2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Lõvile)

JAANUAR

Sellel kuul tuleb väga suurt tähelepanu pöörata rahaasjadele, sest kõik asjad ei ole selles vallas nii heas seisus, kui oleksid oodanud. Arvatavasti tuleb Sul oma elus langetada mitmeid olulisi otsuseid, mistõttu vii ennast vajalike faktidega kurssi. Kasuks tuleks see, kui leiaksid oma igapäevaellu rohkem selliseid tegevusi, mis Sulle meelerahu pakuksid. Teiste inimestega suhtlemisel jälgi seda, et Sa ei laseks endale pähe istuda. Veelgi enam tuleks olla ettevaatlik selliste inimestega, kes kipuvad Sind kahtlustesse tehingutes kaasa kiskuma.

VEEBRUAR

Võimalik, et see kuu toob kaasa mõningaid pingeid, eriti just lähedastes suhetes. Peaksid olema oma väljaütlemiste juures väga ettevaatlik ning püüdlema selle poole, et oma pereliikmeid ja sugulasi paremini mõista. Tööalased asjad kujunevad sellel kuul päris heaks, samas ole valmis ka selleks, et kõik asjad ei laabu koheselt nii, nagu sa oleksid soovinud. Lõpptulemus saab olema ikkagi selline, nagu oled endale sihiks seadnud. Mõnevõrra ettevaatlikum tasuks olla rahaliste otsuste tegemisel.




MÄRTS

See kuu toob armuasjadesse mingisuguse olulise pöördepööre, mis saab olema positiivne, kuid võib natukene segadustundeid tekitada. Igapäevased asjad peaksid kujunema päris edukateks. Jälgi seda, et Sa ennast liigselt ära ei kurnaks. Võimalik, et see kuu toob päevavalgele mingi olulise saladuse, mis paneb Sind oma plaane ümber tegema.

APRILL

Aprillikuu peaks olema Sinu jaoks päris hea ja edukas aeg. Õnn on koos Sinuga. Suudad palju korda saata ning oma tegevust ka mõnevõrra laiendada. Teiste inimestega suhtlemine peaks kujunema heaks. Üksteise mõistmine on garanteeritud. Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks kasuks. Ettevaatlikum tasuks olla liikluses.




MAI

Oled sellel kuul tööalastes asjades väga edukas. Saad tehtud paljud sellised kohustused, mis siiani kõige paremini kulgenud pole. Juriidiliste küsimustega tegelemine eeldab suuremat ettevaatlikkust. Parem oleks selliseid asju üldse vältida. Sinu rahaasjad kujunevad heaks ning võimalik, et leiad endale ka mõne uue teenimisvõimaluse.

JUUNI

Tööalased asjad on sellel kuul head. Oluline on see, et keskenduksid praegu kõige olulisematele tegevustele. Ära raiska aega vähetähtsatele tegevuste peale. Sooviksid leida oma ellu leida rohkem selliseid tegevusi, mis on Sulle rohkem meelepärased. Hea aeg rahaasjade korraldamiseks. Võimalik, et leiad endale sellel kuul ka mõne uue teenimisvõimaluse. Ole oma perekonna jaoks olemas. Nad vajavad Sinu abi ja toetust.




JUULI

Juulikuu toob kaasa mitmesuguseid kiireid arenguid ja muutusi. Valmista ennast ette selleks, et kõik asjad ei kujune nii edukateks, kui oleksid soovinud. Ka toob see kuu kaasa väga palju ootamatusi, mis paneb proovile Sinu kohanemisvõime. Võimalik, et Sul tuleb tööalaste asjadega seonduvalt palju reisida. Hoia oma rahaasjad korras. On oht, et selles vallas midagi valesti teha.

AUGUST

Sinu enesekindlus peaks olema sellel kuul päris suur. Hea aeg selleks, et tegeleda selliste kohustustega, mis eeldavad suurt pühendumist ja tähelepanu. Ametiasutustega suhtlemisel tasuks olla sellel kuul ettevaatlikum. Teiste inimestega suhtlemisel jälgi seda, et Sa ei ütleks asju, mida hiljem kahetsema pead. Suurepärane aeg kõikvõimalike koduste plaanide teostamiseks.




SEPTEMBER

Sinu rahaasjad kujunevad sellel kuul päris heaks. Arvatavasti leiad ka viisi, kuidas oma sissetulekut suurendada. Igapäevaste asjade juures tasuks vältida liigset tormakust. On oht mõningaid probleeme endale tekitada. Teiste inimestega suhtlemisel vali hoolikalt oma sõnu. Sul ei ole praegu vaja endale vaenlasi tekitada. Sõbrad võivad Sinu poole pöörduda rahalise abi saamiseks. Ole ettevaatlik raha laenamisel. Võimaluse korral leia viis, kuidas oma sõpru muul moel aeda.

OKTOOBER

Üldiselt kujunevad sellel kuul Sinu ettevõtmised päris headeks. Kasuks tuleks see, kui Sa oma otsused ja plaanid sõprade või pereliikmetega läbi arutaks. Väldi liigset julgust ja ettevõtlikkust. Mõtle hoolikalt oma plaanid ja ideed läbi. Seeläbi suudad suuremaid probleeme paremini vältida. Pööra rohkem tähelepanu oma tervisele.




NOVEMBER

See kuu toob kaasa arvatavasti suuremad rahalised väljaminekud, mis on arvatavasti tingitud mõningate muutustega, mida Sa oma koduses elus soovid ellu viia. Tööalased asjad kujunevad päris headeks, kuid ole valmis suurteks muutusteks. Need muutused ei ole Sulle meelepärased, kuid lõpptulemusena tagavad Sulle palju parema tööalase keskkonna. Hea aeg kõikvõimalike koduste plaanide teostamiseks. Jälgi seda, et Sinu energiavarud oleksid tasakaalus. Vastasel korral võid kergesti haigestuda.

DETSEMBER

See kuu on suurepärane aeg selleks, et oma plaane teostada. Jälgi ainult seda, et oleksid plaanidele täielikult pühendunud, sest ainult nii suudad eesmärkideni välja jõuda. Pereliikmed võivad vajada praegu Sinu abi ja toetust. Jälgi tähelepanelikult enda ümber toimuvat, sest Sulle võivad avaneda päris head uued võimalused. Ettevaatlikum tasuks olla oma tervisega, ka liikluses ole tavapärasest ettevaatlikum.

Loe ka Lõvi 2023 aasta üldist horoskoopi »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Karjäärihoroskoop


Saatuse analüüs


Käevõru: jadeiit


Kaelakee: kaksikute tähtkuju


Kaelakee: fööniks


Tassid (4 tk)


Kõrvarõngad: rebased


Tõstuk Linde H30D


LED küünlad (5 tk)


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Taro kaardid: The Divine Beloved Oracle (ainult kaardid)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused