2020. aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÜLDINE

See aasta toob Sinu ellu mitmeid olulisi muutusi ja arenguid. Püüa keskenduda praegu rohkem sellistele ettevõtmistele, mis on Sinu elus kõige olulisemad. Suudad selles vallas palju positiivset korda saata.

Uued eluvaldkonnad võivad Sinu tähelepanu köitma hakata, mistõttu muutub selle tulemusena Sinu elu palju mitmekesisemaks ja huvitavamaks.

Soovid muuta oma elu sellel aastal seikluslikumaks, kuid võid selles osas kergesti liialdustesse minna.

Kasuks tuleks see, kui püüaksid oma koduses elus midagi suuremat korda saata. Hea aeg remontimiseks, uude elukohta kolimiseks vms.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Armuelus toob see aasta kaasa mitmesuguseid muutusi ja arenguid. Ootamatusi on palju ning nendega kohanemine võib olla vaevarikas. Samas on lõpptulemuseks suurem kindlus suhte arengus.

Oma partneriga tasuks sellel aastal ettevaatlikumalt suhelda. Eelkõige tasuks hoolikamalt oma sõnu valida ning hoiduda mõttetust kriitikast. Kasuks tuleks see, kui võtaksid rohkem kuulda seda, mida partner ühest või teisest asjast arvab, sest see aitaks Sul teda paremini mõista.

Romantikale tasuks rohkem ruumi teha. Julgemalt tasuks proovida midagi uut ja põnevat, mis tooks suhtesse rohkem kirge ja romantikat.

Kodused toimetused tuleksid praegu kasuks ning võimaldaksid mõlemal suurendada kuuluvustunnet. Samas pole praegu hea aeg liialt suurte plaanide teostamiseks.

Kui oled vallaline, siis tasuks sellel aastal oma silmad lahti hoida. See aasta toob armastuse otsingutesse mitmeid positiivseid muutusi. Julgemalt tuleks kinni haarata kõikidest võimalustest, mida see aasta välja pakub.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Perekonnaelus tuleks Sul olla sellel aastal tavalisest palju tähelepanelikum. See aasta võib pereelus kaasa tuua mitmeid probleeme ja arusaamatusi ning nende lahendamine ei saa olema kerge ülesanne.

Pead tegema suuremaid jõupingutusi selle nimel, et pereasjad normaalselt toimiksid. See eeldab ka järeleandmiste tegemist.

Ühised tegevused tuleksid kasuks, kuid nende ühiste tegevusteni jõudmine võib olla praegu keeruline. Igaühel on oma ootused ning kompromisse on keeruline saavutada. Sina saad siin kindlasti palju ära teha, et kompromisslahendused kiiremini tuleks.

Lastega seonduvad küsimused on sellel aastal mõnevõrra enam esiplaanil. Selles vallas tuleb Sul arvatavasti teha mitmed olulised valikud. Selles osas peaksid vältima tormakust, kuna see võib Sind kergesti eksiteele viia.

Pere järelkasvu suurendamine võib olla tavalisest enam esiplaanil. Selles vallas peaks aasta pakkuma mitmeid häid võimalusi.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Tööalases elus on oodata head aastat. Enamik Sinu ettevõtmisi peaks kulgema soovitud suunas ning saad oma saavutuste üle uhkust tunda. Sellel aastal peaksid ennast rohkem pingutama nende asjade kallal töötamisel, mis on Sulle kõige olulisemad. Suurepärane aeg ka keerulisemate projektide käimalükkamiseks.

Hoia suhted kolleegidega head. Ole valmis neid toetama ning ära reageeri nende kriitikale liialt tõsiselt. Ettevaatlikumalt tasuks suhtuda kolleegide antud lubadustesse, sest need võidakse täitmata jätta. Lubadusi antakse liialt kergekäeliselt. Ka Sina ise kipud lubadusi ühes ja teises suunas pilduma, unustades samas peagi, mida oled lubanud.

Kui oled plaaninud töökohta vahetada, siis sellel aastal on seda hea teha. Kindlasti säilita head suhted oma endiste kolleegidega ja ülemustega.



Kui oled tööd otsimas, siis hoia sellel aastal oma silmad lahti, ses Sulle on avanemas mõned unikaalsed võimalused. Ole valmis nendest võimalustest kiiresti kinni haarama.

Äriliste asjadega on see aasta hea aeg tegelemiseks. Suudad ärivaldkonnad palju korda saata. Ka majanduslikult peaks äritegevusega tegelemine ennast igati hästi ära tasuma.

Püüa hoiduda sellest, et tööalaseid muresid koju kaasa võtaksid, sest see võib suurendada pingeid koduses elus.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused