Väheste koostisosadega lihtne keeks, mida saab igaüks maitsestada vastavalt soovidele.
Loe edasiSilt: tuhksuhkur
Aleksandri kook
Aleksandri kook on tõeliselt nostalgiline plaadikook. Kaunistamiseks saab kasutada erinevaid mustreid ja toiduvärve.
Loe edasiPorgandi-rummipallid
Neile rummipallidele annab porgand omapärase maitse ja tekstuuri. Retseptis näidatud koostisainetest saab valmistada umbes 30 rummipalli.
Loe edasiKüpsised “kreeka pähkel”
Pähklikujulised kondenspiimakreemiga maitsvad küpsised nimega “kreeka pähkel”.
Loe edasiLihtne õunakook
See mõnusalt hapukas õunakook valmib kerge vaevaga.
Loe edasiKaneelivahvlid
Mõnusa maitsega poolpehmed kaneelivahvlid maitsevad kõige paremini soojalt. Neid võib serveerida vahukoorega või moosiga.
Loe edasiVastlakuklid
Kes meist vastlakukleid ei teaks? Neid võib edukalt ka ise valmistada, lisades täidist oluliselt rohkem kui poest saadavatel kuklitel seda on.
Loe edasiRosinakeeks
Selle mõnusa eestimaise magustoidu valmistamine ei võta kaua aega. Lõpptulemusena valmib maitsev magustoit, mida võib tuua erinevate lisanditega ka peolauale.
Loe edasiTaignas küpsetatud õunad
Mõnusalt mahedamaitselised õunaviilud taignas. Huvitav ja maitsev magustoit perele või peolauale.
Loe edasiApelsini-kaneeliküpsised
Kergesti valmistatavad pehmed küpsised annavad huvitava maitseelamuse.
Loe edasi