSIKUTE 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



KAKSIKUD

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid katsumusi, mille peamiseks iseloomuomaduseks on äkilisus. Probleemid tekivad äkitselt ning seda valdkondadest, kust Sa seda isegi oodata poleks osanud. Seepärast on Sul raske ennast vajalikul määral ette valmistada. Samas kehtib sellel aasta vanasõna, et Sinu õlgadele ei panda suuremat koormat, kui sellega toime tulla suudad. Seepärast suudad kõik keerulised situatsioonid kiiresti kontrolli alla saada ning ka lahendada.

Perekondlikud ja kodused asjad on sellel aastal Sinu peamise tähelepanu all. Püüad leida võimalusi selleks, et olla enam koos oma perega ning sugulastega. Seepärast korraldad arvatavasti mitmeid koosviibimisi. Ka püüad praegu lastega enam tegeleda. Arvatavasti toob see aasta endaga kaasa ka mõningaid väga olulise tähendusega sündmusi, olgu selleks siis mõne lapse kodunt lahkumine, lapse pulm või ka näiteks lapse sünd.

Sinu perekonnaga hakkab tihedamalt seotud olema keegi meesterahvas, kes on Kaksikute, Veevalaja, Kaalude, Sõnni, Kaljukitse või Neitsi märgist. Äkki on selleks inimeseks Sinu tütre uus partner? Või sünnib Sinu perre poisslaps, kes on eelnevalt märgitud tähtkujust.

Samas ei pruugi kõik perekondlikud asjad kõige paremas seisus. Kui Sul on tütar või Sinu lapsel on tütar, siis temaga võivad sellel aastal esile kerkida nii mõnedki probleemid ja arusaamatused. Temaga seonduvate otsuste langetamine ei saa olema kerge ülesanne, mistõttu varu selleks aega ja kannatust.

Sul võib olla sellel aastal palju konflikte oma emaga või vanaemaga. Need konfliktid puudutavad peamiselt mingit reisimist või kolimist. Et neid leevendada, tuleks Sul oma mõtteid oma emale või vanaemale enam selgitada ning varuda aega, et vajalik üksmeel leida.



Sinu laste armuelu võib Sulle sellel aastal mõtlemisainet pakkuda. Nende jaoks ei pruugi asjad kõige paremini kulgeda. Sina saad aga olukorda kindlasti leevendada, pakkudes omalt poolt tuge ning oma elukogemustest tulenevaid nõuandeid. Kõige enam puudutab see Sinu last siis, kui ta on sündinud Kaksikute, Jäära, Lõvi või Amburi tähemärgis.

Püüa leida lahendused neile probleemidele, mis on Sul tekkinud mõne sugulasega, kelle vanus on üle 35 eluaasta. Mida kiiremini selles vallas edusamme teed, seda parem Sinu tulevikku silmas pidades.

Mingi probleem võib Sul sellel aastal tekkida meesterahvaga, kelle vanus on üle 35 ning ta kas on tihedalt seotud mõne välisriigiga või elabki välisriigis.

Sinu koduga seonduvad küsimused on sellel aastal päevakorral. Mingi kinnisvaraga seonduv küsimus vajaks lahendamist. Siinjuures ei saa Sa ise suurt midagi ära teha, mistõttu lase asjadel ise oma kohtadele loksuda. Kui plaanid uue kodu hankimist, siis selles vallas tuleks hoiduda tormakusest.

Sinu elus saab sellel alguse üks vägagi oluline tutvus või sõprussuhe inimesega, kes on sündinud Kalade, Vähi või Skorpioni tähemärgis. Tutvus selle inimesega mõjutab positiivselt Sinu edaspidiseid tegemisi.

Tööalases elus ootavad Sind suure tõenäosusega ees mitmed muutused. Paljud Kaksikud võtavad sellel aastal ette töökohavahetuse, võib-olla oled ka Sina nende seas. Kõik sõltub sellest, milline seis on Sinu praeguses töökohas. Ka pole välistatud, et võtad ette vajalikud sammud selleks, et alustada oma isikliku ärilise ettevõtmisega. Seda oleks mõttekas teha koos mõne usaldusväärse inimesega.

Kui Sinu tööalased kohustused on seotud sotsiaaltööga või poliitikaga, peaksid olema sellel aastal eriti tähelepanelik. Tehtud valeotsused võivad väga kalliks maksma minna. Sul tuleb järgida kõiki seadusi ning hoiduda mõttetute riskide võtmisest.



Rahalistes asjades peaksid olema sellel aastal tavalisest ettevaatlikum. Ehkki Sinu rahaasjad peaksid toimima suhteliselt hästi, on oht, et langetad selliseid otsuseid, mis Sinu huvides kõige paremini ei tööta.

Võiksid otsida endale praegu uusi teenimisvõimalusi, sest selle leidmiseks on praegu tavalisest paremad võimalused.

Peaksid oma väärisasjadega sellel aastal hoolikamalt ringi käima, kuna vastasel korral on oht midagi väärtuslikku kaotada.

Armuasjades on sellel aastal emotsioonid rohkem esiplaanil. See aga võib kaasa tuua mõningaid probleeme ja arusaamatusi. Armuasjades tuleb eriline rõhk panna aususele, sest ainult nii oleks võimalik ära hoida suuremaid arusaamatusi.

Armuelus võivad pingeid tekitada elukohaga seonduvad küsimused, kuna selles vallas on Sul oma partneriga raske leida üksmeelt. Eelkõige peaksid hoiduma oma partnerile surve avaldamisest ning tormakusest.

Kui oled vallaline, siis selle aastal võib Sul hakata suhe arenema kellegagi Sinu töökaaslastest või tutvud mõne uue kliendiga, kellega suhe vaikselt arenema hakkab. Üldiselt tasuks Sul sellel aastal oma silmad armuasjades enam lahti hoida, sest uusi võimalusi on praegu tekkimas mitmeid.

Sellel aastal peaksid dokumentidega hoolikamalt ringi käima, eriti kui see puudutab kinnisvara, ehitust või makse. Kasuks tuleks kui hoiaksid silmi peal ka oma pereliikmetega seonduvatel paberitel, et ka neid võimalikest sekeldustest eemale hoida.

Seotud postitused