Millest räägivad kortsud noorema inimese näos?

Enamasti ilmuvad kortsud aastatega ja näitavad inimese emotsioone ning läbielamisi. Kortsud näitavad väga ilmekalt inimese iseloomu ja varjatud omadusi, isegi kui osatakse oma siseelu välise olekuga varjata. Aja jooksul süvenevad need seesmised läbielamised sügavateks kurdudeks, aga sageli on need nähtavad juba noore inimese näos. Eelkõige näitavad kortsud inimese emotsionaalsust. Idamaades oskavad inimesed oma emotsioonidega paremini toime tulla, mistõttu nende näod on siledamad isegi vanas eas.




Millele viitavad kurrud noore inimese näos?

Lühikesed ja tihedad ebakorrapärased kurrud laubal on alati nõrga tervise või ebastabiilse närvikava tunnus. Kui aga suhteliselt noorel inimesel joonistub laubal pikisuunas välja üks tugev kurd või paar-kolm selget kurdu, siis on tegemist tugeva tervise, elujõu ja hea närvikavaga. Selline inimene saab eluga hakkama ja on reeglina edukas. Kui neid paari-kolme põikikurdu kinnitab omakorda veel neid läbiv püstkorts, mis nagu fikseerib ülejäänud kurrud, siis on see kindla edukuse märk. Kui inimese laubale tekkivad diagonaalsed kortsud, mille keskel on ühendav rõngas, viitab see pikaealisusele ja kuulsusele.

Suhteliselt varakult tekivad kulmude vahele kaks paralleelset kortsu. Kui need on lühikesed ja suhteliselt selged ning tugevad, siis näitavad need aktiivset mõttetegevust, head keskendumisvõimet. Sageli on need omased andekatele loomeinimestele (näiteks näitlejatele) ja administraatoritele. Sügavad katkematud kurrud ninajuure juurest huulteni, mis jätkuvad huulte juures kahe väiksema kurruga, on pika eluea ja edusammude tunnus.




Rõõmsameelsetel ja optimistlikel inimestel tekivad silma välisnurkadesse nn. naerukurrud ja ka huulenurkades on väiksed kaarjad kurrud. Sageli lisanduvad rõõmsameelsetele inimestele ka põselohud ehk topeltkurrud põse piirkonda.

Kui juba noorel inimesel tekivad huulte ümber ringjalt kortsud, nagu päikesekiired ümber suu, siis on inimene uje, arg, elukartlik. Ta vajab kaitset ja tuge, sellised kortsud tekivad eelkõige kibestumise tagajärjel, inimesel on palju pettumusi, eriti naiste puhul viitab pettumustele armuasjades.

Sageli lisanduvad ninasõõrmete juurest suunurkade juures lõppevad teravad tugevad jooned. Kui kulmude ja meelekoha vahele tekivad väikesed selged horisontaalsed kortsud, siis näitab see truudust ja ausust.

Üks või kaks väga sügavat põikikurdu suhteliselt madalal laubal tekivad häbelikel inimestel, need viitavad kompleksidele. Need on intellekti kurrud, aga madala lauba puhul kipuvad probleemid inimesest üle olema.




Katkematud pikad sirged kurrud üle suhteliselt kõrge lauba viitavad aga lahkele, sirgjoonelisele ja ettevaatliku ning mõistliku loomusega inimesele. Kui sellised pikad kortsud moodustuvad lühikestest kortsudest, ei suuda inimene oma asju lõpuni viia, tal võib olla ka kalduvus teisi taga rääkida.

Pikad jooned näo küljeosas silmanurkadest lõua piirkonda viitavad suurtele valudele või seesmistele piinadele. Kui kulmude kohale tekivad ninajuure poole kaks täisnurkset kortsupaari, mõnikord isegi topelt, on tegemist ärevuse, hämmingu ja elule allajäämisega. Inimene ei tule väljakutsetega toime. Kui sellised kortsud on väga teravad ja tugevad, lisandub agressiivsust.

Inimesed, kelle kulmude kohale tekivad väikesed horisontaalsed kortsukesed, imestavad ja üllatuvad sageli. See näitab lihtsameelsust ja suhteliselt väikest silmaringi. Kui siledasse näkku ilmuvad suunurkadesse lõdvad voldid, on tegemist laisa, mugava ja ükskõikse inimesega.




Kui kõrge lauba keskele tekib kaks paralleelset horisontaalset kurdu, mis jagavad lauba ülemiseks ja alumiseks osaks, näitab see objektiivsust, hingelist iseseisvust, õiglast suhtumist. Selline inimene ei alaväärista teisi ega lase ka enda väärikust alandada.

Üks sirge tugev vertikaalne kurd kulmude vahel keset laupa viitab sellele, et inimene teeb selget vahet hea ja kurja vahel. Kui selline kurd tekib aga kokkupigistatud kitsaste huultega suu, terava nina ja terava lõuaga näos, on tegemist valevagatsejaga ja moraalijüngriga. Selline üks sirge joon (“nõel”) näitab sageli ka kurja ja sarkastilist iseloomu, inimesel võib olla palju vaenlasi.

Kui laubale moodustub midagi ristitaolist ühest horisontaalselt ja ühest vertikaalset selgest kurrust, oskab inimene teha vahet heal ja kurjal, eristab sisemisi ja väliseid seadusi, aga ta elu ei ole kerge. Ta võib kogeda vaimset “ristilöömistunnet” ka tegelikus elus.




Oluline on kortsude tekke puhul vaadata, millise näo osa peale need tekivad. Juustejuurtest kulmudeni on mõistuse, kulmudest ninasõõrmeteni on tunnete, ninasõõrmetest lõua otsani on auahnuse piirkond. On oluline, milline osa näost on rõhutatud ja esiletungiv. Selle järgi saab määrata, mis inimest kõige tugevamalt valitseb. Kõrge ja avar laup viitab aktiivsele mõistusele, ilmekas nina ja tugevad põsesarnad viitavad kirglikule tundeelule, tugev esiletungiv lõug ja tugevad lõualuud on auahnele ja jõulisele inimesele omased.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukoha horoskoop


Nimemuutuse mõju eluteele


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Taro kaardid: Wheel of the Year (ainult kaardid)


Vaas


Käevõru: obsidiaan


Kaelakee: obsidiaan


Seinakaunistus: õis ja koolibri


Tekk (150 x 200 cm)


Kristall: roheline aventuriin


Merkaba täht: kambaba jaspis



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused