2018 aasta horoskoop (Amburile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad AMBURI 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



AMBUR

See aasta toob Sinu ellu üsnagi ootamatuid arenguid. See tähendab ka seda, et Sul õnnestub oma elus ületada mitmed sellised takistused, millega oled pidanud viimastel aastatel tegelema, kuid mis pole soovitud tulemusteni jõudnud. Mõningad asjad aga ei arene päris sellises suunas, nagu Sa seda soovinud oleksid, mistõttu on ka pettumustunded kerged tulema. Samas on need lõpptulemused Sulle igati kasulikud, kuid märkad seda alles mõne aja möödudes.

Arvatavasti teed sellel aastal algust ka mõne täiesti uue projektiga, mis aitab Sul oma ettevõtmistega paremaid tulemusi saavutada ning ka rahaliselt paremale järjele jõuda.

Rahaliste vahendite teenimine on Sulle praegu eesmärgiks omaette. Soovid oma majanduslikku olukorda parandada ning ühel või teisel viisil see Sul ka õnnestub. Raha teenimist pole aga mõttekas eesmärgiks seada, vaid pigem tuleks tegeleda rohkem selliste asjadega, mis on Sulle kõige hingelähedasemad. See tooks rahaliselt ka kõige paremini sisse.

Jälgima peaksid seda, et Sul oleksid kõik dokumendid laitmatus korras, kuna vastasel korral on oht ennast ebameeldivatesse rahalistesse sekeldustesse viia.

Sul tasuks rohke tähelepanu pöörata ka oma pereliikmete rahaasjadele, sest kui nemad raskustesse satuvad, tõmbab see ka Sind kaasa.



Keegi suguastest vajab praegu arvatavasti Sinu abi ja nõuandeid. Siinjuures tasuks aga jälgida seda, et Sa ei hakkaks ennast liialt tihedalt sugulaste probleemidega siduma. Vastasel korral saavad need probleemid Sinu elu lahutamatuks osaks.

Arvatavasti soojenevad sellel aastal üles mõned sugulassuhted, mis siiani on olnud ühel või teisel põhjusel küllaltki jahedad. Sul on selles osas alguses küllaltki raske seisukohta võtta, kas see on nüüd hea või halb asi. Aeg annab selles osas arutust.

Sul on kõige keerulisem suhelda praegu meessoost sugulastega. Nendega on arusaamatused kerged tekkima. Ka poliitika teemad võivad lüüa kiilu nendesse suhetesse. Seepärast vali hoolikamalt, mida ütled.

Ka oma isaga või vanaisaga suhtlemine võib Sulle praegu palju peavalu valmistada.

Tööalased asjad peaksid Sul olema praegu üsna heas seisus. Eriti häid tulemusi suudavad sellel aastal tööasjades ja ka õppetöös saavutada noored naissoost Amburid. Kui kuulud nende hulka, siis saavad Sulle paljud asjad sellel aastal oluliselt selgemaks ning seeläbi teed oma elus ka paremaid valikuid.

Meessoost Amburid peaksid oma emotsioonid paremini kontrolli all hoidma, et seeläbi mitte kolleegidega või ülemustega vastasseisu sattuda. Ka koostööpartneriga või klientidega tasuks praegu ettevaatlikumalt suhelda.



Kui oled mõelnud äritegevusega alustamise peale, siis see aasta on selles vallas hea aeg esimeste oluliste sammude astumiseks. Eriti hea oleks see, kui tegemist oleks pereettevõttega.

Armuasjad on sellel aastal nii ja naa. Kõik peaks toimima, kuid mingil hetkel võivad esile kerkida tõsisemad arusaamatused partneriga. Suudad olukorra küll lahendada, kuid mingi märgi see suhtele jätab. Paljuski mõjutavad suhte käekäiku nii Sinu kui ka Sinu partner sugulased, kes võivad suhte toimimist otsesemal või kaudsemal viisil mõjutada.

Suhte toimimise parandamiseks tasuks sellel aastal hoiduda oma partneri, tema tegevuste või tema sugulaste kritiseerimist.

Kui oled suhet alles loomas, siis see aasta võib olla selles osas keeruline. Ehkki kõik asjad võivad näida roosilisena, siis ühel hetkel võib juhtuda midagi sellist, mis algusjärgus suhte purustab. Paljuski on see põhjustatud ka sellest, et oled tormakas suhete loomisel ning ei mõtle enda jaoks kõiki asju piisavalt läbi.

Pööra oma tervisele enam tähelepanu, sest selles vallas on mõningad probleemid kerged tekkima. Ka on õnnetustesse sattumise oht praegu tavalisest suurem, mistõttu tasuks just liikluses oma silmad rohkem lahti hoida.

Hakkad ühel või teisel viisil osalema mingi organisatsiooni töös, olgu selleks siis heategevusorganisatsioon, poliitpartei vms.

Seotud postitused