2023 aasta horoskoop (Jäärale)

Emotsioonid mängivad sellel aastal Sinu elus tavalisest olulisemat rolli. See mõjutab olulisel määral Sinu suhtumist teistesse inimestesse ja inimsuhteid tervikuna. Väga suure tähelepanu all on ka armuasjad.

Rohkem tasuks mõelda sellele, kuidas teiste inimestega paremini läbi saada, samas mitte tehes erilisi järeleandmisi oma soovide ja vajaduste osas.

Sellel aastal tuleb jälgida seda, et energiavarud oleksid pidevas tasakaalus. Vastasel korral on oht, et leiad ennast ühel hetkel nii väsinuna, et tervisemured on esile kerkimas.

Suurepärane aasta selleks, et alustada uute projektidega ja alustatud projektid lõpule viia. Ka tasuks teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et Sinu rahaasjad korda saaksid.




Sul tuleks keskenduda rohkem ka kodustele töödele. Püüa tehtud saada need asjad, millele juba kaua mõelnud oled. Praegu ei ole hea aeg nende plaanide edasilükkamiseks.

Sulle võivad avaneda head võimalused reisimiseks. Samas on nende reisimistega see probleem, et need võimalused avanevad Sulle väga ootamatult. See jätab vähe aega ettevalmistuste tegemiseks. Reisil olles tuleb aga olla ettevaatlikum dokumentidega, sest on oht midagi olulist ära kaotada.

Hoolitse selle eest, et Sinu maine oleks hea. See tähendab ka seda, et annaksid ainult selliseid lubadusi, mida ka täita suudaksid.




ARMASTUS

See aasta on armuasjade jaoks väga hea aeg. Pead ainult meeles pidama seda, et partneriga suhtlemisel hoia oma emotsioonid kontrolli ja ära ütle asju, mida hiljem kahetsema pead.

Sellel aastal tasuks rohkem jõupingutusi teha selle nimel, et lahendada partneriga kõik erimeelsused, mis varem on esile kerkinud. Sellekohased jõupingutused peaksid kujunema päris edukaks. Rohkem tasuks mõelda sellele, kuidas oma suhe tugevamaks ja kindlamaks muuta. Kõige paremini õnnestub see siis, kui Sa oma partneriga avatumalt oma mõtteid ja ideid jagad. Kindlasti tuleks kuulata ära ka partneri mõtted. Ole valmis kompromisside nimel tegema järeleandmisi. See ei saa olema kerge ülesanne, kuid suhte toimimise nimel tuleks seda teha.

Üldiselt on see aasta armuasjades päris hea aeg. Suuremaid erimeelsusi esile kerkida ei tohiks. Siiski eeldab see seda, et oled valmis kompromisse otsima kõikides situatsioonides. Väldi egoistlikkust.




Väga olulisel kohal on romantika. Romantikat tuleks vähemal või rohkemal määral leida igasse päeva. Veeda partneriga rohkem aega ja reisi koos temaga.

Partnerile tasuks teha rohkem kingitusi, seda eriti siis, kui ta seda kõige vähem oodata oskab.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks silmad lahti hoida. Sulle on avanemas päris palju uusi võimalusi, kuid tormakust tasuks siiski vältida. Tasuks kriitilise pilguga üle vaadata oma ootused võimaliku väljavalitu suunas.




TÖÖ

Sinu tööalased asjad peaksid sellel aastal olen ma päris head. Rohkem tasuks usaldada teisi inimesi ja toetuda nende abile. Eriti häid nõuanded võiksid Sulle anda teised Jäära tähtkujus sündinud inimesed.

Ehkki oled sellel aastal päris edukas, võib Sinu tegevusi hakata varjutama laiskus ja ka negatiivsed mõtted. Nendest tuleks kindlasti lahti saada, sest vastasel korral võivad mõned asjad päris vales suunas liikuma hakata.

Suurepärane aeg selleks, et tegeleda äriliste asjadega. Kui oled eraettevõtja, siis sellel aastal peaks Sinu ettevõtmised paremini kulgema hakkama. Hea aeg just uute klientide leidmiseks.

Kui oled soovinud oma karjääriredelil edasi liikuda, siis sellel aastal võivad mõned võimalused Sulle avaneda, kuid on oht, et magad need lihtsalt maha. Kui soovid neist võimalustest osa saada, pead olema päris tähelepanelik.




