2015. aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad JÄÄRA 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



JÄÄR

Ehkki sellel aastal avanevad Sulle mitmed uued unikaalsed võimalused, peaksid nende hulgast valikute tegemisel olema üsnagi ettevaatlik. Ära torma ning tee valikuid vastavalt ima sisetundele. Aasta algab Sinu jaoks suure tõenäosusega üsna rahulikult ja aeglases tempos, kuid ära tee sellest endale väga suurt probleemi. Asjad muutuvad ajapikku paremuse poole. Aprillikuu keskpaiku peaksid paljud asjad Sinu jaoks juba selgemaks saama ja saavutad oma asjaajamiste juures just selliseid tulemusi, mida olid oodanud.

See aasta on väga hea aeg õpinguteks ja eksamite sooritamiseks, mistõttu kujuneb see aasta eriti heaks neile Jääradele, kes on kooli lõpetamas. Oluline on endast anda praegu parim ning kõik muu kulgeb just sellises suunas, nagu olid oodanud.



Tööalastes asjades tuleb Sul olla valmis suuremaks koormuseks. Sul tuleb suure tõenäosusega tegeleda ka mõningate selliste asjadega, mis ei kuulu tavapäraselt Sinu kohustuste hulka. Saavutaksid paremaid tulemusi siis, kui meeskonnatöö oleks Sinu peamiseks töömeetodiks. Kui oled plaaninud töökohta vahetada, siis see aasta on selleks küllaltki hea aeg. Aga enne selliste plaanide teostamist, kaalu kõik poolt- ja vastuargumendid põhjalikult läbi.

Igapäevased kohustused võivad suurendada Sinu stressi. Püüa leida sellele stressile kiiresti leevendust, kuna vastasel korral võib see hakata mõjutama Sinu armuelu ja seda mitte just positiivses suunas.



Armuasjad on praegu Sinu jaoks üsna heas seisus. Tead, mida armuasjadest ootad ning oskad oma kaaslasele pakkuda seda, mida ta vajab. Kui oled vallaline ning partneri otsinguil, tuleks Sul olla sellel aastal mõnevõrra ettevaatlikum. Sul tundub olevat kiire kiire tutvuste loomisel, mistõttu ei jäta Sa endale aega uue inimesega tutvumiseks. Seetõttu on ka pettumused kerged tulema.

Rahaasjad on sellel aastal Sul üsna head. Ära jäta oma rahaasju hooletusse. Riskide võtmisest tuleks hoiduda või kui seda on vaja teha, siis alles aasta lõpus, peale 15. septembrit.

NB! Loe edasi ka Jäärale mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused