Juust on valgu- ja rasvarikas toiduaine, mida valmistatakse lehma-, kitse- või lambapiimast. Juustu saadakse piima, koore või nende segu kalgendamisel ja pressimisel.
Loe edasiSilt: juust
Juustusupp seentega
Kiirelt valmiv mõnusa seenemaitsega juustusupp on kosutav kõhutäis argiõhtuteks.
Loe edasiKrõbedad juustupallid
Mõnusalt krõbedad juustupallid. Lihtne valmistada. Maitsesta vastavalt oma maitse-eelistustele. Võib valmistada mageda või soolasena.
Loe edasiKartulivorm sulatatud juustuga
Suurepärane kartulitoit, millele annavad maitselisa sulatatud juust ja suitsutatud paprikapulber. Sobib hästi argiõhtu toiduks.
Loe edasiSuvikõrvitsa-lõhevorm
Suurepärase maitsega tervislik vormiroog suvikõrvitsa, lõhe ja mozzarellaga. Valmistamine on jõukohane igaühele.
Loe edasiPõhjata suvikõrvitsapirukas
Kiiresti valmiv ja lihtsalt valmistatav põhjata pirukas. Maitseb suurepäraselt, sobib valmistamiseks argipäevaõhtuks.
Loe edasiJuustune suvikõrvitsapirukas
Mõnusalt mahlane juustune põhjata suvikõrvitsapirukas. Pirukat on lihtne valmistada. Sobib suurepäraselt argiõhtuks või peolauale.
Loe edasiSuvikõrvitsalasanje
Mõnusalt juustune toitev ja tervislik aedviljalasanje. Valmistamine ei võta kaua aega. Toit sobib suurepäraselt argipäeva õhtusse.
Loe edasiKodujuustu-tuunikala cannelloonid
Toitev ja maitsev mahedamaitseline toit argiõhtuks või nädalavahetuseks kogu perele. Sobib hästi ka peolauale.
Loe edasiGougeres – keedutainast ja Cheddar juustuga suupisted
Gougere’d on Prantsusmaalt pärit keedutainast õhulised küpsetised. Maitsevad imeliselt ning sobivad suurepäraselt ka peolauale. Soovi korral võib pätsikesi ka sobivad täidisega täita.
Loe edasi