Kui oled töötu, siis sellel aastal tasub oma silmad rohkem lahti hoida. Ära karda uusi väljakutseid ja võimalusi. Haara neist lihtsalt kinni. Kindlasti tasuks oma mõtteid ja ideid ka lähedaste inimestega jagada, sest see suurendab oluliselt Sinu enesekindlust ja aitab parema töökoha leidmisel.

Sellel aastal on eelistatud need tööalased valdkonnad, mis on seotud kinnisvaraga, äriga, rahaga ja investeerimisega.

Ära karda muutusi, mis tööasjades esile kerkivad. Ehkki alguses võivad need tunduda keerulistena, tagavad need Sulle edaspidiseks palju paremad tulemused ning võib-olla ka sissetuleku suurenemise.




TERVIS

Tervisele tasuks sellel aastal kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Oma energiavarud tuleb hoida tasakaalus, sest vastasel korral hakkavad haigused tekkima. Ära jäta midagi kahe silma vahele ja ole valmis kiiresti haigusnähtude tekkimisel tegutsema.

Ole füüsiliselt aktiivsem. Vastasel korral võib hakata kannatama Sinu vitaalsus.

See aasta on hea aeg selleks, et hakata halbadest harjumustest vabanema. Sul on piisavalt tahtejõudu, et eesmärkideni välja jõuda.




Hoia inimsuhted headena. Mida paremini kulgevad inimsuhted, seda parem peaks olema ka tervis. Kõikvõimalikud lahkarvamused, tülid ja probleemid inimeste keskel tekitavad Sulle tervisemuresid. Võib-olla Sa neid kohe ei märkagi, aga kuude või aastate pärast on probleemid juba nähtavad.

Ole ettevaatlikum kõikvõimalike tehniliste seadmete ja kemikaalidega ümberkäimisel, sest on oht endale vigastusi tekitada. Ka tasuks olla sellel aastal ettevaatlikum liikluses. Ehkki Sina võid olla korralik liikleja, ei tähenda seda, et ka teised liikluses mõistlikult käituksid.




RAHA

Rahaasjadel tuleks sellel aastal rohkem silm peal hoida. Ära kuluta oma raha asjadele, mida Sa tegelikult ei vaja. Siiski tasub teha rahalisi väljaminekuid nendele asjadele, mis aitavad Sul oma teadmisi ja oskusi täiendada. Seeläbi looksid endale uusi võimalusi ja eeliseid.

Üldiselt kujunevad sellel aastal rahaasjad päris headeks, kuid rahaasjadel tuleb silm peal hoida.

Võimalik, et pead sellel aastal tegema ka mõne päris suure ootamatu rahalise väljamineku. Samas ei tohiks see Sinu rahalist olukorda väga kõikuma lüüa. Võib-olla ainult hetkeliselt.

Ei ole välistatud, et sellel aastal suurenevad Sinu rahalised väljaminekud, mis on seotud tervisega.

Kõikvõimalikud kinnisvaraga seotud tehingud peaksid sellel aastal päris hästi õnnestuma. Siiski ei tohi muutuda tormakaks. Oma plaanid tasuks hoolikalt läbi mõelda ja ette valmistada.




Väldi kõikvõimalike riskide võtmist. Need võivad valusamalt kätte maksta kui tavaliselt.

Suvekuudel tasuks ette võtta mõni pikem reis, olgugi, et see võib rahaliselt olla päris kulukas. Samas aitab puhkamine tervise paremas seisus hoida ning sügis-talvekuudel teenid kulutatud raha kindlasti tagasi.

Ole valmis selleks, et pereliikmed võivad vajada Sinu rahalist abi ja toetust. Võib-olla pead aitama neil otsustada ka mõningaid olulisi rahalisi küsimusi.

Sellel aastal tasuks jälgida seda, milliste inimestega oled ümbritsetud. Paljud inimesed võivad Sind negatiivselt mõjutada rahaliste otsuste tegemisel. Seepärast kontrolli hoolikalt, mida Sulle soovitatakse.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Meeste puidust käekell


Näorull: roosa kvarts


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Taro kaardid: The Light Seer's Tarot (koos raamatuga)


Taro kaardid (tugevast materjalist, veekindlad, koos raamatuga)


Taro kaardid: Heaven & Earth (koos raamatuga)


Päikesepüüdja: päike


Vaas


Konstruktor: 1950ndad kabriolett (739 osa)

Seotud postitused