Vee energeetiline laadimine

Nii positiivse kui negatiivse energiaga saab laadida joogivett, kristalle, vannivett, riidematerjali (näiteks flanelli), ravimtaimi, paberit, puusütt jm. Meesenergia on positiivne, naisenergia negatiivne. Mehe keha vasak pool kannab negatiivset energiat, parem pool positiivset, naisel on vastupidi.




Positiivse energiaga laadimiseks peab mees veeklaasi vasakusse kätte võtma ja parema käega laadima. Laadida võib ka suuremas veeanumas olevat vett. Veepinnast 4-5 cm kaugusel hoitakse kokkusurutud sõrmedega paremat kätt. Ühe-kahe minuti pärast aetakse sõrmed laiali ja hoitakse sirutatud sõrmedega kätt vee kohal horisontaalselt. Mõne aja pärast tõstetakse käsi 15-20 cm kõrgusele vee kohale ja surutakse sõrmed uuesti kokku. Selles asendis hoitakse kätt mõnda aega ja lastakse käsi uuesti alla 4-5 cm kõrgusele. Sellist protseduuri korratakse mitu korda. Positiivselt laetud vett juuakse väikeste sõõmudega iga 4-5 tunni järel. Negatiivse energiaga laadides võetakse veeklaas paremasse kätte ja laetakse vasaku käe energiaga või veeanuma kohal vasaku käega.




NB! Mees, kui positiivse energia kandja, laeb positiivse energiaga parema käega ja negatiivse energiaga vasaku käega. Naine, kui negatiivse energia kandja, magnetiseerib vett vasaku käega positiivselt ja parema käega negatiivselt.

Esemeid ja vett ei pea tingimata käte energia abil laadima, võib asetada veenõu lauale ja laadida on võimalik ka keskendumise abil loodud mõttekujundite abil. See toimib samal põhimõttel, nagu kirikus pühitsetud vee puhul. Sellisel viisil veele väe andmine nõuab aga ülihead keskendumisvõimet.




Kui vett laeb tervendaja, siis lisab ta sellele mõtteliselt lisaks vajalikku informatsiooni, mis annab veele ka tervendavaid omadusi. Kultusesemed ja palved tugevdavad efekti, ühendavad võimsate puhastavate vibratsioonidega. Sellisel viisil esemete väestamiseks peab omama aga oskusi ja teadmisi. Energeetiliselt laetud esemed võib õmmelda pehme riide (nt flanelli või sameti) sisse, neid võib kanda medaljonis, võib panna rinnale või haigele kohale, need toimivad ka talismani või kaitseamuletina.




Kuidas kontrollida, kas vesi on laetud?

Kontrollimiseks tuleb vett peopesaga tunnetada paar minutit pärast laadimist. Käsi hakkab laetud veega veeanumast eemale tõukuma, mida kaugemale, seda tugevamini on vesi laetud. Vee laadimise kvaliteeti saab tunnetada läbi aistingute. Kui hoida kätt laetud vee kohal, siis on tunda sellest kiirgavat energiat.

NB! Kui vett võib laadida igaüks kartmata mingeid tagasilööke, siis esemete laadimine on tunduvalt keerulisem ja nõuab rohkem oskusi ning teadmisi.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Aastahoroskoop (perekond)


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Taldrikud (6 tk) (25 cm)


Pehme mänguasi: anakonda


Kaelakee: delfiin


Kausid (18 cm) (4 tk)


Seinakell


Kaelakee: tiigrisilm


Vihmavari: Blue Horse (Franz Marc)


Kaelakee: roheline aventuriin


Elevandi kujuke: roosa kvarts



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused