Aafrika horoskoop (Perekond) (06. märts – 04. aprill)

Perekond (06. märts – 04. aprill)

Element: Maa

Tunnetus: Lõhnataju

Parim päev: Teisipäev

Parimad kuud: Märts ja juuli

Tundlikud organid: Kopsud




Need inimesed on perekonnale orienteeritud. Karjäär või muud valdkonnad on neile teisejärgulised. Nad on hoolitsevad ja omakasupüüdmatud kõigis neis küsimustes, mis puudutavad perekonda. Neile meeldib pereliikmetega tegelemine, nende toetamine ja suunamine.

Ka üldisemas plaanis on nad inimesed, kellele meeldib teisi aidata. Nad töötavadki seepärast tihtilugu nõustajatena, arstidena või mõnes abiorganisatsioonis. Nad usuvad headusse.




Nad jagavad meelsasti kõiki neid teadmisi, mida nad on oma elu jooksul omandanud. Seepärast on üks võimalikke tegevusvaldkondi nende jaoks haridus. Nad on suurepärased suhtlejad, osates oma mõtteid ja ideid teisteni viia kerge vaevaga. Sellega loovad nad endale elus mitmesuguseid eeliseid ning ümbritsevad ennast inimestega, kellega koos ühiste eesmärkide nimel pingutada.

Oma igapäevaste toimetuste juures on nad ratsionaalsed ja praktilised. Nad ei võta tavaliselt midagi ette enne, kui on kõik poolt- ja vastuargumendid enda jaoks läbi kaalunud. See võimaldab neil ennast nii mõnestki riskantsest ettevõtmisest eemale hoida.




Neile on väga vastumeelne salatsemine ja valetamine. Nad on avatud ning eeldavad sellist avatust ka teistelt inimestelt. Neile meeldib otsekohesus, kui oma väljaütlemiste juures püüavad nad oma otsekohesuse juures hoolikalt sõnu valida.

Teadmiste omandamine on neile oluline. Nad ei loobu kunagi õppimisest. Samas võivad nad oma energiavarusid liigselt hajutada sellele, et õpivad asju, mida nad oma elus tegelikult ei vajaks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Taro kaartide ennustus


Kaelakee: lõvi tähtkuju


Vihmavari: võõrasemad


Seinapilt lõuendil või kapal: Seli raba


Seinapilt lõuendil või kapal: Tamme-Lauri tamm


Skulptuur: luiged


Barbie nukk (HBX95)


Skulptuur: armastus


Kaelakee: küaniit


Kaelakee: tiigrisilm, lasuriit



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused