2019 aasta sügishoroskoop (Jäär)


Foto: pexels.com

JÄÄR

Kodused toimetused eeldavad Sinult sügiskuudel väga suurt tähelepanu. Arvatavasti pead tegelema ka mõningate selliste probleemide lahendamisega, mis pole Sulle sugugi meeltmööda. Peaasi on see, et Sa ei hakkaks koduste asjadega pealiskaudselt tegelema, sest see võib kaasa tuua probleeme ning hiljem tuleb Sul tehtud asjad jälle ümber teha.

Kõikvõimalike juriidiliste küsimustega tegelemine võib kujuneda praegu Sulle suureks katsumuseks ning on suur oht, et väljud juriidilistest võitlustest kaotajana. Seepärast tasuks Sul praegu lahendusi probleemidele nii, et need laheneksid ilma juristide sekkumata.

Võimalik, et pead kinnisvaraga seonduvate küsimustega rohkem tegelema. Selles vallas võivad Sind aga ees oodata mõningad tagasilöögid, kuna oled hinnanud oma võimeid ja oskusi valesti.



Oktoobris või novembris pead oma sugulastega rohkem suhtlema ning pole välistatud, et keegi Sinu sugulastest võib Sulle pettumusi valmistada. Sugulastega suhtlemisel võib palju lahkarvamusi tekitada ka rahalised küsimused ja selles vallas kompromisside leidmine. Rahaliste tehingute tegemisest tasuks sugulastega sootuks hoiduda.

Tööalases elus kipud praegu langetama otsuseid kiirustades, mis võib tähendada Sulle hiljem kohustusi, millega Sa tegelikult tegeleda ei sooviks. Seepärast tuleks Sul oma otsused väga hoolikalt läbi mõelda, et seeläbi parimate valikuteni jõuda.

Tööalases elus ole valmis tegema mõningaid muudatusi, mida pikalt plaaninud oled. See tagaks Sulle suurema tahtejõu ja sihikindluse. Kolleegidega suhtlemisel tasuks ettevaatlikum olla oma isikliku elu teemade käsitlemisel, sest Sinu mõttekäike võidakse valesti mõista.



Hea aeg äriliste plaanide teostamiseks. Selles vallas oskad praegu langetada häid otsuseid ning tead, mida soovid saavutada. Ka on Sul praegu olemas oskus leida enda kõrvale inimesi, kes Sind toetaksid ja kellega koostööd arendada. Ärialastes asjades ei tasuks praegu väljakutseid karta.

Rahaline seis peaks Sul olema praegu üsna hea. Mitmete uute võimaluste tulemusena avaneb Sulle võimalus oma sissetulekut suurendada. Oma rahaliste vahenditega tasuks praegu hoolikamalt ringi käia. Hea aeg suuremate ostude tegemiseks, mille vajalikkuses oled täiesti kindel.

Armuelus võivad sügiskuudel esile kerkida mitmed arusaamatused, eriti juhul, kui oma mõtteid ja ideid partnerile peale surud. Praegu tuleks teha kõik selleks, et kompromisslahendused kiiresti saavutada.



Sinu organism võib olla praegu tavalisest suurema pinge all. See tähendab seda, et olulisel kohal on puhkus. Ületöötamine ja enda liigne kurnamine võib tähendada seda, et talvekuudel pead pikalt haigustega võitlema. Vähemalt ühel päeval nädalas võta aeg maha ja puhka ennast korralikult välja.

Naissoost Jääradel on soovid ja unistused üsna suured. Sul on soov kõik koheselt ellu viia ja käegakatsutavad tulemused saavutada. Asjad ei arene aga selles osas nii ladusalt. Pead oma ideed ja plaanid realistlikult üle vaatama.

Meessoost Jäärad on valmis võtma riske selleks, et oma ideid ja plaane teostada. Uued võimalused on Sulle avanemas, millest tasuks kindlasti kinni haarata. Arvatavasti toovad sügiskuus Sinu ellu ka mõningaid raskusi, kuid see Sind ei pidurda.

Seotud postitused