3 soodsat tahvelarvutit, mis sobivad ka nõudlikumale kasutajale

Kommertsartikkel

Tänapäeval on nutiseadmed paljude inimeste jaoks lahutamatud kaaslased. Enamasti on selleks telefon, mis on lisaks helistamisele saanud viimase kümnekonna aasta jooksul ka muid funktsioone. Nüüd asendab ta foto- ja videokaamerat, ajalehti ja ka pangakaarti. Siiski telefoni ekraan liiga väike, et seda pikemalt jälgida. Töö tegemiseks eelistatakse kasutada arvutit, kuid see on enamasti liiga suurte mõõtmetega.

Telefoni ja arvuti vahepealne variant tundub olevat tahvelarvuti, milles on ühendatud mõlema seadme omadused. Enamasti on sel suur ekraan, mistõttu on selle abil mugav lugeda ja ka filme või seriaale vaadata. Peale selle on suure ekraani korral parem mängida.

Tahvelarvutid on enamasti samade rakendustega, mis on olemas ka nutitelefonides. Seetõttu on võimalik nautida sama sisu, mis telefonis, ainult suuremal ekraanil. Võrreldes arvutiga ei ole sel enamasti klaviatuuri, mistõttu võib kontori- või koolitöö tegemine olla ebamugav.

Nagu teiste nutiseadmete, on ka tahvelarvutite valik suur ja lai. Võimekuse ja omadused paneb enamasti paika hind. Toome teieni 3 soodsa hinnaga tahvelarvutit, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumat kasutajat.


Samsung Galaxy Tab A7

Kõige parem viis tahvelarvuti kasutamiseks on laadida sinna need äpid, mida kasutate puhkamiseks ja lõõgastumiseks – olgu selleks erinevad rakendused muusika kuulamiseks või videote, filmide ja seriaalide vaatamiseks. Vältida tuleks rakendusi, mis võivad viia lõputu scrollimiseni või töömeeleolusse – vahet pole, kas uudiste- või meilirakendused. Niimoodi on oht, et tahvlist saab arvuti asendus.

Näiteks see Samsungi tahvelarvuti sobib selleks ideaalselt. Sellega on hea filmi või videot vaadata või tekste lugeda. Oma ehituselt on ta igatepidi kompaktne, mistõttu saab seda mugavalt igale poole kaasa võtta. Seade on kerge ja õhuke, mistõttu jõuab seda käes hoida pikemat aega, kuniks käed ära väsivad. Tahvel on varustatud metalsete äärtega. Sellel on olemas ka 3.5 mm kõrvaklappide pesa.

Ekraan on piisavalt hea resolutsiooniga, kuna piksleid tuvastama ei pea. Ekraani suuruseks on 10,4 tolli ja resolutsiooniks 1080p. Kõlarid töötavad ilma probleemideta- nad ei plärise ega sahise. Samuti on väga hea aku, kuna ühe laadimisega on võimalik vaadata mitu filmi.
Siiski on tahvlil ka miinuseid. Protsessor on keskmine ja 3 GB RAM-i tõttu ei ole see just kõige kiirem seade, kuid see ei mõjuta video vaatamist. Kaamera kvaliteet ei ole samuti kõige parem, kuid esikaamera asukoht on mugav, kui soovite teha videokõnesid. Baasmudelil on mälumahtu 32GB, mida saab suurendada microSD kaardi abil.


Apple iPad 8th gen

Tegemist on soodsaima iPadiga, mida on võimalik soetada. Hinnaks on tal umbkaudu 400 eurot, kuid see-eest on sisu igati oma hinda väärt. Lisana on võimalik juurde soetada nii klaviatuur kui ka pliiats, mistõttu võib näha välja nagu sülearvutid, olles sarnaste funktsioonidega. Põhijoontes on funktsioonid samad, mis iPhoneidelgi, kuid suur ekraan võimaldab paremini lugeda ja netis surfata.

Võrreldes varasemate mudelitega on uut iPadi lihtsam ja mugavam kasutada. Sellel on olemas A12 Bionic kiip, mis teeb seadme väga võimsaks. Operatsioonisüsteemiks on iPadOS 14, mis pakub palju uusi ja huvitavaid võimalusi. Näiteks on olemas rakendused, mis sobivad igasuguse õppimise jaoks. Apple pencili abil saab ise joonistada, kirjutada ja märkmeid ning jooniseid teha. Niimoodi tekib tunne, nagu kirjutaks oma käega vihikusse või paberilehele.

Veel üheks eeliseks sellel seadmel on head kaamerad. Tagakaamera on 8MP, ees on FaceTime HD kaamera, mille abil saab teha ilusa kvaliteediga pilte ja videokõnesid. Lisaks on sellega hea ja mugav videoid või pilte monteerida. Aku peab vastu ligi 10 tundi, mistõttu saab ühe laadimisega palju rõõmu.


Lenovo Tab M8

Võrreldes eelnevate tahvelarvutitega on see mudel palju odavam, kuid ka veidi väiksem. Nimelt on tema ekraani suuruseks vaid 8 toll, kuid ka see-eest on see HD kvaliteediga. Kuna ekraan on hea, on sel lisaks ka Dolby Audio kõlarid, mistõttu sobib see ideaalselt filmide vaatamiseks või muudmoodi vaba aja veetmiseks.

Peale selle on seade üsna võimas. Protsessor on 2 GHz ja neljatuumaline. Sisemälu on 32 GB ja põhimälu 2 GB. Seadmel on Android operatsioonisüsteem, mis võimaldab pääseda ligi paljudele rakendustele ja mängudele. Vajadusel saab neid ka seadmetesse alla laadida. Tahvelarvutil on 4G andmeside, mistõttu ei ole vaja sõltuda WiFi ühendusest. Kui mälu peaks väheks jääma, saab seda lisada microSD kaardi abil.

Nagu igal tahvelarvutil, ei puudu ka Lenovo M8l kaamerad. Tagakaamera on 5 Mpix ja ees 2 Mpix. Võimalik on salvestada 1080p resolutsiooniga videot, kuid seade sobib väga hästi ka näiteks fotode või videote töötlemiseks.

Kaup24.ee veebipoes on olemas teie tulevane tahvelarvuti. Ostke juba täna!



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused