Aafrika horoskoop (Koolapähkel) (05. august – 03. september)

Koolapähkel (05. august – 03. september)

Element: Maa

Tunnetus: Maitsemeel

Parim päev: Kolmapäev

Parimad kuud: August ja detsember

Tundlikud organid: Seksuaalorganid




Nad on energilised ja väga õnnelikud inimesed. Nad oskavad näha ilu kõiges selles, mis neid ümbritseb ning seda ka keerulistes situatsioonides. Halva heaks pööramine on neil loomuses. Nad ei võta elu kunagi väljakutsena, vaid pigem võimalusena.

Neile on oluline lai tutvusringkond. Neile meeldib suhelda ja mõtteid vahetada. Nad ei kaota kunagi taktitunnet ning andestavad kiiresti teiste inimeste eksimused. Samas lojaalsus on neile äärmiselt oluline, mistõttu petmise andestamine ei tule üldjuhul kõne allagi.

Nad on inimesed, kellele meeldib üldjoontes rutiin. Harjumuspärased tegevused on need, millega nad suudavad igapäevaselt kõige paremini toime tulla. Oma asjaajamiste juures on nad väga korralikult ja tähelepanelikud. Seepärast võib neile tõelist hingepiina valmistada see, kui peavad koos elama või töötama inimesega, kes korda ei armasta.




Neile meeldib jahti pidada. Ehk teisisõnu meeldib neile kiiresti kinni haarata uutest võimalustest ja tegevustest, kuid kui asi on kätte võidetud, võivad nad selle tegevuse vastu kiiresti huvi kaotada. Kõige paremini sobiksid neile tegevused, mis ühelt poolt on rutiinsed, kuid teiselt poolt loovad. See aitaks neil huvi säilitada pikemalt ning sellised tegevused suudavad nad edukalt lõpule viia.

Nende käsutuses on suured energiavarud, kuid need energiad on ebastabiilsed. Ühel hetkel on, teisel hetkel jälle mitte. Ka emotsioonid kõiguvad neil ühest äärmusest teise. Seepärast peaksid nad partnerit otsides sellega arvestama, et leida enda kõrvale inimene, kes suudab sellise muutlikkusega toime tulla.




Erinevate otsuste langetamisel tasub neil alati usaldada oma sisetunnet, sest see viib neid elus kõige õigemas suunas. Nad ei ole edukat informatsiooni hankimisel, vähemalt mitte sellise informatsiooni, mis aitaks otsuseid langetada.

Nad on omalaadsed, mistõttu meeldib neile asju ellu viia just neile omapärasel viisil. Nad ei taha olla tavapärased. Uute teadmiste ja oskuste omandamine on see, millele nad kogu oma elu vältel suurt tähelepanu pööravad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Suhtehoroskoobid


Lapse horoskoop


Skulptuur: muusik


Kõrvarõngad: mesilane


Disainkauss


Taro kaardid: Universal Folk Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: oonüks


Taro kaardid: The Sugar Skull (koos raamatuga)


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Kaelakee: hemimorfiit


Käevõru: roosa kvarts ja triibuline ahhaat



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused