Erinevate tähemärkide peamine vorm ja vari

JÄÄR

Jäära eluvorm on olla igas olukorras võitja. Ta on seesmiselt sõdalane ja lihtsalt peab võitlema. Tema olemusega sobivad kokku olla initsiaator, tegelda (võitlus)spordiga, olla sõdur eesliinil või noor vihane kunstilooja. Jäär peab vaid oma agressiivsust teadvustama, et saaks seda ka edukalt ja teisi kahjustamata kasutada, sest tema vari on isekas purustaja.




SÕNN

Sõnni eluvorm on olla materialist. Kui ilus inimene ta ka seesmiselt ei oleks, tema kaunis hing on vangistatud mateeria kütkesse. Just Sõnnid on head pangaametnikud, restoranipidajad, ehitajad või suurepärased kokad. Sõnnid oskavad hinnata ka eepilist luulet või salongikirjandust. Neile meeldivad maised naudingud. Sõnn peab aga jälgima, et tema kokkuhoidlikkus ei muutuks ihnsuseks, maiste naudingute ihalus ahnuseks või apluseks. Sõnni vari on mateeria vangis, ta peab oma ilusa hinge sellest vangistusest päästma.




KAKSIKUD

Kaksikud on olemuselt kerged ja paindlikud vahendajad. Nad on kaupmehed, saadikud, ajakirjanikud, info on neile igas vormis kättesaadav. Operett ja kerge moodne kunst on just nende jaoks sobiv. Kaksikute vari on tähtsusetu, just liigne kergus, liikuvus ja neutraalsus muudavad selliseks. Nad peavad oma keerutamise ja kahepalgelisuse kiuste tooma välja oma intellektuaalse poole, mis on nende tegelik olemus.




VÄHK

Vähk on olemuselt hoolitseja. Ta hoolitseb eriti oma kodu ja lähedaste eest, aga on hoolitseja ka sotsiaalses plaanis. Ta hindab vanaaegset kunsti, mis on väärtuslik ja aegumatu. Vähk on hoolitsev, aga püüab oma hoolitsusega teisi vaid endast sõltuvusse seada. Tema vari on igavene laps inimsuhetes, sest on kapriisne, väiklane ja tujukas kui väike laps. Oma hoolitsusega pakub ta küll kaitset, aga klammerdub liigselt ega lase lahti.




LÕVI

Lõvi eluvorm on jõuline ja tähelepanu äratav liider. Temale sobib juhtiv positsioon, ettevõtlus, dirigendi amet nii otseses kui kaudses mõttes, talle sobib ekspressionistlik kunst. Lõvi on suurejooneline ja uhke, hindab ennast üle, mistõttu tema vari tundub südametu ja egoistlik. Aga ta võib oma jõudu ka teadvustada ja seda teisi alahindamata kasutada. Tegelikult on tal ju suur süda.




NEITSI

Tema eluvorm on olla ratsionaalne inimene. Arstiteadus, teadus, kindlustus, raamatupidamine on sobivad valdkonnad talle. Ta on ju mõistlik ja korralik sisemine vaatleja, aga on ka väga kitsarinnaline ja kriitiline. Neitsi vari on tegelikult silmakirjalik, ta kritiseerib teisi tundes hästi tagapõhja, aga ise pole kaugeltki nii vooruslik ja süütu, kui ta välismaailmale näidata püüab.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatus-tulevik horoskoop


Millest räägib Sinu nimi?


Aastahoroskoop (karmad)


Taro kaardid: Beyond Lemuria Oracle (koos raamatuga)


Barbie nukk (HCB83)


Kõrvarõngad: liblikas


Taro kaardid: Tarot of the Divine (koos raamatuga)


Taro kaardid: Wisdom of Hafiz (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: orhidee vanda


Taro kaardid: Tarot Familiars (ainult kaardid)


Vaagen: The Kiss - Gustav Klimt


Skulptuur: elevandid



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused