Kamavaht

Selle mõnusa eestimaise magustoidu valmistamine ei võta kaua aega. Lõpptulemusena valmib maitsev magustoit, mida võib tuua erinevate lisanditega ka peolauale.




KOOSTISAINED

500 g maitsestamata jogurtit
4 dl vahukoort
3-4 sl suhkrut
6 sl kamajahu

Serveerimiseks hapukat moosi, marju, riivitud šokolaadi vms.




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta vahukoor suhkruga.

2. Sega hulka jogurt ja kamajahu.

2. Pane vaht magustoidukaussidesse.

Serveeri hapuka moosiga (pohla- või jõhvikamoos), värskete marjadega või riivitud šokolaadiga.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Jõe põhi


 Vanalinna tornid


 Toompea

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused