Mitmekülgne tõukeratas igas vanuses kasutajale

Kommertsartikkel

Vaid mõne aastaga on meie tänavapildis toimunud märkimisväärne areng. Lisaks autodele, jalakäijatele ning ratturitele jääb üha sagedamini silma tõukeratas. Mõttemaailma muutus, et tõuksid polegi ainult lastele, on toimunud üllatavalt kiiresti. Oma roll on taskukohaste elektritõukerataste turule jõudmisel, ent Kaup24 e-poest ei ole kadunud ega kadumas täiesti tavalised mudelid.

Õppevahend väikesele lapsele

Erinevalt paljudest teistest liikumisvahenditest, saab tõukeratast kasutada väga varakult. Võib öelda, et kui laps suudab stabiilselt kõndida, suudab ta ka tõuksiga sõita ehk tõukeratas on sobilik kingitus juba pooleteise aastasele lapsele! Pisematele põnnidele või neile, kel tasakaal kehvemapoolsem, tasub vaadata kolmerattalisi mudeleid ning tasapisi klassikalise tõukeratta poole liikuda.

Tõukeratas lubab lapsel täiskasvanutega sammu pidada ilma ennast liigselt väsitamata, kuid see on rohkematki! Ühe jala kasutamine endale hoo andmiseks ning samal ajal tasakaalu hoidmine võib olla päris korralik väljakutse, aga ka suurepärane viis, kuidas tasakaalu arendada. Samamoodi toetab tõukeratas jäme- ja peenmotoorika arendamist, mis on ilmselgelt vajalik! Ning viimase plussina on tagatud enesekindluse kasv ja lõbus ajaveetmine!

Koolilapse vabadus

Koolieas kerkib esile tõukeratta kui liikumisvahendi roll. Selle abil on ka pikema maa läbimine kiirem ja mugavam. Ei ole vaja sõita auto või bussiga ega kulutada aega kõndimisele. Jah, öeldakse et sama tulemuse saab tavalise rattaga. Tõukeratas on aga märkimisväärselt odavam ja seda on kergem transportida.

Kokkupandava tõuksi saab kergelt endaga kaasa võtta ja sel silma peal hoida. Ja muide, tõuksi kasutav õpilane ei pea tähendama esimese haridusastme koolilast! Samamoodi on elektriline tõukeratas heaks valikuks kutsekoolis käijatele ning üliõpilastele, et liikuda kodu ja kooli vahet.

Sissejuhatus spordimaailma

Mingil momendil tekib enamikel tõuksikasutajatel uudishimu, kas ja mida saab tõukerattaga veel teha. Vastuseks on, et tõukerattaga saab väga edukalt teha ka sporti! Trikitõuks ning sellega sõitmine on täiesti omaette kategooria. Kõik algab väikestest õhulendudest, ajaga muutuvad hüpped aina keerukamaks ja põnevamaks – nii tõukeratturi kui vaatajate jaoks.

Triki tõukeratas pole päris identne tänaval sõitmiseks mõeldud mudeliga. Need ei ole reeglina kokkupandavad, neil on vähem reguleerimise võimalusi ja konstruktsioon peab vastu pidama tavapärasest rohkemate ning tugevamate põrutustega.

Tõukeratas täiskasvanutele

Ning jõuamegi täiskasvanute juurde, kelle jaoks on tõukeratas eelkõige suurepärane transpordivõimalus. Kuigi liikuda võib ka oma autoga, on aegu, kus paremaks ja odavamaks lahenduseks on ühistranspordi kasutamine. Seda eriti praegu, kui kütusehinnad tunduvad iga päev aina uusi rekordeid löövat.

Täiskasvanute lemmikuks on reeglina elektriline tõukeratas, et liikumine oleks kiirem ja sujuvam ning mille saab paari klikiga soetada Hansapost veebipoest. Kokkupandava tõukeratta saab endaga kaasa võtta ühistransporti ning ka kontorisse. Ja kui satud autoga liikuma, mahub kokkupandav tõukeratas kenasti tagaistmele või pagasnikusse. Kui on sellised võimalused ja eelised, kuidas saab siis tõukeratta ostmata jätta?



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused