2016 aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAALUDE 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



KAALUD

Sellel aastal on Sul raske oma reisiplaane teostada sellisel kujul nagu Sa oleksid soovinud. Otseselt ei juhtu selles vallas midagi halba, kuid plaanides tuleb Sul pidevalt muudatusi teha. See võib Sinus hulganisti pingeid tekitada, kuna soovid oma reise hoolikalt ette planeerida.

Ka peaksid ennast valmis panema selleks, et reisimisega seonduvalt võid kaotada midagi väärtuslikku, olgu selleks siis pagas, dokumendid, raha vms. Seepärast tasuks Sul selles vallas kindlasti veidi ettevaatlikum olla.

Sinu jaoks peitub sellel aastal edukus peamiselt rahaliste asjade korraldamisel. Oskad oma rahaasjad paremini toimima saada ning selle aasta positiivseid mõjusid saad tunda ka järgmiste aastate jooksul. Kasuks tuleks see, kui püüaksid vabaneda kõikvõimalikest võlgnevustest, et seeläbi ennast veidi kindlamalt tunda saksid. Laenu võtmiseks pole praegu eriti hea aeg, kuna see võib Sinus hiljem kahetsust tekitada.

Hea aeg loto mängimiseks, kuid selles vallas tuleks hoiduda liialdustest. Oma õnne liigselt proovile panna pole hea.

Kõik dokumendid, mis puudutavad rahalisi küsimusi, tuleks Sul hoolikalt ette valmistada, et seeläbi ära hoida arusaamatusi ja probleeme edaspidi. Meesterahvas Kalade, Vähi või Skorpioni märgist võib Sulle sellel aastal tuua ebameeldivaid uudiseid, mis puudutavad rahalisi küsimusi.



Kui soovid oma sissetulekut suurendada, siis tasuks Sul praegu silmad lahti hoida, et seeläbi osa saada uutest teenimisvõimalustest. Kui soovid oma rahaasju edukalt korraldada teiste inimestega ning Sinu eesmärgiks on stabiilsus, siis tasuks Sul olla kontaktis inimestega, kes on sündinud Sõnni, Neitsi või Kaljukitse märgis. Positiivset mõju rahaasjades avaldavad Sulle ka Veevalaja, Kaksikute ja Kaalude märgis sündinud inimesed.

Perekondlikud koosviibimised on praegu Sinu suurema tähelepanu all. Kõik sellised koosviibimised tagavad Sulle tugevamad perekondlikud sidemed. Praegu tasuks Sul mõelda sellele, kuidas oma pereelus lahendada esilekerkinud probleemid ja arusaamatused.

Perekonnaelus võib Sulle tekitada probleemi poeg, pojapoeg või keegi nooremapoolne meessoost sugulane.

Sellel aastal võib Sinu perre sündida kauaoodatud laps. Seetõttu kui oled lapse sündi oodanud, võid seda aastat igati meeldivaks pidada.

Armuelus toob see aasta mõnevõrra enam kaasa intriige ja probleeme, seda eriti siis kui oled meesterahvas. Seepärast tasuks Sul oma partneriga suhtlemisel valida hoolikamalt oma sõnu.

Kui oled naine, siis peaksid armuasjades hoiduma sellest, et hakkaksid oma mehele seadma liialt suuri nõudmisi. Pead ikka arvestama sellega, et teist inimest muutma hakata pole mõtet, mistõttu püüa hoiduda liigsetest ootustest. Kui Sa selleks suuteline pole, siis toob see aasta paratamatult Sulle kaasa pettumustundeid.

Kui Sinu suhe pole viimasel ajal hästi toiminud, siis võib see aasta viia lõpliku lahkuminekuni. Samas annaks selle vastu palju ära teha ning suures osas sõltubki siin palju Sinu tahtest.



Kui oled vallaline, siis sellel aastal peaksid olema uute tutvuste loomisel mõnevõrra ettevaatlikum. Liigse tormakuse tulemusena võid ennast siduda inimesega, kellest tegelikult hoopis eemale peaksid hoidma.

Tööalases elus on Sul võimalik sellel aasta palju ära teha. Oled ehk tavalisest mõnevõrra sihikindlam, mis aitab oodatud eesmärkide saavutamisele kindlasti kaasa. Ka ei karda Sa praegu nii palju erinevaid katsumusi, kui ehk varasematel aastatel. Kasuks tuleks see, kui teeksid oma tööalaste asjade korraldamisel julgemalt muudatusi, sest vanast kinnihoidmine midagi head endaga kaasa ei too.

Sulle on tööalases elus avanemas nii mõnedki uued võimalused, mis aitavad Sul karjääriredelil edasi liikuda ning tagavad ka parema rahalise sissetuleku.

Ära hakka sellel aastal eeldama seda, et Sulle õnn niisama kätte kukuks. Et tööalases elus edu saavutada, pead olema eelkõige kannatlik.

Kui vajad abi ja nõuandeid, siis tasuks Sul sellel aastal julgelt pöörduda Lõvi, Jäära või Amburi poole, sest nemad oskavad Sulle anda nõuandeid, mis Sinu puhul ka häid tulemusi tagaksid.

Oma tervisele peaksid sellel aastal enam tähelepanu pöörama. Sind võivad tabada mõningad ootamatud ebameeldivused, kuid kui suudad asjad kiiresti kontrolli alla saada, ei teki neist edaspidi Sulle tervisemuresid.

Seotud postitused