2017 aasta suvehoroskoop (Jäär)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Sellel suvel tuleb Sul kokku puutuda mingi perekondliku lahkuminekuga. Suure tõenäosusega on see seotud lastega, kes asuvad elama omaette, lähevad kuhugi kaugele õppima vms. See muidugi Sulle heameelt ei tekita, kuid suudad sellega kenasti hakkama saada. Oluline on see, et oleksid lastele toeks.

Sooviksid tavalisest kiiremini oma peamiste eesmärkide poole liikuda, kuid see ei saa olema kerge ülesanne. Kõik asjad ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Jälgima peaksid seda, et Sinu ootused ja eesmärgid oleksid realistlikud, sest vastasel korral oleksid tagasilöögid üsna suured.

Teiste inimestega läbisaamine võib kujuneda probleemiks. Sul on tihti tülisid ja arusaamatusi ning Sul on raske kuulda võtta teiste inimeste arvamusi. Pead oma ideid ja mõtteid ainuõigeteks ning teised inimesed sellega leppida ei soovi. Kui Sa ei soovi endast teisi inimesi eemale peletada, siis peaksid ennast tagasi tõmbama.



See suveperiood on suurepärane aeg erinevate otsuste langetamiseks, seda eriti noortele naissoost Jääradele. Otsuste tegemisel ei tohiks aga kiirustada, sest see tooks kaasa tagasilööke. Pigem tasuks Sul praegu usaldada kõhutunnet, kui fakte.

Kui oled sattunud juriidiliste probleemide keskele, siis see kuu on hea aeg selliste probleemide lahendamiseks. Eriti edukad on selles osas naissoost Jäärad. Praegu tasuks teha kõik selleks, et uusi juriidilisi probleeme juurde ei tekiks.

Sinu armuelu võib olla praegu mõnevõrra pingeline, eriti juhul, kui Sul on suhtes ka varasemalt suuremaid probleeme olnud. Kui soovid, et suhe edaspidi paraneks, tuleks Sul astuda suuremaid samme olukorra parandamiseks, sest mõne aja pärast võib juba hilja olla.



Rahaliste asjade korraldamisel tasuks Sul tähelepanelikumalt jälgida seda, kellega asju ajad, sest on oht, et Sind võidakse praegu lihtsalt kurjalt ära kasutada. Mõttekas oleks praegu hoiduda laenu võtmisest või laenu andmisest, sest midagi head see endaga kaasa ei tooks.

Võib-olla otsustad sellel suvel mõne suurema ostu kasuks, olgu see siis uus elukoht või auto.



Ühel või teisel moel on Sul oht sellel suvel kaotada raha ning seda ühe tuttava inimese käitumisest tingituna.

Tööalastes asjades tasuks praegu veidi hoog maha võtta. Praegu tuleks ennast välja puhata, et sügisestele ettevõtmistele paremini vastu pidada.

Seotud postitused