Võiga praetud lillkapsas

Kiiresti valmiv toitev lillkapsatoit, mida saab kerge vaevaga valmistada ka argipäevadel õhtusöögiks. Maitseb ka lastele.




KOOSTISAINED

keskmise suurusega lillkapsas
100 g võid
0.7 – 1 l vett
soola




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta lillkapsas ja lõika õisikud pannile.

2. Lisa vesi. Hauta kaanega kaetud pannil kuni lillkapsad on poolpehmed. Jälgi, et vesi hautamise ajal pannil otsa ei saaks, vajadusel lisa juurde. Ära hauta lillakapsaid liialt pehmeks, muidu muutub toit hiljem pudruks.

3. Kui lillkapsad on poolpehmed, kalla pannilt üleliigne vesi.

4. Lisa tükeldatud külm või. Prae lillkapsaid võis kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soolaga.

Serveeri lihapallide või viineritega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Kruus Coffee To Go 0,27 l - Villeroy & Boch


Skulptuur: jõehobu


Konna kujuke: obsidiaan


Külmakott: Lifewit 40 l


Kaelakee: rubiin tsoisiit (anioliit)


Vihmavari: Adele (Gustav Klimt)


Nõude komplekt lastele (3-osaline)


Seinapilt lõuendil või kapal: õitsev puu


Hundi kujuke: draakoni verekivi

Seotud postitused