2019 aasta horoskoop (Veevalajale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VEEVALAJA 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



VEEVALAJA

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid ootamatusi ja kummalisi arenguid. Oluline on see, et püüaksid praegu kõikidest avanevatest võimalustest osa saada, sest seeläbi muudaksid oma elu mitmekesisemaks ja põnevamaks.

Rahalised asjad kulgevad Sul praegu suhteliselt hästi, kuid sellest hoolimata peaksid oma rahaasjade korraldamisele suurt tähelepanu pöörana. Püüa oma kulutusi vähendada, sest see aitaks Sul ka edaspidi oma rahaasju paremini korraldada.

Kinnisvaratehingute tegemiseks pole see aasta mitte kõige parem aeg, kuna ebameeldivad ootamatused on Sind ees ootamas. Oluline on see, et teeksid ära vajalikud ettevalmistused enne konkreetsete tehingute tegemist. Kasuks tuleks seegi, kui kaasaksid oma perekonna olulistesse otsustusprotsessidesse.

Ehkki Sul on sellel aastal võimalik teenida veidi ootamatut raha, tuleb Sul arvestada ka sellega, et see raha kulub samuti koheselt ootamatuste peale.

See aasta on suurepärane aeg mitmesuguste kauaoodatud plaanide elluviimiseks, eriti kui saad seda teha koos teiste inimestega. Kõige paremini kulgeb Sul selline koostöö Kaljukitse, Neitsi ja Sõnni tähtkujus sündinud inimestega.

Suhted lähisugulastega pannakse sellel aastal proovile. Võimalik, et satud nende inimestega tülidesse või tõsisemasse vastuseisu. Et suhted normaalselt toimima saada, tuleks Sul oma soove mõnevõrra vähendada.



Eriti ettevaatlik peaksid olema siis, kui plaanid sugulastega rahalisi tehinguid teha, sest need tekitasid ainult mõttetuid pingeid juurde.

Tööalases elus püüa tehtud saada need kohustused, mis Sul ehk viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole. Ka on praegu hea aeg suuremate tööalaste plaanide elluviimiseks, mistõttu tee selles osas suuremaid jõupingutusi. See aasta on ka suurepärane aeg äriga tegemise alustamiseks.

Suhetes kolleegidega peaksid jälgima seda, et Sa ei laseks endale survet avaldada, muidu võivad Sul olulised tööd tegemata jääda.

Kui oled endale tööd otsimas või soovid töökohta vahetada, siis sellel aastal tasuks teha suuremaid jõupingutusi oma võimaluste leidmiseks.

Oma tervisele peaksid praegu rohkem tähelepanu pöörama. Oled praegu haigustele vastuvõtlikum, mistõttu tasuks eemale hoida haigetest inimestest. Pööra rohkem tähelepanu ka oma vaimsele tervisele. Väldi inimesi ja seltskondi, mis Sinu ainult negatiivseid tundeid tekitaksid.

Keegi meesterahvas Sinu sugulaste seast haigestuda, mistõttu tuleb Sul talle rohkem tähelepanu pöörata. See haigestumine võib kaasa tuua ka suuremaid rahalisi kulutusi.

Armuasjades tasuks sellel aastal olla tavalisest ettevaatlikum. Arusaamatused on partneriga kerged tekkima, kuna emotsioonid on esiplaanil ning mõjutavad Sinu otsuseid ja valikuid. Et partneriga paremini läbi saada, tuleks rõhk panna kompromisside leidmisele. Ka ole valmis oma soovide osas tegema järeleandmisi.



Armuelus tasuks mõelda rohkem sellele, kuidas oma suhe kirglikumaks ja põnevamaks muuta.

Kui oled vallaline, siis ole sellel aastal tähelepanelikum. Sulle on avanemas mitmed uued võimalused, millest tasuks kinni haarata. Ära raiska praegu aega seikluste otsimisele, vaid keskendu püsisuhte loomisele.

Reisimine kulgeb Sul sellel aastal probleemselt. Arusaamatused on praegu tekkimas erinevate dokumentidega. Ka tuleb Sul arvestada mitmesuguste hilinemistega, mis võivad Sinu reisiplaanid nurjata.

Sellel aastal leiavad perekondlikus elus aset mõningad olulised sündmused: kooli lõppemine, abiellumine, lapse sünd vms. See mõjutab Sinu edaspidist käekäiku vägagi positiivselt.

Naissoost Veevalajatel on võimalik sellel aastal kogeda midagi sellist, mida nad varem kogenud pole. Võimalik, et see muudab nende maailmakäsitlust.

Inimsuhted kulgevad Sul sellel aastal kõige paremini Kaksikutega, Kaaludega ja Veevalajaga.

Kui Sul on tütar või lastelaste seas on tüdruk, siis tema võib Sulle mõnevõrra peavalu valmistada. Püüa talle praegu rohkem toeks olla, sest see aitaks teda takistuste ületamisel.

Seotud postitused