2019 aasta horoskoop (Vähile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VÄHI 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



VÄHK

Sellel aastal tuleb Sul oma ema, vanaema või emapoolsete sugulastega mitmesuguseid asjaajamisi korraldada. Samas ei kulge kõik sugugi ladusalt ning mitmesugused arusaamatused on kerged tekkima. Peaksid seetõttu olema mõistvam nende suhtes ning hoiduma oma mõtete pealesurumisest.

Inimsuhetes tervikuna oled aga sellel aastal üsna edukas ning lood endale mitmeid selliseid tutvusi, mis mõjutaksid Sinu elu edaspidi vägagi positiivses suunas. Sealjuures peaksid aga ka oma olemasolevatele sõpradele rohkem tähelepanu pöörama, sest muidu on oht mõnest oma sõbrast lihtsalt ilma jääda.

Hea aeg on see aasta reisimiseks. Üldiselt kujunevad ka reisile mineku ettevalmistused Sulle kergeks. Reisil olles tasuks aga oma väljaminekutel silma peal hoida, sest muidu on oht ennast rahaliselt keerukast olukorrast leida.

See aasta on rahalistes asjades Sulle üsna hea, kuid väldi kiirustamist rahaliste kulutuste tegemisel. Selle asemel pööra suuremat tähelepanu sellele, et endale uusi teenimisvõimalusi leida. Ära lase endale teistel inimestel survet avaldada rahaliste otsuste tegemisel, sest eriti kaupmeeste poolt, sest Sind on praegu kerge pehmeks rääkida ning hiljem kahetsed tehtud rahalisi väljaminekuid.

Rahaliste tehingute tegemisel oma õega sugulastega peaksid üsnagi ettevaatlik olema, sest sugugi kõik asjad ei kulge nii ladusalt, kui Sa seda ehk arvaksid. Väga ettevaatlik tasuks olla sugulastele laenu andmisega. Tee seda ainult siis, kui lepid võimalusega, et Sa seda laenatud raha enam kunagi ei näe.

Sulle võivad avaneda mõningad head võimalused raha investeerimiseks, mistõttu haara nendest võimalustest kinni. Eelnevalt püüa aga selgusele jõuda, kas üks või teine investeering ikka teenib Sinu huve.



Armuelus ei ole see aasta kõik nii roosiline, nagu Sa seda ehk loodaksid. Peamiseks probleemiks võib kujuneda kompromisside leidmine. Surud oma arvamusi praegu partnerile väga jõuliselt peale, kuigi Sa seda ehk ise ei märkagi. See aga tekitab palju probleeme ja tülisid. Ka tuleks hoiduda oma partneri ja tema tegevuste otsesest kriitikast. Otsekohesus polegi praegu Sinu suhte jaoks parim lahendus, mistõttu võiksid mõelda sellele, kuidas oma mõtted partnerini viia nii, et tema tundeid ei haavaks.

Kui Sinu partneriks on Kaljukits, Sõnn või Neitsi, siis on see aasta Sulle vägagi keerukas. Eelkõige tuleks partneriga suhtlemisel panna rõhk kannatlikkusele.

Kui oled suhtes Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähtkujus sündinud inimesega, toob see aasta kaasa mingi olulise muudatuse Sinu suhtes. See võib olla kihlumine, abiellumine, lapse saamine, aga halvimal juhul ka lahutamine.

Tööalane elu kujuneb mitmekesiseks ja huvitavaks. Sulle võivad avaneda head võimalused selleks, et ametiredelil edasi liikuda. Nüüd tasuks rohkem mõelda sellele, milliseid uusi meetodeid kasutusele võtta, et seeläbi oma töökorraldus efektiivsemaks muuta.

Tööalased suhted toimivad hästi, mistõttu oled suuteline edu saavutama ka meeskonnatöö tulemusena. Kõige enam saad tööalaste küsimuste lahendamisel loota Jäära, Lõvi ja Amburi tähtkujus sündinud inimestele.

Uute teadmiste ja oskuste omandamine tuleksid Sulle praegu kasuks. Eelkõige suurendaksid need Sinu enesekindlust, kuid lisaks parandaksid ka Sinu edaspidiseid võimalusi edu saavutamiseks.

Pöörad suurt tähelepanu kodustele töödele ja suurematele ümberkorraldustele. Arvatavasti teed oma kodu jaoks ka suuremaid väljaminekuid. Igatahes jääd sellel aastal tehtuga kindlasti väga rahule.

Ettevaatlikum tasuks olla koduses majapidamises elektriga ümberkäimisel. On oht, et elektrisüsteemi rikked võivad tekitada väiksemaid probleeme.



Keegi Sinu pereliiketest võib saada sellel aastal ametikõrgendust või palgatõusu, mis peaks ka Sulle igati positiivselt mõjuma.

Võimalik, et kellelgi Sinu perekonnas võivad sellel aastal tekkida tervisemured, mille lahendamisele kulub hulk energiat ja ka raha. Peamiseks põhjuseks võib olla selle inimese pealiskaudsus ettenähtud ravi järgimisel, mistõttu võib haigus pikaks ajaks kiusama jääda.

Sõbrad võivad praegu vajada rohkem Sinu abi ja toetust, kuna nende jaoks on esile kerkimas mõningad probleemid, mida nad ise lahendada ei suuda. Peamiselt on tingitud raskused probleemide lahendamisel sellest, et Sinu sõpradel puudub piisav enesekindlus. Püüa nende enesekindlust suurendada ning nad leiavad esilekerkinud probleemidele soovitud lahendused.

Keegi tüdruk või noor naine võib sellel aastal õnnetusse sattuda. See inimene võib olla keegi Sinu perekonnast, sugulaste või sõprade seast.

Üle 35-aastased naissoost Vähid peaksid oma rahaasjade korraldamisel mõnevõrra tähelepanelikumad olema. Valeotsused on kerged tulema ning kahjud tuleb kanda kogu Sinu perekonnal.

Noortele meessoost Vähkidele võib see aasta kaasa tuua võimaluse asuma õppima või töötama mõnes välisriigis.

Seotud postitused