2015. aasta horoskoop (Kaladele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALADE 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



KALAD

Sellel aastal tuleb Sul olla tähelepanelik inimsuhete vallas. Sinult oodatakse seda, et nii mõneski küsimuses muudaksid oma meelt. Sul tuleks hoiduda sellest, et oma mõtteid ja ideid teistele peale suruksid, kuna sellega võid endale ainult vaenlasi tekitada. Oluline on diskussioonide pidamine, mitte oma arvamuste pealesurumine.

Tööalane elu kujuneb Sul arvatavasti üsnagi rutiinseks ja kohati isegi igavaks. See võib Sulle olla küll vastumeelne, kuid parata pole suurt midagi. Lepi olukorraga ja täna, et Sul tööd on. Tööasjades tuleks Sul enam jälgida seda, et kõikidest tähtaegadest kinni peaksid. Ainult nii saad garanteerida, et Sinu hea maine säiliks. Arvatavasti tuleb Sul tööalases elus tegeleda ka mõningate selliste kohustustega, mis tavapäraselt Sinu igapäevaste tööasjade hulka ei kuulu.



Perekondlikes asjades saab see aasta olema konfliktide poolest rikas. Ka kõige väiksemad asjad võivad tekitada lahkarvamusi ning nende lahendamine võtab palju energiat. Seepärast oleks praegu mõttekas neid konflikte pigem ära hoida, kui neid hiljem lahendama asuda. Väga suureks probleemiks perekondlikes asjades kompromisside leidmisel võib kujuneda üksmeele leidmine rahalistes küsimustes.

Rahaasjad kujunevad üldises plaanis üsnagi headeks, kuid peaksid sellel aastal hoiduma suuremate riskide võtmisest. Suuremate sisseostude tegemisel aruta need läbi oma perega, vastasel korral on probleemid garanteeritud. Võib-olla tasuks sellel aastal suuremad sisseostud üldse edasi lükata, kuid need just vältimatu iseloomuga pole.

Armuasjades tuleb Sul olla praegu pigem kuulaja rollis. Oma arvamuste avaldamine võib praegu tekitada tülisid ja lahkarvamusi. Vaikimine ei tähenda koheselt seda, et peaksid loobuma oma arvamustest ja ideedest. Sugugi mitte, lihtsalt lase teemadel veidi enne jahtuda ja siis võta alles küsimused arutuse alla. Siis on jõudnud kõik osapooled juba rahuneda. Valmista oma partnerile sellel aastal mõni meeldiv üllatus. See ei pea olema kallis, aga oluline on mõte ja teostus. See annaks Sinu suhtele juurde väärtuslikku uut energiat.



Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sul uute tutvuste leidmine keeruline. See ei tähenda, et Sa ei peaks tutvusi looma. Lihtsalt varu aega ja kannatust ning ära mõista teisi inimesi kiirustades hukka. Sellel aastal peaksid mõtlema sellele, et inimene, kelle endast eemale peletad, võibki olla Sinu jaoks kõige õigem inimene. Õpi inimest enne tundma ning alles seejärel langeta otsused. Aprill ja mai on armuasjades Sinu jaoks kõige paremad.

Tervisega seonduvalt võivad sellel aastal esile kerkida mõningad kroonilised haigused. Peamiselt on see tingitud Sinu sisemistest pingetest, millest Sa isegi ehk teadlik polnud. Pead ennast igapäevaselt korralikult välja puhkama, sest ainult see on viis, kuidas oma tervist hoida.

NB! Loe edasi ka Kaladele mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused